Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Empyrium

Başlatan drunkard, Mart 09, 2007, 08:30:01 PM

Previous topic - Next topic

drunkard

İlhamını doğa sevgisi, tragedya ve düşlerden alan Empyrium grubu akustik gitarla yan flütü karanlık metal kompozisyonlarıyla harmanlayıp ilk albümlerini, "A Wintersunset" ve "Songs of Moors&Misty Fields"ı çıkardı. Amaçları daha doğal ve daha derin bir vizyon yakalamaktı. "Songs of Moors&Misty Fields" albümü ile bu amaçlarına mükemmel bir şekilde ulaştılar ve kendilerine has eşsiz bir stil buldular. Tamamıyle akustik bir enstrümantasyona geçiş onlar için radikal ama çok gerekli bir adımdı ve bu böylece yeni albümleri "Where at Night the Wood Grouse Plays" geldi. Grup üyeleri bu albüm bu tarzda olmasaydı samimi ve gerçek olduklarına inanmayacaklardı. Sonuç ise mükemmel bir erkek vokal korosuyla harmanlanan karanlık ve duygu dolu eşsiz bir sese sahip parçalardı.

"Weiland" Empyrium'un özünü simgeleyen bir albümdü. Akustik müzikleri, ilk iki albümlerindeki belirsiz atmosferi de bir bütün haline getirip belirginleştiriyordu. Çalışmanın müzikal yelpazesi ise baterinin tekrar grubun müziğine girmesi ve viyola, keman, fagoti, mellotron gibi grup için yeni olan enstrümanların gelmesi sayesinde çok genişti. Böylece Empyrium'u keşfetmek artık daha zevkli ve daha uzun olacaktı. Müziklerinde artık keşfedecek pek çok şey vardı.

Albüm kendini tamamen doğal mistisizme adıyor. Albümün üç bölümünde (Marsh-Forest-Water) Empyrium doğaya olan bakış açılarını romantik ve efsanevi bir yolla sergiliyor.

"Weiland", grubun bu proje fikrini olabilecek en iyi biçimde yerine getiren son albüm olacak. Empyrium artık bu konuda diyeceğini demiş, kendini açıklamış bulunuyor.

Ülke : Almanya
Tür : Doom
Firma : Prophecy Productions
Resmi Sitesi: http://www.empyrium.de
Elemanlar :
Vokal, Piyano : Thomas Helm
Gitar, Bas gitar, Perküsyon, Vokal :Ulf Theodor Schwadorf
Bateri : Markus Stock

Albümler

1996 - A Wintersunset
1997 - Songs of Moors & Misty Fields
1999 - Where At Night The Wood Grouse Plays
2002 - Weiland

i belong to a different world...

selinkinpark

sanırım dinlemio kmse :S
huh ben seviyorum(=

Schizrophenic

elemanlar süper mourners acaip etkilio beni

Üzerimdeqi laneti seviyorum

ad infinitum

''Where At Night The Wood Grouse Plays'' albümü bütünüyle önerilir dinlemeyen cezalandırılır

immortal

muhtesemler..the sad song and the wind,lovers grief,moonromanticism,dying brokenhearted..herbisileri muhtesem ya.canli dinlemek isterdim..
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

neverforgivenangel

many moons ago....sessiz ortamda dinlenebilecek en güzel şarkılardan biridr bence=)