Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

One Tree Hill

Başlatan Silver_Sky, Eylül 28, 2006, 09:39:37 AM

Previous topic - Next topic

Silver_Sky

bayadır sürüyo bu dizi ama ben daha 1 aydır düzenli izliyorum.chad hayranlarına tavsiye edilir.vede güzel kızlar görmek isteyenlere ama benm böle bir amacım yok duyrulur:)

black_ece

aaa sen yeni izleyicisin öyleyseee :D ben geçen yıl da seyrediodum çok güzel dizi ya oc gibi eften püften bi gençlik dizisi diil basar yani :D
bu arada chad michael murray sefilmezmii çocuk çok şekeer:D

Silver_Sky

yeniyim amaq konuyu biliorum.vede cok orjişnal olmus.2 üvey kardesin bulusmazı tek ortak yönderinin basket olması .vede hiç gecinememeleri.ama bu sıralar iiler:)

Dehşet xXx

İmkanım oLdukça bakıyom bende ordan en çok Brok'u seviyorum

black_ece

Quote from: Silver_Sky on Eylül 30, 2006, 08:57:28 PM
yeniyim amaq konuyu biliorum.vede cok orjişnal olmus.2 üvey kardesin bulusmazı tek ortak yönderinin basket olması .vede hiç gecinememeleri.ama bu sıralar iiler:)
aman iyi kalsınlar ya ama nathan la haley nin arası bozum oldu az buçuk çok üzüldüm ama chris te çok iyi çocuk ya nathan ın yaptıı manyaklık

Silver_Sky

gıcccık oldum chrisse.rock ı olsa bile cok kızdım.ne yazıkki benm için basket önde gelio rock tan.:D

black_ece

sen lucas gibisin yani öyleyim diyosun :D salak o da teste girmrm de girmem diye tutturdu a p t a l ya brooke a da bişey demiyorum s a l a k l ı ğ ı n a doymasın felix de ne bulduysa

NrCn

oth hastayım zatn ben nathan a baylıorumm..bide peyton ın çizmlerine :P

selinkinpark

baslasın artık :D :D

ebru_91

eylülde başlıo bildiğime göre nathan ölücekmi çok merak ediyorum ???
gerçekten kafa karıştırıcı bi sezon finaliyle bitti...
cursedprincess

Roswegas

Quoteçok güzel dizi ya oc gibi eften püften bi gençlik dizisi diil basar yani

ayıp black_ece ayıp :D

chester94

ya bu dawson s creek, o.c.,bide bu şimdi,,
dizideki karakterlerin cool lukları kusursuz ve rahatsız edici.
uyuz bi dizi açıkçası,benim fikrim böle,biraz izliyim diyorum sinir oluyorum,,bu kadar abartı karizmatiklik yorucu..

ebru_91

onlar kusursuz deiller gayet gerçekçi sorunları var oturup doğru düzgün izlemeni tavsiye ederim tabi yinede sana kalmış...
cursedprincess

chester94

ya adamların heryeri abartı cool ,adamların üzerine sinek bile konmuyor.senaryo çok kusursuz,karizma gösteriyor sadece yorucu tarafı bu.

ebru_91

saçmalama ya üstüne sinek konmayan kalmadı o dizide coolluk flnda yok bilemiyorumm....  :-\
cursedprincess