Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

italyada öldürülen polis

Başlatan makinacı, Şubat 04, 2007, 10:40:12 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

italyada bir polis öldürüldü.futbol insan hayatından daha mı önemli?can alıcaksa oynanmasın futbol.2 çocuk yetim kalacaksa oynanmasın futbol.yapılmasın o müsabakalar...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

gokhan

ya oyle ıste ya o olay bızım ulkede olsaydı dusunemıyorum omur boyu men edılırdık herseyden

black_ece

zaten karar çıkıcak sanırım italaya da bir ytıl boyunca futbol dan bahsedilmicek dendi hatta tüm milli karşılaşmalardan avrupa kupalarından falan kendi istekleriyle çekildiler diye biliyorum ben
onurlu bir karar saygı duyuyorum

muzzy

nie her şeyde..her  meslekte..her sonunda para için yapılan şelerde ölüm olunca çok büyütülmezde futbolda bööle şeler olduunda bu kadar büyütülür anlamıorum ha...tmm hiç ii bişi deil ama ne demek bi yıl boyunca futboldan bahsedilmeyecek yaw..bi tane şerefsizin yaptıüı şey nie tüm ülkenin zevkine mal edilior...sonuçta bu da dünyanın bi zevki olan futbol..milyonlarca seweni olan bi uğraş...bu kadar ceremesi elbette olacak...aşırı büyütülüyor bence...hem nie polis olunca daha da kıymetlenior..bizdede seyircilrden biri bıçaklanmıştı hiç de o kadar büyütülmedi...o insan deilmi..sadece bıçaklayan herif ceza aldı o kadar...milletin zevkiyle bu kadar oynanamaz...her şeyde ölümler olduu gibi bundada olması normaldir...sonuçta görevini yaparken öldü...polislik görevini yaparken bööle şeler olabileceğini bilir zaten...
her neyse çoğunuz karşı çıkacak ama bence kesinlikle bööle...

black_ece

nasıl aşırı büyütülüyo???
fanatizmin seni kör etmiş!!!
bir insan öldü!
tabiiki her konuda bu şekilde hassasiyet gösterilmesi lazım ama yok yapmıyolar
ayrıca bu kararlarından dolayı ki eğer gerçekleşirse saygı duyarım adamlar biz dünya şampiyonu olmuş bi ülkeyiz ve futbol konusunda dünyaya örnek olmalıyız şeklinde bir hassasiyetle bu kararı almışlar çok da iyi yapmışlar   

muzzy

her olaya ölüor olis..bide futbol yüzünden öldü ne var bunda görev görevdir..niye futbolu bu kadar küçümsüyonuz...fanatizmle alaksı yok bunun..bu da milyon dolarlar dönen bi iş sonuçta...

black_ece

futbol insanları bir araya getirmek ve eğlence amaçlı yapılan bişeydir diğer olayların aksine....
bu yüzden bi insanın öomesi daha iğrenç daha insanlık dışı
o polisin orda işi olmamalıydı amacına uygun oynansaydı

muzzy

oalbilir..herşeyde olduu gibi ondada sorun çıkabilir...sonuçta binlerce kişiyi bi araya getiriyor..o kadar inasın olduu yerde bööle bi sorunun çıkması o kadar da garip gelmior bana...hiç bi bok yokken bi bombayla 150 kişi ölebiliosa en azından bişi uğruna ölen bi polis normaldir..o 150 kişi sadece 2 gün haberde kaldı..unutuldu bilem..bu olay koca futbol ligini göçertti nası iş yaw..walla garip yaw...yeminle bana çok saçma gelior...

black_ece

futbolu amacının dışıuna taşırsanız böyle olur işte
fb-gs topicleri ne halde bi git bak istiyosan böyle eğlence mi olur
spor bile yozlaştı başka da bişi demiyorum

ewrimcan

fanatizmi kınıyorum. zanlılardan birinin evinde 2 tüfek ve uyuşturucu bulunmuş.

işine geleni basan basına basalım

Requiem

Quote from: black_ece on Şubat 06, 2007, 11:53:38 AM
fb-gs topicleri ne halde bi git bak istiyosan böyle eğlence mi olur
Bizim başlıklarda ne var ki?
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makinacı

tansu vs diğer kişiler arası çatışmaları sölüo sanırım :D

muzzy

o tansu beyin suçu...adam bizim topiğe sataşmadan duramayor...

makinacı

hangi topice sataşmadan duruo :D

Requiem

Quote from: muzzy_lp on Şubat 06, 2007, 05:29:13 PM
o tansu beyin suçu...adam bizim topiğe sataşmadan duramayor...
Aynen öyle.. kendisi bana itiraf etmiş biri "ben öyle keyfine ortalığı karıştırıp duruorum" diye =) Zaten onu esgeçersek bizim başlıklarda herhangi bir kargaşa yok..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!