Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Chester Spin dergisinde..

Başlatan [lp]_endLeSs, Nisan 19, 2007, 04:43:22 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Spin Magazine Mayıs sayısında Chester la yapılan bir röpörtaja yer verdi.. Chester yeni albüm hakkında konuştu.

-Minutes To Midnight albümünde gerçekten biçimsel bir değişiklik yaptınız ama diğer LP albümlerindeki sözler karamsardı..Hala aynı mı?

Sözler gercekten bizim kişisel yaşamımızı çok fazla sergiliyor. Ben boşandım ve bu öyle kolay bir şey değil. Alışana kadar pek çok şeyle savaştım..Bizimde normal insanlar olduğumuzu unuttunuz. Sizin başınıza gelen şeyler bizimde geliyor. Ama müziğimiz çok terapatik.

-Fanlarınızın bu yeniliğe tepkileri sizce nasıl olacak?

Bunu söylemek çok zor. Hybrid Theory yi alan 15 yaşındaki çocuklar şimdi 23 yaşındalar.. Güzel bir ilişki kuracaklarını düşünüyorum. Bu albüme saygı duyacaklarını ve yaptığımız şeyi takdir edeceklerini umuyorum.

-Sizi rap-rock teriminde yanlış yola sürükleyen neydi? Demek istediğim grubunuzda bir DJ ve rapper var.

Kendini beğenmiş gibi görünmek istemem ama bizimle aynı katagoriye yığılmış grupların %98 ini beğenmiyorum. Biz asla ait olduğumuzu hissetmedik. Burda cok fazla saygıdeğer müzik olduğunu düşünmüyorum. Gruptakiler böyle söylediğim için muhtemelen beni öldürecekler. Birşeyin parçası olmak insanların size inanması, birşeyler yaratmanıza yardım eder ama bu bazen de boşa cıkarır. Bu yapabileceğiniz tek şey gibidir.. (yeni albüm için)yaklaşık 150 şarkı yazdık ve diğer iki albümdeki gibi oldu..Rick ' Başka birşeyler yapmalıyız..' dedi..

-Rapper ınız Mike Shinoda ve Dj Joe Hahn "Given Up" gibi esas bir rock parçasında ne yaptılar?

Mike kaydın büyük bir kısmında gitar çalıyor böylece kendini az da olsa meşgul görebiliyor. Ama Joe sanki bu parcada dısarda kalmış gibi.. Joe sadece kafasını sallıyor yada ellerini havada sallıyor yada uzanıyor ve biraz kestiriyor..Ya da e-mail lerini kontrol ediyor..

-Önceden yapmış olduğunuz müzikten vazgeçerek bir risk almıyor musunuz?

Bence kendimizi zihinsel olarak buna hazırladık. Büyük bir dönüş yaptığımızı ve geçmişte yaptıklarımızla gerçekten eğlenen bir çok insan olduğunun farkındayız. Bazı insanların  "Bundan nefret ettik." demesine hazırız.. ve tabiki bazılarınında "Bunu gercekten sevdik." demesinede hazırlıklıyız. Albümlerimiz 40 milyon sattı. Ben güvenilirlik yada saygı için savaşmıyorum..biz bunu zaten kazandık..

-Linkin Park emo-heavy Bamboozle festivalinin başında Mayısta yer alacak ve My Chemical Romance ile turda olacaksınız.. Bu sizin grubunuzun popüler olmayan bir sahneye atladığınızın bir göstergesi olabilir mi

Nereye varmak istediğinizi anladım.. Bana göre dinlemeyi sevdiğim müziğe yönelmek ve sevdiğim bir grup varsa onlarla tura cıkmayı isterim.. Eğer insanlar sahne değiştirmeye çalıştığımızı düşünüyorlarsa bu güzel çünkü değiştirmeye çalışıyoruz..Ama bahsettiğim spesifik sahne değil..

-Bu Mike ı yada sizi göz kalemiyle göremeyeceğimiz anlamına mı geliyor??

komik..Mike ı öyle görebileceğinizi sanmıyorum ama beni ara sıra görebilirsiniz. Bu eğlenceli.. Rock yıldızı olmak isteyen herkes bazen gözkalemi kullanır..