Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Brian Bennington Röportaj

Başlatan ousan, Mart 06, 2007, 09:39:33 PM

Previous topic - Next topic

ousan

Brian Bennington ile Chat

Dün LPItaly'de Brian Bennington ile yapılan bir görüşme vardı. [Chester'ın Kardeşi:)] Aşağıda bazı ilginç sorular ve cevaplar yer alıyor.

linkingabo: Merhaba Brian sen ve Lp'den naber?

Brian: Chester mixlemeyi yeni bitirdikleri albumleri için çok mutlu.Yola cıkmak için sabırsızlanıyor.grup albümün yayınlanma tarihini planlamak istiyor.

Brian: Yeni albüm biraz farklı olacak.Bütün Lp sounduna sahip ama onlar 'new metal' tarzından biraz uzaklaşmak istediler.''Yeni albüm rock ve melodik bir albüm.Chester daha az çığlık tmak istiyor.

Q: Yeni Lp albümünde gitar solosu var mı?

A: Gitar solosu diyebileceğim fazla bir şey yok.ama sarkıların bir tanesinde mükkemel bir bass gitar riff yer alıyor.

Brian: İlk dinleyişten Lp olduğnu anlıycaksınız ama Chester new metal tarzının biraz dışınaçıkmak istiyor.

Q: Yeni singlenin çıkış tarihini söleyebilir misin?

A: Bence Nisanda.

Michelengelo: Turun kimlerle olacağını biliyormusun?

Brian:Hayır. LpWnin kimle tur yapacağını bilmiyoruz henüz ama siz fanlar bizden önce buldunuz:)

MattBonfy: Yeni albümün başarılı olacağından emin misin?

Brian Bennington: Güzel soru. Düşünüyorum. Ama o benim kardeşim. Trafsız olmam zor.Lp nin rock tarafnı sevdıiğim favori şarkılarımda var.Bu albüm melodic Rock.Sadece tadını çıkarmaya bakın.

Brian Bennington: Chester new metal adını fazla sevmiyor.Yapmaktan gurur duyduğu şey o değil.

scarlett: Neden sevmiyor peki?

Brian Bennington: Bu albümle daha çok kalıplarının dışına çıkmak istiyor.New metalde yanlış bir şey yok.Sadece bu katagoriye koyulmaktan hoşlanmıyor.Hangi katagoriyi tercih ettiğini bnde bilmiyorum.Onların yeni şeyler denediğini dinleyince anlayacaksınız.Bu gerçek sanat.

Brian Bennington: Chaz singlen Nisanda çıkacağını düşünüyor.Albümde bunu takip edecek.Ama bu bir çok şeye göre değişebilir.Albümün tamamlanması,tur tarihlerinin belirlenmesi gibi...

Brian Bennington:Daha sert rock parçaları var.

Kicek: Bize LPTV hakkıda bir şeyler söyliyebilirmisin?

Brian Bennington: LPTV şu anda yapım aşamasında.

LPmeme: Albümde Joe nun soloları yer alacak mı?

Brian Bennington: Hayır.Solo hatırlamyorum.Ama sunu bilmelisiniz ki  sarkıların son halini duymadım.Bu ayın ortalarına kadarda duymuycam.

Michalangelo: Şunu biliyorum ki Chaz bilgisayarları sevmiyor.YA sen?

Brian Bennington: Kardeşim benim bir cok ortak özelliğimiz var.Ama bn ondan 13 yaş daha büyüğüm.

Michalangelo: Chazin hastanede olduğunu duydum ama doğru olduğuna inanmıyorum.Bunl ilgili bi şeyler soyler misin?

Brian Bennington: Chester hastahanede değil.En son iki gün önce konustum ve Tylorın doğum günü partisine gtme planları yapıyordu.

Michalangelo: Sence LP kaç sene boyunca başarılı olabilir.Yapabildikleri kadar olmalarını isteriz ama hiç bir şey sonsuza dek sürmez.?

Brian Bennington: Bu size bağlı siz destek vermeye devam ettiğiniz sürece onlarda devam edecek.The beatles , Stones  gibi olabilirler.

scarlett: Festivallerde buluşmalar gerçekleşecek mi?

Brian Bennington: Buluşmalar olacak ama bu onların belirlediği yerlere bağlı.

LPUtkan ve Chazy ye teşekkürler :)

Sumween

Chester az çığlık atmak istiyomuş huhh eşek herif ! :D neyse albüm söylenilene göre iyiye benziyo aslında kötü olabileceği konusundaki endişelerim siliniyo hafiften :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

§ïяĝαиα

ama chaze çığlık yakışıoo nese nası biliolarsa daa dorusu nası ii yapcaklarsa öle yapsınlar :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Albrayn

chaz e herşey yakışır  :wink:

çığlık atsa da normal tonda söylese de :surprised:

§ïяĝαиα

Quote from: Albrayn on Mart 07, 2007, 08:28:58 PM
chaz e herşey yakışır  :wink:

çığlık atsa da normal tonda söylese de :surprised:
o da doru daa çığlık atarken daha bi coşuo insan dimi :wink:
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...