Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Bryan Adams...

Başlatan Sumween, Ocak 09, 2007, 07:49:03 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Bu adamı bilen,hatırlayan var mı??? ... diye başlıyorum çünkü ''abim sayesinde'' resmen şarkılarıyla büyüdüğüm (şimdilerde hiç dinlemediğim) bu adamı çok az kişi tanıyor...doğal aslında çok popüler olmadığı,adı duyulmadığı içindir... vee eskilerden karşınızda Bryan Adams..... (bu ne oldu ya böyle?)

biyografi : www.bryanadams.org sitesinden Sumween tarafından çalınmıştır...
Kanada’nin altin cocugu Bryan Guy Adams 5 Kasm 1959 tarihinde Kanada Kingston Ontoria da dünyaya geldi. Inanlmaz yükselisi 80′li yllarin baslarina rastlayan Adams bir rockci olmasna ragmen günümüzde esine zor rastlanan ve uzun süre dünya müzik listelerinin en tepesinde kendisine yer bulan balladlarindan dolayi bir ballad ustasi olarak günümüzde anilmaktadr.

Kanada dogumlu Ingiliz orijinli olan Adams ailesinin en büyük oglu olan Bryan babasnin meslegine uygun olarak ilk genclik yillarini dünyanin bir cok farkli ülkelerinde gecirdi. Baba Conrad Adams Birlesmis Milletlere bagli bir diplomatti ve bu yüzden dolayi Adams genclik yllarini Avusturya,Israil ve Portekiz gibi bir cok farkli yerde gecirmek zorunda kaldi. Nitekim üne kavutuktan sonra verdigi röportajlarda da farkli mekanlarda gecen ilk genclik yillarinin adaptasyon problemine yol actigini defalarca belirtmistir. Adams müzik icin dogmus bir insandi aklindaki tek sey ileride iyi bir rmüziseyen olabilmekti. Okul fikrine hicbir zaman sicak bakmamisti, hatta okuldan nefret ediyordu tek hayali müzikle ilgilenmekti. Anne Jane ve baba Conrad’in en büyük oglu olan Bryan’nin bir de kendisinden kücük olan Bruce adinda bir de kardesi bulunmaktadir.Ayn zamanda aile arasnda takma ad olarak Kid adyla anilmaktaydi.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Ablamla dinlerdim ...:)

ewrimcan

Bryan Adams “Best Original Song” kategorisinde “Never Gonna Break My Faith” sarkisiyla aday gösterildi.
Sanatci sarkiyi Eliot Kennedy und Andrea Remanda ile birlikte gectigimiz günlerde gösterime giren “Bobby” adli film icin yazmisti. Ödüller 15. Ocakta in Los Angeles’ta düzenlenen bir törenle sahiplerine verilecek.

bu da albümleri:
Bryan Adams (1980)
You Want It You Got It (1981)
Cuts Like a Knife (1983)
Reckless (1984)
Into the Fire (1987)
Live!Live!Live! (1989)
Waking Up the Neighbours (1991)
So Far so Good (1993)
18 Til I Die (1996)
Unplugged (1997)
On a Day Like Today (1998)
The Best of Me (1999)
Spirit: Stallion of the Cimarron (soundtrack) (2002)
Room Service: (2004)

işine geleni basan basına basalım

Sumween

Hmm albümlerini biyografiden sonra ekleyecektim unutmuşum saol ewrimcan=)

Edit:
bacak kadar boyumla söylemeye (çalıştığım) başladığım ilk ingilizce şarkılar bu adamınkilerdi. küçüktüm daha çok sewiyodum bunu ya ne şirindim o zamanlar ''bırayn edıms, bırayn edıms'' cd'si elimden düşmezdi=)

bi de Selin everything I do en süper şarkılarından biriydi :wink:

I choose hush...

selinkinpark

benimde ablam dinlerdi bi de abim :D
everythinq ı do diye bi sarkısını hatırlıyorum sadece...

makinacı

ben adamı zenci olarak hatırlıodum... :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Littleches

Everything I do , do it for U ahhh ahh :) Ayrıca çok fazLa tanınmayan bir adam demişsin Nazlı kınıyorum seni bu herifi dünyada tanımayan insan yoktur bee .. En güzel aşk parçalarını bu adam yazmıştır ..

Everything I do parçasını 6 yaşımdayken babamLa beraber dinLerdim , metallica , pink floyd , queen hep bunLarı dinlerdik babam sağolsun .. O çizim yapardı ben her zaman ki maç yapmış eve gelip yemek yemiş onun dizinin dibinde arabalarımLa oynarken dinLerdik sanırım ağlıyacam bu akdar yeter ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ewrimcan

türkiye fan sitesi bilem var

işine geleni basan basına basalım

Sumween

özür! kınama beni ufuuk ama napiyim bunca zamandır soruyorum millete tanıyan eden yok demekki o da onların genel kültürüymüş di mi? huhh
    şu adamın cd'sini bulamıyorum ya ortalama 5 sene önce kayboldu da... hala arıyorum .. :rolleyes:

I choose hush...

selinkinpark

yuh nazlı cidden ya bu adamı tanımayan :lol: :lol: :lol:

Littleches

Quote from: Sumween on Ocak 11, 2007, 06:37:58 PM
özür! kınama beni ufuuk ama napiyim bunca zamandır soruyorum millete tanıyan eden yok demekki o da onların genel kültürüymüş di mi? huhh
    şu adamın cd'sini bulamıyorum ya ortalama 5 sene önce kayboldu da... hala arıyorum .. :rolleyes:

Senin sorduğun insanLar bence pek iyi müzik dinleyicisi değiller.. Öyle diyelim bozulma hemen (:

Ayrıca hangi albümü istediğini söyle bana cd yaparım ben sana herkese bi cd yapıyoruz hayır olsun inşallah :)
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Sumween

Ufuuk walla ne makbule geçer yapsan =)  :)
   arkadaşlara da istediğini diyebilirsin ameleler zaten,küçükken ilk dinlediğim zamanlarda filan işte araştırıyodum ,soruyodum onlar nerden bilcek o zaman ?  :)
   edit edit edit: ''the best of me'' albümüymüş sanırım (otuz kere editledim :) ) arıyodum baktm şarkıları az çok hatırlıyorum dedim albüm bu işte, çünkü 3-4 albümüne koymuş everything I do şarkısını...

I choose hush...

selinkinpark

everythinq ı do sanırım soundtrack ti yani yanlış hatırlamıyorsam...

Mr. MeTaLkiSS

küçüklüümde baya dinlediydim. ewde orjinal cdleri fln da var. şimdi dinlemiyorum çok limoni ve bayık geliyo
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!