Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Mike-Phoenix Röportaj

Başlatan [lp]_endLeSs, Nisan 26, 2007, 12:40:51 AM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Artisan news Mike ve Phonix ile yeni albüm hakkındaki röportajlarına devam ediyor..

Burdan indirebilirsiniz..
http://www.sendspace.com/pro/dl/jsa8qp

(LP Times)

Mike- MTM, diğer albümlerle karşılaştırırsak 'Hybrid Theory' için 2 ay stüdyoda çalıştık, açıkcası stüdyoya girmeden önce bir sürü şey yazmıştık. 'Meteora' için ise yaklaşık 3 ayımızı stüdyoda geçirdik.Ve bu albümde ise 1,5 yılımızı stüdyoda geçirdik. 9-12 ay lirikler,melodi ve sesler üzerine geçti..Bu yüzden kendimize baskı uyguladığımızı ve her nasılsa bu grubu yeniden yapılandırdığımızı düşünüyorum. Bunları elde etmek gerçekten mutluluk verici..

LinkinPark ın ilk single ı WID, Billboard Modern Rock single listesine 1 numaradan girdi ki bunu daha önce sadece 2 parça yapabilmişti ( R.E.M. - 'What's The Frequency, Kenneth?', ve Red Hot Chili Peppers - 'Dani California' ) Grup bu listeleri yakından inceliyor mu?

Mike - Albüm listelerini cok yakından izlemiyoruz. Bazı şeyleri biliyoruz çünkü menejerimiz WID ın hangi listeye birinci sıradan girdiğine ve bunu yapabilen bir kaç şarkıdan biri olduğuyla ilgileniyor ve heycanlanıyor.Bize 'Aman Tanrım suna bir bakın!' gibi e-mail yolluyor. 'wow bunu bizim yaptığımız parça yaptı!' diyerek gururlanmayı sevmiyoruz. bu bizim asıl odaklandığımız şey değil. Bunları kontrol etmek için hergün Billboard a girmiyorum.. Daha çok Youtube u görüntülüyorum :D

Neredeyse 1,5 yıl süren  MTM yapım aşamasında Linkin Park, yeni şarkıları canlı olarak tekrarlamış oldu..ve grup tekrar tura cıkmaya hazır.. 

Phoenix- İlk hedefimizin bu albümü tamamlayıp tura cıkmak olduğunu düşünüyorum.Herkesin bir odada oturup 'Bitti! Bitirdik!' diyeceği noktaya ulaşana kadar yavaş yavaş ilerledik. Warner Brothers ve ajansla konuşalım ve şu albümü çıkarıp, tura başlayalım.

'Minutes to Midnight'ın ilk konseri Bamboozle Festival de 6 Mayısta New Jersey de olacak.. Aynı zamanda Linkin Park My Chemical Romance, Muse, Taking Back Sunday ve bunlar gibi bir çok isimle cıkacak.. Daha önceden de duyurulduğu gibi Linkin Park albümünün çıkışından bir kaç gün önce (12 Mayıs) Saturday Night Live'a konuk olacak..