Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

g3

Başlatan makinacı, Kasım 10, 2006, 03:49:25 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

3 tane gitar virtiözünden oluşan manyak bi grup...sahneye gitar tanıtımı için çıkıolarmış duydupuma göre şarkılarda söz falan yok sadece solo...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Requiem

Joe Satriani,John Petrucci,YngwieMalmsteen,Eric Johanson,Steve Vai gibi  gitarı yemiş bitirmiş insanların 3'erli gruplar şekilde yaptıkları turlar... Dinlemek bir yana izlemek bile büyük keyif verir insana..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

DinLerken kendimi kaybediyorum ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

resim ve biyografide lazım tabi böyle durumlarda :lol: lütfen bu gibi şeyleri unutmayalım canlarım :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Kozy_mac

allah allah duymadıydım ben bi dinlicem ya o zaman :arrow:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

makinacı

Quote from: shimy on Kasım 13, 2006, 03:42:11 PM
resim ve biyografide lazım tabi böyle durumlarda :lol: lütfen bu gibi şeyleri unutmayalım canlarım :D
az yede kendine resim ve biyografi koycak birini tut  :bonus:
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Darkshines

Quote from: Requiem on Kasım 10, 2006, 10:53:47 PM
Joe Satriani,John Petrucci,YngwieMalmsteen,Eric Johanson,Steve Vai gibi  gitarı yemiş bitirmiş insanların 3'erli gruplar şekilde yaptıkları turlar... Dinlemek bir yana izlemek bile büyük keyif verir insana..

Sadece Satriani çıksa yeter en iyisi

Requiem

En iyisi olmasa da dinlerken aralarından en büyük zevk aldığım Petrucci başta gelmek üzere Malmsteen'i de dinlemekten bir o kadar zevk alırım.. Yaklaşık olarak 9-10 tane Satriani parçası dinlediysem bunların 1-2 sinde istediğim tadı bulabildim.. Steve Vai'de fena değildir bence.. Eric Johanson hakkında çok bilgim yok..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Kozy_mac

dinledim ve manyak ya adamlar aşmış her gün gitar kasıolar tabiki :cool:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

folligue

Ya vallaha dinlemeye cok kısa bir süre önce basladım kozalak'ın sayesinde harbiden iyiler ama haklarını yemiyelim... :mrgreen: Biraz daha üstüne gitmek lazım...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...