Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korkularımız .....

Başlatan Sumween, Kasım 24, 2006, 09:17:15 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

git be şiddet içerikliyim ben sadece!
hem adımız madımız çıkar bi de sevgiliydiler beraber öldüler filan diye kanıtlayamazsın da hortlayıp!
seni ittirebilirim ama istersen, nerden atlamak istersin.. ya da döverek öldüreyim.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Requiem

insanlar çıldırmış yahu
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

LinkinBerk

Quote from: prensesss on Mart 19, 2008, 09:22:47 PM
ölmekten korkarım..
Ölümden niçin korkayım ki, ben varken o yok, o varken ben yokum.(Epikuros'un bir sözüdür :) )

Doqqyjuice

aptal bi rehabilitasyon merkezine yatırılıp alkolle aramdaki bagın koparılmasından korkuyorum... annemin gozleri sinsi sinsi bi planı varmıs gibi bakıyo... kesin bi yerlerlere kapatıcaklar beni...gecen babama oyle bi bakıs attı ki koridoru deparla gectim... "ertugrul sen yakala kollarından ben cuvalı getiriyim" der gibiydi :S  ;D
Remember remember the nineteenth of November...

neverforgivenangel

Quote from: Doqqyjuice on Mart 21, 2008, 02:10:12 PM
aptal bi rehabilitasyon merkezine yatırılıp alkolle aramdaki bagın koparılmasından korkuyorum... annemin gozleri sinsi sinsi bi planı varmıs gibi bakıyo... kesin bi yerlerlere kapatıcaklar beni...gecen babama oyle bi bakıs attı ki koridoru deparla gectim... "ertugrul sen yakala kollarından ben cuvalı getiriyim" der gibiydi :S  ;D

bak işte bu haklı bir korku  katılıyorum sana 8)

lpbn

istediğim şeyleri elde edememekten korkuyorum ve tabi böceklerden (en fazla da örümcekler :-X iğğğ yine aklıma geldi)
snowflake in my hand

linkieboppers

Kimya yazılısından korkuyorum nedenını de cozebılmış değilim henuz.. ::) :-\

lp_mike_chester

no fear=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

EBRU ?!

karabasan :D
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

lp_mike_chester

ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Sumween

Quote from: lp_mike_chester on Nisan 08, 2008, 01:47:49 PM
no fear=)
Quote from: lp_mike_chester on Nisan 08, 2008, 03:25:04 PM
öle bişimi var=)
CHPcilik mi oynuyosun? ...

Ben hemcinslerimden korkarım en çok açıkçası.. Çünkü kız kısmısı kadar ayıptır söylemesi hırslı,fesat,artist,karşısındakini arkadaştan çok rakip olarak gören,çabuk satan,üç buçuk attıran (fsşlaşaslşi sonuncusu kafiye amaçlıydı tamam) bi ırk görmedim ben.. :D Hiç anlaşamıyorum ehaeh,çoook zor yani. Al işte 18 yaşındayız elimizde parmakla sayılacak kadar kız arkadaşımız var onlar da siteden =) Ama haklarını yememek lazım iyileri de var...da... düşünüyorum da bana gerçekten kötüleri denk gelmiş yahu. Zaten gelemem kasıntı veya yanlış hareketlere.Pat diye lafı söylüyorum ve susuyorum ondan sonra düşman olarak hafızalara kazınıyorum.Suçum neea? Realist olmak mı? Çok dolmuşum bu konuda :D Ama bakıyorum gün içinde kendime sevimli,içten masumane,ciddi muhabbetler ediyoruz ızbandut dostlarımla hepsi de erkek :D Dışardan nası bi görüntüdür bu? Al işte gene fesat kesimdeki kızların aklına ne geliyodur kim bilir... Nası açıkliycan dostluğunu,içinden ..çından fesatlık akıyor!
    Uzun zamandır böyle saçmasepet bi post atmamıştım içimi döker gibi yaptığım iyi oldu (bu halen tam dökmemiş halim). :ünlemkarışımı:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!