Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Art Part

Başlatan black_ece, Mart 05, 2007, 06:26:21 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Yok ya unutmadım 0'ı fln :D çize çize alışıyosun zaten =) bi kere daha böyle kitap köşesine karaladığım bi kız vardı.. arkadaşım kendisinden temize çekmemi istedi.. şuan kolunda dövme olarak duruyo ayıptır sölemesi =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ousan

benim yaptığım bi heartagramda birinin üzerinde dövme olarak duruyor ayıptır sölemesi :D

Sumween

ayıptır sölemesi bende kankamın koluna bi cadıkız çizmiştim :D dövmesini yaptırıcam aynısının, para bulursam tabi :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

Quote from: Sumween on Mart 07, 2007, 02:25:50 PM
ayıptır sölemesi bende kankamın koluna bi cadıkız çizmiştim :D dövmesini yaptırıcam aynısının, para bulursam tabi :D
90 milyondan başlıyo bir makinayı açtırması bile nah yaptırırsın :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

sen öle san nuhahha ''ark.ımın ark.ı'' laflarından nefret ederim ama o olay işime yariycak sanırım :D hem de benim cadıkız figürüm küçücük çok tatlı =)

I choose hush...

shimy

küçük müçük onun boyası nekadara mal oluyo aynı şey benim içinde geçerliydi sana güzellik 40 dan aşşa yapmam dedi bende bi sie dedim kimse senin kara kaşına kara gözüne yaptırmaz onu :mrgreen:

Sumween

ben yaparım :twisted: ablam yapabiliyo kendi elinde çapa dövmesi var, kuzen yapmış zamanında... bana da yapar nolcak ! olmadı şırıngaya doldur çin mürekkebi midir nedir o zamazingoyu; çiz sonra cırt cırt :S öğ :D kalıcı oluyo ama

I choose hush...

shimy

sonrada geber git aq. kanserden :mrgreen: sen öyle dövme yüzünden ölen yüzlerce insanı duymadın heralde :mrgreen: yaptıracaksan sağlıklı bi yere yaptır bari hayat olm bu bide ilerde işe girerken çıkacak sorunları düşün :wink:

black_ece

bok etmeyin lan topiciiii naaaaaş !!!!

selinkinpark

benim bi arkım sırf bedava diye ankarada yaptırdı hemde eşek kadar kocaman

muzzy

Quote from: Requiem on Mart 05, 2007, 10:51:47 PM
Bu da benim ders sırasında karaladığım 5dklik bi şey =)

5 dk beaa...helal olsun :)...ben her çizdiimi bi derste yapıom.. :S

muzzy

sıra..

black_ece

devlet malına zarar verirsin ha seni seni

Sumween

muzzynin sırası ne temiz ya :) benim sıranın her köşesinde ayrı bi yazı var hatta tersten tersten yazılar, pasaklı hissettim :P güzel olmuş ama yazın çok iyi senin muzican

I choose hush...

ölü gelin

bu da benden geçen yıl öss ye bir ay kala coğrafya dersinde yapmıştım hoca da heralde şu anda içinden gelenler bu diyerekten alıp dersanenin panosuna asmıştı haha bi hafta falan orda durmuştu :D