Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Reklamlar

Başlatan Requiem, Eylül 14, 2006, 12:27:09 AM

Previous topic - Next topic

Sumween

İstikbal yeni reklamında benim müziğimi kullanmış =S
Üniversiteyi kazanıp reklamcılık okuyup ben kullanıcaktım o müziği. Neyse geçti artık napalım  :P

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

TosSsi

Genelde reklamlar çıkınca kanal degiştiriyorum o yüzden bi fikrim yok kusura bakmayın ;D ;D ;D

NEVERlandLP

bi araba reklamı var böyle adamlar kendi arabalarıyla uğraşıyo söz konusu olan araba yoldan geçerken arabaya bakakalıyorlar sonra kendi arabaları kıskanıyo biri kapağını adamın kafasına kapatıyo biri kapısını açıyo adam yola uçuyo biri sileceklerden su fışkırtıyo adama falan...slogan şuydu galiba:kıskandıran tasarım gibi bişey çok güzel ya ;D

gokhan

permatık reklamaına bıttım ben ya erkeksen katılırsın...:D

lp_mike_chester

Quote from: gokhan on Kasım 12, 2007, 04:53:18 PM
permatık reklamaına bıttım ben ya erkeksen katılırsın...:D

erkek adam arkadan konuşmaz permatik kullanır ! ! !  ;D  ;D   ;D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

EBRU ?!

araba reklamLarını beeniorum şu ducato mudr nedr o hariÇ  :D
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

lp_mike_chester

cola turca kapaklarını sakın atma aysel teyze 2 kapak getirene takım bardağı hediye =)
cola turca reklamı=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Requiem

En beğendiğim otomobil reklamlarından biri..

http://www.youtube.com/watch?v=ZY8rBJFFnjI
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

NEVERlandLP

Requiem koyduğun reklam çok güzel haha ;D
http://www.youtube.com/watch?v=u-yuY78nLsg
çok güzel bir araba reklamı bu da...her parçası yeniden yorumlandı :) bu uzun versiyonu ode to ford...

Sumween

Şu vodafoneun geyikli reklamlarına kıl oluyorum ama bir tanesi var ki dün yarım yarım yarılmama sebep oldu... Kare aynen şu ben her zamanki gibi yayık bi şekilde tekli koltuğa yapışmışım sessizliği abuk çekirdek yeyişim bozuyo, annem burnunun ucundaki habire soluk almasını elgelleyip höykürmesine sebep olan gözlüğüyle örgü örüyo. ve kahraman reklamımız çıkıyo ''ooooğn yiiiirmiğğ oootuuuzz '' ben dönüp anneme sen ilmekleri böyle sayıyon diyorum istifimi bozmadan ve kadın gözlüğü çıkarmayı akıl edemeden pığpığpığ şeklinde yarım saat tıkanarak gülüyor :D  bayılıyorum o geyiğin sayışına yahu :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

neverforgivenangel

ya bi şimdi bi reklam çıktı katalog tanıtıyorlar direk çok pis kıl oluyorum ona yaa.. o ayakkabı bu ayakkabı zart zut

ebru_91

Quote from: Sumween on Nisan 13, 2008, 03:46:44 PM
Şu vodafoneun geyikli reklamlarına kıl oluyorum ama bir tanesi var ki dün yarım yarım yarılmama sebep oldu... Kare aynen şu ben her zamanki gibi yayık bi şekilde tekli koltuğa yapışmışım sessizliği abuk çekirdek yeyişim bozuyo, annem burnunun ucundaki habire soluk almasını elgelleyip höykürmesine sebep olan gözlüğüyle örgü örüyo. ve kahraman reklamımız çıkıyo ''ooooğn yiiiirmiğğ oootuuuzz '' ben dönüp anneme sen ilmekleri böyle sayıyon diyorum istifimi bozmadan ve kadın gözlüğü çıkarmayı akıl edemeden pığpığpığ şeklinde yarım saat tıkanarak gülüyor :D  bayılıyorum o geyiğin sayışına yahu :D
öle deme sumween geyik candır!  ;D
vodafoneun geyikli mesajlarıda öldürüyo beni  kalbini kırmışım ben benimkinin  ;D
cursedprincess

NEVERlandLP

Quote from: neverforgivenangel on Nisan 13, 2008, 03:51:05 PM
ya bi şimdi bi reklam çıktı katalog tanıtıyorlar direk çok pis kıl oluyorum ona yaa.. o ayakkabı bu ayakkabı zart zut
bende kıl oluyorum ona ya iki saat bitmiyor!ondan önce -o arowun reklamı-mpnin vardı öyle bişey acayip gıcık oluyordum >:(