Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

beanlie

Fark yemeseler bari böle giderse farka gider :D

ousan

wuuhuu çok sevindim :D:D:D:d

Littleches

Ulan böyle bişey yok arkadaş , helal olsun be! Başta çok ürkek oynadı Fener , deivid hatasını telafi etti mükemmel bi şekilde etti hemde bravo FB. Bravo TR..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

beanlie

tebrik ediyorum chelsea'yi atamayana atarlar! Sayamadım kaç tane gol kaçırdı ! fener yatıp kalkıp drogba'ya dua etsn

the_R8Ds

her syi anlıorum da bu kendi kalelerine atma huyunu hic anlamıorum bu kacıncı ya fenerbahce rekorlar kitabına kupasıyla deil sampiyonlar liginde 1 sezonda en fazla kendi kalesine atan takım olarak girsinler  ;D

lp_mike_chester

Fenerbahçe:2 Chelsea:1 daha kimi devirelim kendi sahamızda:=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

madison

Önce pazartesi gecesi cinconlular kendisine yakışanı yaptı ve chelsea takımını çiçeklerle karşılayıp başarı dilediler, ardından 8taşlı taraftarlar chelsea li taraftarları karşılayıp taraftarlara yemek yedirdiler, ama cinconlu ve 8 taşlı taraftarlar kendilerini tanımayan chelsea lilere kendilerini şöyle taktim ettiler,,

cinconlu taraftarlar chelsea takımına ; bizim takım sizden bi ara 5 yemişti, bizi hatırladınızmı???

8taşlı taraftarlar chelsea taraftarlarına ; biz liverpool dan 8 yiyen takımız bizi hatırladınızmı???

lp_mike_chester

Quote from: madison on Nisan 03, 2008, 04:28:32 PM
Önce pazartesi gecesi cinconlular kendisine yakışanı yaptı ve chelsea takımını çiçeklerle karşılayıp başarı dilediler, ardından 8taşlı taraftarlar chelsea li taraftarları karşılayıp taraftarlara yemek yedirdiler, ama cinconlu ve 8 taşlı taraftarlar kendilerini tanımayan chelsea lilere kendilerini şöyle taktim ettiler,,

cinconlu taraftarlar chelsea takımına ; bizim takım sizden bi ara 5 yemişti, bizi hatırladınızmı???

8taşlı taraftarlar chelsea taraftarlarına ; biz liverpool dan 8 yiyen takımız bizi hatırladınızmı???

olum madison zamanın da fb de gs a yapmıştı=)

LinkinBerk

feneri de heralde manchester den 6 yediği sene tanımıştır

NEVERlandLP

tebrikler arkideşler muhabbeti okumadım ama 2-1 toplam 3 gol attık :D kendi kalemize ya neyse tebrikler  ;D

linkieboppers

Fenerbahce yi ben de en içten dileklerımle kutluyorum ve basarılarının devamını dılıyorum..=)
(çok mu ciddi oldum ne?? :P)

lp_mike_chester

cok mütevazi bir cvp olmuş hehehehe=) :D

muzzy

Quote from: lp_mike_chester on Nisan 03, 2008, 04:52:12 PM

bunu bilmeniz ne güzel..keşke hepiniz bilse de ötmese biza vatan haini ayaklarına girmese..en basitinden roma maçındaki olaylardan sonra roma polisine kalkan eller kırılsın die pankart açmıştınız..

ayrıca 8taş koydunuz takımın adını..nie arkasında durmadınız..adamlar sizi nie desteklesin..bişeyleri azcık düzgün görün..lan nese ya..ne kadar anlatsak anlamıyonuz..

neverforgivenangel

valla kim ne yaptı umrumda değil ; kötü oynadık hatalar yaptık sonra iyi oynadık( az bir süre) ama kazandık mı kazandık ve ne olursa olsun onlar kendileri gol atamadılar:D    ikinci golün heyecanı ile sandalyede kalıcı hasara sebep oldum  ;D ;D

lp_mike_chester

Quote from: muzzy on Nisan 03, 2008, 07:56:52 PM
Quote from: lp_mike_chester on Nisan 03, 2008, 04:52:12 PM

bunu bilmeniz ne güzel..keşke hepiniz bilse de ötmese biza vatan haini ayaklarına girmese..en basitinden roma maçındaki olaylardan sonra roma polisine kalkan eller kırılsın die pankart açmıştınız..

ayrıca 8taş koydunuz takımın adını..nie arkasında durmadınız..adamlar sizi nie desteklesin..bişeyleri azcık düzgün görün..lan nese ya..ne kadar anlatsak anlamıyonuz..

ya aslında bunlar doğru şeyler değil çok üzülüyorum hiç olmazsa avrupada desteklememiz lazım bu tüm türk takımları için gecerli=) hepimiz hatalıyız