Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Ermeni meselesi

Başlatan ewrimcan, Ekim 14, 2006, 06:16:14 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

arkadaşlar ermeni soykırımı var mıdır yok mudur? varsa nasıl yoksa nasıl?
bakın ermenilerin internet siteleri var. yıllardır o siteden dünyaya bizi kışkırtıyorlar(başlarına gelenleri destansı bir deyişle anlatıyorlar).
12 ekimde fransa ermeni soykırımını inkar yasası çıkardı biliosnz. bizim duruşumuz ne olmalı. tek çare fransız mallarını boykot mu? ve niceleri.
en kızdığımız HRANT DİNK bu yasa çıkınca fransada ihlal edecek kişilerden biri benim dedi.
türkiyenin tek ermeni köyü (vakıflar-HATAY) biz yüzyıllardır bu topraklarda yaşadık bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar diyor
>milli fanatiklik yapmadan mantıklı bir şekilde konuşalım ve hiç bir millet veya kişi hakkında ileri geri konuşmayalım. demokratik bir sohbet olsun.

işine geleni basan basına basalım

immortal

Ermeniler soykırımın olduğunu iddia ediyorlar ancak gerçek deliller ortaya sunamıyorlar.Belgeleri hep yanlış ve tarihi doğruluğu olmayan şeyler.Daha 2 gün önce yeni bir toplu mezar daha çıktı ermenilerin katlettiği türklere ait.Ve soykırım iddialarının olduğu taihe ait yabancı askeri belgeler arşivlerde saklı ve ortaya çıkarılmıyor.Ya oratada  gayet büyük oyunlar var ve bu oyunu bizim bi parçası olmaya çalıştığımız avrupa oynuyor.Amaç sürekli bi sorun çıkarmak.bu oyun için osmanlının  güvendiğim dediği bi topluluğu kullanıyorlar.Ermenilerde israil gibi olabileceklerini düşündüğünden bu oyuna alet oluyo.Yazık ki böyle bi durumla karşı karşıyayız.ama ermenilerin soykırımı kabul ettirme çabalarının 10'da birini türkler tam tersi için harcasa ve bunun sonucunu barışla bitirse dünya biraz daha iyi bi yer haline gelirdi.En azından çok sevdiğim müziğin bu tür şeylere alet olmadığını görmek iiii olurduuu. 
Not:Amacım kimseyi inciticek veya kızdıracak bişi söylemek deil.Sadece düşüncelerimi dile getirmek.Umarım yalnış bi anlama olmaz.

Yaşasın düşüncelerini özgürce ve saygı çerçevesinde anlatabilen gençlik....
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ousan

yoktur yoktur yoktur.. fazla uzattılar... fransanın tamamen oy için yaptığı bu saçmalığı kınıyorum... orhan pamuğun 1 milyon ermeni 80 bin kürt öldürüldü demesinin ardından yasının oulamayasunulmasıyla aynı gün nobel ödülü almasınıda kınıyorum...her şey siyasi... bu kda rolmaz...ama bi gün herkes gerçekleri örencek.. ama iş işten geçmiş olucak...

black_ece

charades.tk ye yazdığımı kopyala yapıştır yapıyorum kimse kusura bakmasın
http://www.devletarsivleri.gov.tr/kitap/
bu sitede ermeni soykırımı denilen şeyin aslında ne olduğu ne olmadığı orijinal belgeleriyle anlatılmış tc devletarşivleri genel müdürlüğü hazırlamış süper bence bunu alıp onların gözüne gözüne sokmak lazım bi de sormak lazım zorunlu göç yasası çıktığı zaman rus ve fransız askerlerle iş birliği yapıp onların kılığına girerek yüzyıllardır birlikte barış içinde yaşadıkları insanları sırtlarından vuran Türk köylerini yakıp yıkan kafkasya da yenilen Türk ordusuna daha fazla iş çıkaranlar kimmiş?? ermeniler değil miymiş onları karıştırmicakmıymışız peki neyi karıştırıcaz belgeler ortada bi yerlerinden uydurdukları bişeyi bize kabul ettirmeye çalışıyolar 3t tanıma tazminat toprak
kesinlikle böyle bşi yok ki zaten o dönem osmanlı bünyesinde 400.ooo ermeni varmış ölü sayısı nasıl 1.500.000 olabilir kaldı ki o savaşta 520.000 Türk öldü onları kim öldürdü pardon demek geliyo içimden !! kesinlikle böyle bişey yok kimsenin aklı karışmasın !!!

ewrimcan

we tarih'in ne kadar objektif olduğu 1kez daha gözler önüne serildi.  ya bizim hatamız ne biliomusunuz: 1)erken davranıp onlara yanıt vermedik. adamlar 50yıldır uğraşio. biz 15.

2)başa gelenler ya ekonomiyi düzeltmee çalıştılar ya bürokrasiyi. ekonomici bürokrasiyi unuttu, bürokrasiçi ekonomiyi unuttu. velhasıl ekonomi kötüyken bürokrasi işe yaramadı, bürokrasi düzgünken ekonomisi kötü olanı sallamadılar.

delilah

bir gün kim haklı herkese göstereceğim bu da buraya yazılmış olsun millet..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ewrimcan

www.fransizkalma.org
sonunda türklerin de anti soykırım sitesi var.

black_ece

devletarsivi.gov.tr ye baksan ki 3 mesaj üstte yazıyo orda direkt olarak belgelerle konuşulmuş ve site resmi devlet hazırlamış yani bu ne ki :D

ewrimcan

sizce asıl sorun millet olarak ermenilerde mi, yoksa ermeni yöneticilerinde mi?

selinkinpark

şuan yöneticilerde sorun...

soykırım yoktur savas zamanında olan hic bir sey soykırım olmaz ki...
o zaman bize de inqilizler bilmem kimler soykırım yaptı köyleri basıp...
istedikleri kadar var desinler ortaya cıkınca qercekler qörücem onları ben hıh :ünlem:

delilah

iş işte bunu ortaya çıkarmak herkesin gözünün önüne koymak her ne kadar anlamasalarda bunu yapmak en iyi çözüm..biz elimizden geleni yapalım gerisi onlara kalmış..

ewrimcan

açıkçası ben tüm ermenilerin aynı fikire sahip olduğunu zannetmiyorum. nasıl bizim yöneticiler (çoğunlukla) bizim fikrimizi yansıtmıyorsa onların da böyle olduğunu düşünüyorm.

delilah

onların çoğunluğu öyle malesef..ben o kanıdayım çünkü devletlerinin milli stratejilerine uyuyor bu

ewrimcan

bizim milli stratejimiz de -en azından bana ve çevreme- ters. bizde devletin devamı için her yok olur, ermeniler ve yunanlar -kaçıncı sınıf vatandaş olursa olsun- düşman vs. vs. onlarda da böyle (?)

muzzy

ya hiç uzatmaya gerek yok..bizim belgelerimiz hep açık...ama bakan yok...onlarda ne belge ne bişi..bizimkiler bi pok yyapmıo diyodum ama en son mahkeme açacaklardı kanıtlanması için bizim delillerimiz var die..bilmiom noldu soora...