Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

A.R.O.G

Başlatan NEVERlandLP, Ocak 28, 2008, 08:22:07 PM

Previous topic - Next topic

NEVERlandLP

arkadaşlar konusu yok diye bildiğim için açıyorum cem yılmaz yeni filmi arogla dönüyor filmin adı yine iddialara karışmış bir bilgisayar oyunundan esinlenilmiş diye hatta bu oyunun baş karakteri arok ismindeymiş...neyse bunları pek takmamanızı öneririm çünkü ne olursa olsun fragmanındaki gibi bir film olursa gülmekten çatlayacağız demektir.şahsen fragmanında gülmekten karnım ağrıdı umarım öyle gider filmin sitesi :
http://www.arogfilm.com/
burdan fragmanı izleyebilirsiniz.afişini (malesef bulamadım)

linkieboppers

güzel ve komik bir fragmanı war..GORA'nın dewamı niteliğinde bi film olacakmış..
film hakkında bazı iddialar var bunlardan biri 'Echo:Secrets of the Lost Cavern' adlı bilgisayar oyunundan esinlendiği yönünde..Fakat Hokkabaz'ın da çalıntı iddiaları çıkınca Cem Yılmaz : 'A.R.O.G, G.O.R.A nın dewamı niteliğinde bi film..zaten yazılışı ve okunuşu da onun tersi..' diyerek bu iddialara cevap wermiş.. 
ocak ayının sonunda senaryoyu bitirmeyi planladığını we ilkbaharda da çekimlere baslayacaklarını eklemiş..
afişinin olmaması çok normal zaten daha çekimlere baslanmamıs..
ayrıca filmin 3 dakikalık fragmanındaki doğum sahnesi çocuklar için sakıncalı gorulmuş bu yuzden fragman sinemalardan kaldırılabilirmiş..

ebru_91

beni bile etkiledi o sahne korku filmi gibiydi ya :D
cursedprincess

NEVERlandLP

ama espiriler süperdi ya babaya o kadar dil çıkarılmaz  ;D ama kan olayı berbat hakkaten

black_ece

ahaha ceku dinozor doğurdu süper ya =)

hermione

ben pek gülmedim fragmana ama filme kesin giderim o başka mesele.
sadece uyandığında tv de "kaynım bana kaydı" die bi haber vardı o baya bi hoşuma gitti

...nem!!..

Quote from: hermione on Ocak 29, 2008, 05:51:04 PM
ben pek gülmedim fragmana ama filme kesin giderim o başka mesele.
sadece uyandığında tv de "kaynım bana kaydı" die bi haber vardı o baya bi hoşuma gitti
ben de orda güldüm bi de çocuguna mı dıyım dınazoruna mı bılmem ama ona muzaffer ismini koydu ya o gsldi
İmZA yOk PaRmaK baSsaM

gokhan

fena dııldı ya :)

NEVERlandLP

muzaffer değildi galba yha kamurandı ama süper orası bir karikatürden etkilendiğini söylüyor şimdide film için cem yılmaz ???

linkieboppers

neyden etkilendi bilinmez ama yine komık bi film olacak gibi göruluyor.. :)

LpNumB

Gora kadar komik olacağa benzemio nyse cem yılmaz sonuçta =).. Kamuran,Kamuran,Kamuran.. :)

...nem!!..

he pardon kamuranmıs nerden çıktı muzaffer yha  ;D  ;D
İmZA yOk PaRmaK baSsaM

artemis

Fragmanını ayriyetten sinemada izlemek çok güzeldi ceku nun çığlıkları her yeri sarmıştı ;D

Sumween

Yine mi aptal bi Cem Yılmaz filmi diyesim geldi ama çok ezmiş olucam galiba,  yorum yapmiyim! (:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_mike_chester

fazla iyide değil fazla kötüde normal=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !