Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

SİNEK

Başlatan Alfonzo, Ocak 13, 2007, 11:23:53 PM

Previous topic - Next topic

Alfonzo

SİNEK

Grup Üyeleri:
Vokal+Gitar :Ugur KOÇOGLU (Rocknluck)
Davul : Adem POLAT (ALFoNZo)
Bass Gitar : Gökhan TAŞKIN (Skyking)
Elektro Gitar : Sabri ULUHAN (Optimistic)

Hakkimizda:

Grup 20.09.2004 Tarihinde İzmir'de kurulmuştur. Grup Modern Rock ve Punk sentezli MatRock veya RocKomedi tarzi ile ve ilginç sarki sözleri ile dikkatleri çekmele birlikte farklilasmayi basarmistir...

Eylül 2004 te kurulan grubumuz, Haziran 2005'e kadar bir birleriyle uyum içinde grubu yürütürler... Haziran 2005 ile birlikte yaz tatiline giren grup elemanları, 2005'in eylül ayında okulların tekrar açılmasıyla grubu yeniden devam ettirmek isterler ama 2006 Haziranında ÖSS'ye girecekleri için grubu bir yana bırakıp öss ye hazırlanırlar ve össye hazırlık süreci içinde grup dağılır... 2006 Haziranında ÖSS'ye girerler ve öss sonuçlarını beklerler... 2006 ekim ayı gelmiştir ve 4 arkadaş yaz tatilinden dönmüştür ve Uğur ile Gökhan; Dokuz Eylüle, Adem ile Sabri ise Ege Üniversitesini kazanırlar... Ve bunun üzerine Uğur MSN'den arkadaşlarını toplu davete alarak :D bir konuşma yapar ve grubu yeniden toplama kararı alınır...
2006 Ekimde grup bir kez daha birleşir ve Demo çalışmalarına hız verirler... Vize ve Finallerden ve derslerinden vakit buldukça Demo ve Kayıt çalışmalarına başlarlar ve Şuan Kayıt Çalışmaları Devam Etmektedir... ;)

Grup Hakkında Bilgiler:
Grup Elemanlarinin Dördününde Çok Samimi Dostluklari Vardir... Grup Ilginç Sarki Sözleri ile Dikkat Çekmektedir... Birbirinden Farkli Tarzlari Sarkilarinda Birlestirmek Amacindadirlar... Grubun Asil Tarzi Modern Rock Olmasina Ragmen Modern Rock'in Içinde Bile Punk Türü Sözler, Söyleyis Tarzlari Bulabilirsiniz... Grubun Felsefesi Dinleyicige Ilginç, Eglenirici ve Kulaga Hos Gelen Müzikler Yapmaktir...

Grubun Müzikal Anlamda Kendilerinden Etkileşimlediği ve Yaptığı Müzikleri İdol Olarak Gördüğü Gruplar ve Sanatçılar Şunlardır:
Panik, Grup Vitamin, Kurban, Zardanadam, Direc-T, Mirkelam, New Found Glory, Simple Plan, Offspring, Interpool, Gogol Bordello, Placebo, Muse, Green Day, Hot Hot Heat, Le Tigre, My Chemical Romance, Red Hot Chili Peppers...
İlk demomuzu aşagıdaki linkten indirebilirsiniz...:

Sinek - Allah Kahretsin:

[size=9][/size]

http://www.myspace.com/grupsinek

shimy

dosya paylaşımı yasaktı o yüzden albümü koyman yasak cicim :D ama tanıtman gayette güzel
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

yalnız grubun müzikal anlamda etkileşimlendiği vs. gruplar arasında Linkin yok... cıx dinlemem bana ne :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

senin için cover yapıcaklar nazlı :D:D
hatta ben diyim de one step closer söylesinler falan :D

Sumween

ece sus bak bu sefer ben gelirim kadıköye mi taxime mi köyün nerdeyse işte..!
yok LP sitesine gelmiş reklam yapsaydı canım bari onları da idol seçiyoruz diye =P neyse sırf reklama gelmiş zaten sanırım (bu ne ya resmen sataşıyorum ,neyse kusura bakmayın şu başımdaki welet yüzünden bütün gün kraloyunda barbi giydirdim kafa folloş oldu :S :rolleyes:  )

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

kraloyunda barbi ha :D
benim kardesim pasta yapıyo orda :D
konuyu iyice dağıtmıısınız siz ikiniz cık cık ne ayıp ya dikkat lütfen :)