Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

ouSan Gurula Sunar!

Başlatan ousan, Eylül 20, 2006, 02:35:14 PM

Previous topic - Next topic

ousan

http://www.youtube.com/user/ousan88

izlemesi bedava ouSan vidyoları :D

ölü gelin

niahahaho ben izledim bunları harbiden harika olmuş ha kral valla söz bi şeye benzediğim zaman senim kliplerinin reklamını ben yapacam kimseye söz verme haaaa :mrgreen:

ousan

valla bilmemki :D

ölü gelin

yok yok sen kimseye söz verme bakarsın bize de ucundan kıyından bişiyler gelir voliyi vurruz belki  :lol:  :mrgreen:

nane

wwaaşşşş süper bea :D ayh çok eglenceli bişi yaa:D :D eberekler teberekleeerrr  :lol:  :mrgreen:

b:shRa

ayyyy öljem şimdi çk komik olmuş yaa !! ..

ps::ousan gömlek+saçlaR konuşuo abicim  :lol:   :lol:   :lol:

ya bu "aRdıma bakmadan" acaipp yaa !!!  :lol:    :lol:    :lol:    süpeR kLip tepRix =))))

bu aRada ya biRas zayıf olmuş :: yani klip boyu silahla bıçak gözüküo ama bi dooRu düRüs kullanmıon =))  ya o kdaR güsel yapmışsın daa elinden kan akıyo gbi fln yapamas mıydın ?? daha etkili oluRdu ..  :D

ousan

orada bileklerimi kesmeye çalışmıyodum.. sadece yapabilirmiyim diye bi deneme gösterileri... o yüzden kan çıkmazdı... ama silahı kafama dayayıp ateş ettiğimde kan çıkabilir.... onu yapmayı bilmiyorum :D

darklord

Quotebu aRada ya biRas zayıf olmuş :: yani klip boyu silahla bıçak gözüküo ama bi dooRu düRüs kullanmıon =))  ya o kdaR güsel yapmışsın daa elinden kan akıyo gbi fln yapamas mıydın ?? daha etkili oluRdu ..  :D
tamamen katılıyorum ben dediğimde inanmıyodu demek ki herkes böle düşünüo bide o son agzına sıktığı sahneye dikkat cekmek istiorum

:D  :D  :D

shimy

bende isledim hehe çok güzller ousan keşke şansın olsada radyo tv okusan hayatta mesleksiz kalmassın.. işte çarpık sistemin engellediği bi cevher... çok yazık
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ousan

Quote from: darklord
Quotebu aRada ya biRas zayıf olmuş :: yani klip boyu silahla bıçak gözüküo ama bi dooRu düRüs kullanmıon =))  ya o kdaR güsel yapmışsın daa elinden kan akıyo gbi fln yapamas mıydın ?? daha etkili oluRdu ..  :D
tamamen katılıyorum ben dediğimde inanmıyodu demek ki herkes böle düşünüo bide o son agzına sıktığı sahneye dikkat cekmek istiorum

:D  :D  :D

senin klibi yaymayım bak.. :D

black_ece

yarıldım :mrgreen:  :mrgreen:
ousan headbangler süper abi saçlara yazık olmuş ben diim :D:D:Dşimdi üç numarayla yap yapa biliosn o headbang i :D:D:D
oooooooooooo kısımlarına bittim ya süper ewde biri olsaydı kesin neye gülüosn sen yineee şeklinde damlamıştı yanıma
bu arada çocuun elindeki pıtırcık misali bebek süper ya :D:D:Dkırmızı saçlısı vardı bi ara bende :D:D

ousan

valla o kaç yıllık bebek be.. hey gidi hey :D

black_ece

bendeki de hala duruo "pıtırcık" :D:D
bu arada sen saçları kestirmiştin dimi abicim ne diim
iyi "halt" etmişsin :D:D

Aperion

gerçektende çok yeteneklisin ya kıskandım :mrgreen:

ölü gelin

ousan ya olmazsa yer deişelim senle sen benim bölüme geç benim o kadar yeteneğim yok çünkü yani okuyunca bi halta yaramaz ineklemesine girdik işte  :mrgreen: valla yeşimin dediği gibi boş kalmazsın