Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MTV Türkiye'deki Saçma Sapan Programlar

Başlatan makinacı, Kasım 19, 2006, 03:21:44 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

arkadaşlar mtvdeki saçma programlar bazen denk gelio
bazı izlenimlerim(program isimlerini bilmiorum)
-genel olarak mtv amcamız insanları çiftleştirmeye uğraşıo
-amerikada sanırım hiç erkek kalmamış,zira bir elemanı etkilemek için deli gibi uğraşan 3 ü ilik gibi 6 kız görmüştüm bir seferinde
-gerçek hayatta gerçekten mükemmel olan bir bireyi resmen makyajla çirkinleştirip daha sonra "çirkinlik bize sökmez biz seni güzelleştirdik bak işte attaa die bizi süprize boğup şaşırttıını sanan bi program war(abi o kız neydi öyle yaa aşık oldum resmen)
-vj search programına sitemizden katılan warsa tawsiem direk intahar etsin zira o kadar embesil insanlar katılmış ki...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

shimy

mtv izlemem ki ben protesto ediyorum avrupalı çoğu grubu yayınlamıyolar ki zaten bzde uydu veya kablolu yok :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Quote from: shimy on Kasım 20, 2006, 02:53:00 PM
mtv izlemem ki ben protesto ediyorum avrupalı çoğu grubu yayınlamıyolar ki zaten bzde uydu veya kablolu yok :D
hahaha aynen... örsan da bayağı içerlemiş başlığı büyük harflerle açmş :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

Çiftleştiriosa sizene a k izlemessniz izlemeyin hiç de saçma deil yani bence bi yarışma çeşidi abi işte kızı veyahutta oğlanı kapma olayı işte zaten onlar önceden belirleniyo kayıt yaptırıyolar programa, üyelere bakıp beendiklerini işaretliolar resimlerden daa sonra mtv ayarlayıp programa çıkarıyo yani o kadar da anlamsız bi yarışma deil bilmeyerek sandıınız gibi..
Ayrıca yeşim sen izlemeden nası konuşuyosun ki avrupalı grupları çıkarıyolar diye.. ben izliorum şimdi çıkardıkları programları sölerdim ama bi işine yaramıycak çünkü izlemiyceksin yani..
Mtvye hiç laf atmayın taa küçüklüümden beri izlediim kanal hiç de fena deiller yani..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

selinkinpark

acıkcası bende izlerim,severim..

ousan

en komiğide gaylerin yarışması.. çok gülmştüm :D

shimy

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Kasım 21, 2006, 05:49:03 PM

Ayrıca yeşim sen izlemeden nası konuşuyosun ki avrupalı grupları çıkarıyolar diye.. ben izliorum şimdi çıkardıkları programları sölerdim ama bi işine yaramıycak çünkü izlemiyceksin yani..
Mtvye hiç laf atmayın taa küçüklüümden beri izlediim kanal hiç de fena deiller yani..
a allahın saf kulu hiç izlemedimmi dedim izledimki yorum yapıyorum .... saçma sapan bişey hiç bir müzik kanalı bi boka yaramaz...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

lan hayatında kaç kere mtv england,germany,france gibi kanallardan birini izledin de avrupa gruplarını çıkarmıyolar diosun anaa ben bunu kastediorum haspin ya 10 dakka izleyip bişeyi bilip bilmeden bok atmayın yorum da yapmayın herkes bildii konularda konuşsun pls
Limp Bizkit forever...

selinkinpark

tamam be polemik yaratmayın öff plz..

Mr. MeTaLkiSS

herkes bildii konularda yorum yapsa olmuycak da..
Limp Bizkit forever...

makinacı

abi müzik olarak kaliteli olduunu sölemekte yarar görüorum...açıkçası kim avrupalı kim deil pek bilmem ama nightwish kreator rammstein ve arch enemy e denk geldim...bunlar awrupalı zannımca...
ama abi programlarda çok saçma yaa(şahsen dismissed de kazanılmaya çalışılan oğlan olmak isterdim)
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Mr. MeTaLkiSS

abi saçma olmasından doal ne var ya... önemli olan eğlence yani jackass dünyanın en saçma programlarından biri ama müthiş derecede eğlenceli yani tüm bölümlerini ezberledim :D hatta filmini çektiler onu da kaç kere izledim... :lol: ousan hatırlar lise yıllarımızdan ne jackasslikler yapma uraşı içersinde olduumuzu kendisiyle :razz:
Limp Bizkit forever...

ousan

hey gidi eski günler.. :)

selinkinpark

haha varmı onlarında birer videoları canlarım :D
jackass süper ya hala dvd si var bnde hıh seyrediorm :D :D

Mr. MeTaLkiSS

var ama öle ortalığa sunmaya ne ben izin veririm ne ousan zannımca... :D
Limp Bizkit forever...