Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

albüm tarihlerini tahmin etmece

Başlatan black_ece, Ocak 02, 2007, 10:52:55 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

1.haber::::::More rumours on the release date of the new  Linkin Park album this year, first of all a Swiss online store has April 15 as the release date  while Play.com has May 7 listed, thanks to Yves and Colin for the tips. Also, Singapore's The New  Paper said it's later next month. Isn't this guessing game fun.

albüm çıkış tarihleri tahmin oyununa döndü.isveç online mağaza nisan 15,play.com mayıs 7 ve singapore's the new paper (yani utkanın hemen aşşağıda fotosunu koyduğu gazete)ise mart ayı diyor.

o gazetedeki yazı yı da çevirdim (hani mart diyen )

2.haber::::::::Chester yeni albüm için ısrarla "nu metal değil,nu metal yarattığımız küçük bir canavar gibiydi ama artık yeni birşeyler denemenin zamanı geldi" diyor.
rick rubin in prodüktörlüğünü yaptığı albümün tarzı o kadar da belirli değilmiş. bunu belirlemek için aylarca uğramışlar.
albüm çıkış tarihi için de mart belirlenmiş(mart 2007)
ayrıca chester"buna değecek. 25 dk da bir başyapıt yapamazsınız.kimse bob ross değil." diye de ekleme yapıyor.

muzzy

ohaa artık yeter yaww... temmuz ağustos hade ocak olsun dedik şimdi de mart...bıktım yeter yaw..değse bari.. :S

AndOne

burdan cewrilmistir

Littleches

Eee yeni albüme 2 ay kaldı arkadaşLar (: Hadi bakalım bizi ne bekliyor , yada biz ne bekliyoruz .. Görelim bakalım ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

ufuuuk germe beniiii :D:D
falla yeni farkettim iki ay kalmışşşş direk hazırlıksız ve dehşet içerisindeyim büyük bir heyecanla bekliyorum ....

Darkshines

İyice çocuk oyuncağına döndü gerek çıkış tarihi gerek türleri olsun artık fazla kafa yormuyorum bunlara yeter ki çıksın diyenlerdenim..

Sumween

bekliyorum sadece :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Littleches

Türü onLar bile bilemiyor , prog-rock olursa diye hala düşündükçe  düşünüyorum LP nin progressive rock müzik altından nasıl kalkacağını , arkadaşlar zıplamasın LP bu kalkar o diye :) bizde biliyoruz onun LP olduğunu ama müzik LP den ibaret değil..

LINKIN PARK tarzından bir toz bile bırakmamışsa bu yeni albümde çok yazık olucak .. Unutamam grubu ama eskilerLe avunurum .. Heyecan dorukta bende fakat bu git geller ne zaman bitecek bilmiyorum ve albüm çıkış tarihi birkez daha uzarsa sanırım elime bir silah alıp kafama sıkıcam :)

Gelelim şu yeni tarza , qwerty gibi parçalar olacaksa eğer albümün sound'u bu ise dinlenilir bir LP olacak ama eskisi gibi olmayan kesinlikle eskisi gibi olmayacak , Chester yumuşak vocaller yapıyo parçanın yarısından çoğunu mike sölüyor.. Yine bir riff tüm parçayı taşıyor parçada geçiş yok .. Rob'un çaldığı qwerty'i bende çalarım , o kadar basit bir ritm yani .. Bass zaten zor duyuluyor.. Yeni LP bu ise yine dinlerim ama kızarım da hemde çok kızarım ..

Para için değişen müziğe kızarım , saygı gösteremem.! 3 sene ara veriyorsun herkez ne gelicek diye beklerken hayal kırıklığına uğrarsam bozulurum yani ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

artık yeter...cıksın.. :cry:

ugur-acikgoz

az kalmış ya hakikaten beklediğimize değse bari ama ben inanıyorum çok güzel olacak  :mrgreen: :mrgreen:

black_ece

Quote from: Littleches on Ocak 03, 2007, 12:17:12 AM
Türü onLar bile bilemiyor , prog-rock olursa diye hala düşündükçe  düşünüyorum LP nin progressive rock müzik altından nasıl kalkacağını , arkadaşlar zıplamasın LP bu kalkar o diye :) bizde biliyoruz onun LP olduğunu ama müzik LP den ibaret değil..
LINKIN PARK tarzından bir toz bile bırakmamışsa bu yeni albümde çok yazık olucak .. Unutamam grubu ama eskilerLe avunurum .. Heyecan dorukta bende fakat bu git geller ne zaman bitecek bilmiyorum ve albüm çıkış tarihi birkez daha uzarsa sanırım elime bir silah alıp kafama sıkıcam :)

senden önce o silahı alıp los angeles a gideceğime emin ol rick rubin le bizimkileri esir alıcam yeter artık....

tür konusunda sadece nu metal olmadığını biliyorum çünkü chaz den tutun dave kadar dillerine dolanmış bişey bu belki artık yeni bi şeyler denemek istiyolar yani gerçekten bir değişiklik istiyolar ya da para başlarını döndürdü....

ama altından kalkamayacakları bişeye girişeceklerini sanmıyorum o kadar mantıksız davranmazlar umarım .)

çıkmamaış albümün siparişini alıyolar ya bakar mısınız komedi....
daha tarih belli değil

http://www.cede.ch/de/music-cd/frames/frameset.cfm?aobj=577785
avustralyada bi site de yapıyomuş sanırım

ewrimcan

çıksın artık. ama lp tarzını keskin bir şekilde deiştirirse evrim sadece eski fan olarak kalır (sanırım).

işine geleni basan basına basalım

muzzy

acaba yeni bi müzik akımı mı  çıkarıolar nedir.. :D..

black_ece

evet galiba öyle :D

Sumween

ya muzzy ona razıyım ben yeni akım çıkarsınlar en azından linkin park olarak yine efsanemiz olurlar, ne biliyim böyle sonradan tarz değişimi olmamış olur :rolleyes:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!