Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

cep telefonuna hack

Başlatan black_ece, Aralık 09, 2006, 02:00:15 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

An Albuquerque woman is being accused of using a computer at Sandia National Laboratories, her former workplace, to hack into a cell phone company's Web site to get the phone number for Linkin Park singer Chester Bennington. An affidavit filed by the Department of Defense inspector general says that the woman, Devon Townsend, obtained copies of Bennington's cell phone bill, the phone numbers he called and digital pictures taken with the phone, according to the San Jose Mercury News. Townsend also reportedly hacked into the e-mail of Bennington's wife, Talinda, and at one point called her and threatened her.

Townsend waived her right to a preliminary hearing in U.S. District Court and was released to her mother's custody. Her attorney, Ray Twohig, said investigators were still analyzing her computer and that it remains to be seen what violations will be alleged against his client. "This is the Internet version of a groupie hiding in Mick Jagger's dressing room," Twohig stated, according to the Mercury News. "We're in a different age, and fans have more skills than they used to.''

In a search of Townsend's home in Albuquerque, investigators reportedly found Linkin Park posters, autographed band memorabilia, pictures of Townsend with Chester Bennington, bootlegged Linkin Park music and copies of messages and photographs intercepted from the Bennington family's e-mail accounts.

bu haberin tamamı ama ben size özet geçiyim

manyağın biri chester ın cep telefonunu hacklemiş ve e mail hesabından talindanınkini de bulmuş aramış tehdit etmiş falan
gruptan biri mi değil mi tam hatırlamıyorum ama farklı bir çağdayız fanlar eskiden olduğundan çok daha fazla yeteneğe sahip demiş biri
suçlunun evinde linkin park posterleri chester ın fotoları falan şarkıları vs vs ve bennington ailesinin sırf chaz in de değil e mail hesaplarındaki tüm mesajların ve fotoğraflarının kopyası varmış

inanamıyorum ya :) adamın bi telefonu hacklenmemişti
acıdım ya :) yasık

makinacı

yazık aq nası bi fan böle yaparki
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

yuh yaw ne amaçla yapmış? :S deli

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Darkshines

Filmlerde görürdüm böyle sapıklarını ama helal olsun uğraşmış en azından.. karısını falan kaçırıp böylece Chester'ı ayağına çağırıp kendisine özel bi parça söylemesini isteseymiş keşke .)

selinkinpark

fanatik biriymis huuhh..

makinacı

Quote from: Darkshines on Aralık 09, 2006, 05:38:26 PM
Filmlerde görürdüm böyle sapıklarını ama helal olsun uğraşmış en azından.. karısını falan kaçırıp böylece Chester'ı ayağına çağırıp kendisine özel bi parça söylemesini isteseymiş keşke .)

abi naptın yaa olası çes sapıklarına yol gösterion resmen :D

black_ece

ben yapıcam onu tamam

makinacı

hah çes sapıımızda hazır çıktı...(aslında sitecenek uğraşsak draveni türkieye falan kaçırsak nası olurki?)

black_ece

efet ya talinda yı napıcaz kine draven ı kaçıralım hem sevimlidir de o şimdi :)
kaçırma notunu ben yaziim imzamda hazır
potansiyel çes sapıı

Darkshines

Quote from: lpfan659 on Aralık 09, 2006, 07:13:28 PM
hah çes sapıımızda hazır çıktı...(aslında sitecenek uğraşsak draveni türkieye falan kaçırsak nası olurki?)

Müslümanlar suçlanır.. Müslümanlar cani terörist olur.

makinacı

suçu ruslara atarız :D sorun olmaz  :twisted: :twisted: :twisted:
taamdır beyler LP türkieye gelio hazırlanın :twisted: :twisted: :twisted:

RoCk FrWr

:bonus:vayt bak şaşknlktn saçm nası oldu  :surprised:

mthnLP

..hı hı çocukh oyuncagı cnm kaçırmakh..çöp çekin aranızda..kısayı çeken alsında gelsin..

chaz_lp

yuh ne LP fanları var ya daha doğrusu chester fanı bu arada
bence draveni kaçırmak ii bi fikir  :)

[lp]_endLeSs

Chester bölümüne taşıyorum..ordan devam..