Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bilgisayarınız dizüstümü, masaüstümü?

Başlatan I_am_free, Temmuz 15, 2007, 08:52:39 PM

Previous topic - Next topic

soru açık

dizüstü
masaüstü
her ikisi de

genç rockçı:-)))

benim de masaüstü benim için masaüstü olması daha iyi çünkü eğer dizüstü olsaydı bu sene ablam üniversiteye giderken alcaktı
akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin:D

deathwax

ikiside var valla

linkieboppers

masaüstü ama dizüstü de alcam inş..

pınar özkaya

benimki dizüstü ben çok mutluum böle valla küçük bişi bana bakıp duruo ;D
chazzz

beatnik

bilgisyarım dizüstü valla bana  göre cok iyi cünkü biryere giderken yanımda götürme şansım var

selda_LP

benim dizüstü ama bence masaüstü daha iyi daha kullanışlı ve bunu aldığım fiyata çok daha iyi bi masaüstü alabilirdim ama taşınabilir olması yönüyle iyi...

тнє ѕυи gσєѕ ∂σωи ι fєєℓ тнє ℓιgнт вєтяαу мє...

ads1940

masaüstü  hich bi şeye deişmem
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE

S@N£M_LP

masaüstü bnmkide şikayetçi diilim ama odamda çok yer kaplıyo o var ama dizüstünden iidir :)
SHUT UP WHEN I'M TALKİNG TO YOU

The sun goes down
I feel the light betray me

sheyda

masaüstü en iyisi bence
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»

bLOODsUCKEr

benimki dizüstü.bence daha rahat.hem heryere taşınıo falan .bu arada yeni aldım dizüstünü.allahım çok mutluyum yaaaaa  ;D ;D ;D

lpbn

bnm de masaüstü.bi daha alırsam dizüstü alcam yani daha çok seviyorum dizüstünü
snowflake in my hand

ousan

dizüstüne vereceğim parayla çok iyi özellikde bir masaüstü almayı tercih ederim... kesinlikle o açıdan masaüstü daha iyi ama dizüstünün rahat taşınabilmesi herşeyi değiştiriyo işte... bazen kendimi bu yüzden salak gibi hissediyorum.... aynı ücrete daha iyi bi bilgisasyar almak varken...

beanlie

dizüstünn tek avantajı rahat taşınabilir olmasıdır dier türlü bnce masaüstü en idelai diz üstü paso bozuluo  :B masa üstü gibi warmı klavyeme kaç defa kola vs dökldü bişeyi yok ama dizüstü olsa çokan çöpe gitmişti

Littleches

Hiçbir laptop , desktop kadar yüksek performans gösteremez!..
İnsana göre değişir tabi , laptop ile wireless sayesinde her yerde nete felan girebilirsin. Ama oyun oynayan ve grafikleri büyük işler yapıyorsan bilgisayarını bir müzik stüdyosu haline getirdiysen benim gibi kesinlikle desktop. Benimkide desktop amca . . .
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

EBRU ?!

her 2side
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P