Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

EksikLer

Başlatan Littleches, Aralık 05, 2006, 08:23:28 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

LINKIN PARK parçalarında eksik olan şeyLer var mı sizce.? Şuda olsaymış keşke , yada burda ki ritm böle olsaymış daha bi hoş olurmuş , yada burda ki vocal melodisi şurdan değil de burdan gelseydi dediğiniz şeyLer ...

Ne bilim solo yok meseLa LP'de olmasını istermiydiniz .. Bi çok insan LP çok sert olmalı der , evet sert olmalı fakat sertlikten kastınız nedir.? BunLarı burda açıkLayın neler yok LP'de herkez'in mutlaka birkaç cümLesi vardır .. Buyrun ;
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

makinacı

meteora ya reanimation tarzı bir albüm yapamadılar gitti
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

shimy

bence mike da arada bi melodik söylemeli sesi gayet güzel :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

delilah

kesinlikle katılıyorum sana.mike ın sesi çok güzelken sadece rap yapması insanı düşündürüyor.. tamam sevdiği işi yapıyor ama insan bi kere mi söylemez albüm için güzel bir şarkı..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

ewet ya bencede mikeın sesi gerçekten güzel yani... arada chesin rape girdiği oluyo bi de mike girsin di mi melodik melodik :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

makinacı

fazla çok olmasada bazı şarkılarda mike de chestere katılıo yaw...

muzzy

ewt..mesela faint de sanırım mike da sölüor chaz le...

makinacı

one step closer daha açık bi örnek bence...(faint genel olarak rap kısımları daha fazla aır basıo ya ondan)

black_ece

mike katılmayablir bence :) ayrıca chaz rape fazla katılmasın amaa bu demek değil ki qwerty de söylediği bölüm beni eritmiyo :)
bi de qwerty de chaz yumuş yumuş bi yeri sölerken dannnwww diye bi ses geliyo elektro chaz i duymuyoruz  fakat güzel olmuş yine de
ayrıca sert olmalı ynai bana gidip tamamen rap ya da punk rap rock karışımı bi albüm sunarlarsa hiç de memnun kalmam açıkçası eski tarzlarında devam etsinler kimse onlardan nu metal devrimi yapmalarını beklemiyo sözlerde ve melodilerde fazla tekrar düşmesinler ve güzel bi albüm çıkarsınlar şu an bana yeter

Requiem

Melodiler biraz fazla düz geliyor bana..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

Benim LP'de ki tek şikayetin aşırı derece de effect katıyorLar parçalara bu bnm hoşuma gitmiyor , joe'un yaptığı sampLe'Lara hakaret gibi olmasın ama biraz kendini geri çekse yeni albümde iyi olucak (bkz : qwerty) Joe'yu bir kaç yerde duyuyoruz ne kadar güzel olmuş keşke tüm parçaları bundan sonra bu şekildeyapsalar .. Birde mike'ın clean tonda parça sölemesi imkansız adam bariton sese sahip mike şarkı sölerse böle bi grupta biraz tuhaf olur ama bi parça da bende görmek isterdim ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

makinacı

biraz daha sert bateri riff leri koyabilirler parçalara...

ousan

şarkı düzenleri birbirine çok benziyo... biraz rap vokalleri azaltmaları lazım... bende Littleches e katılıyorum.. daha az efekt kullanmalı gerek....

black_ece

kullanmalı gerek... hani böyle saf yalın türkçe gibi olmuş :D göktürk türkçesi
neyse chaz in sesini ön plana çıkarmaları lazım bence adamın müthiş bir yeteneği var
mike ı da azıcık azıcık clean e kaydırabilir rap vokalleri azaltabilirler hoş olur yani
efekt olmalı mutlaka ama şarkının kalan kısmını geri plana atmamalı

Sumween

ewet efektler bazen fazla geliyo kulağa... we biraz da ''mike rap ches de nakarat modunda scream'' ayarını deiştirseler iyi olur nerdeyse her şarkıda aynı...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!