Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dövme,piercing vs...

Başlatan Sumween, Mayıs 11, 2007, 09:49:30 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Günümüzde nedense rock-metal müzikle iyice bağdaştırılmış ve içiçe sokulmuş iki unsur... Dövme ya da piercing hakkındaki görüşleriniz neler? Yaptırırmayı düşünür müsünüz ya da (dövmeyse) ne şekilde yaptırmayı seçersiniz... Günümüzde gördüğünüz sağa bakınca kaşı delik,sola bakınca başı delik kişiler hakkında ne dşünüyosunuz?  (falan filan işte ciddi cümleler kurmak kastı, anlayın siz :) )

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ousan

hoşuma gidiyor... seviyorum... :D
deldirmek güzel...ve en çok istediğim dilme piyırsing. çenemede istiyorum...
dövmeyi çok istiyorum yaptırırsam tribal bi şey yaptırırım sol olmuzma... (ki öyle olcak) veya sırtıma yaptırabilirm kanatlı bi melek (ki böylede olabilir)

Sumween

eet hayatımın belirli zamanlarında piercingli dolaştım ama artık bir delicem pir delicem kapatmiycam bi daha.. iki hafta çenemin solunu,bi hafta sağ tarafını kullandım piercing olarak.. en son geçen hafta orta kısmı deldim ama iğne çok küçükmüş küpe bile giremedi! =)
   Dövme, ne zaman olur bilmem ama yaptırmayı düşünüyorum ben de... ama kızların genel olarak omzun arkasına cücük kadar yaptırmasını hiiiç sevmiyorum.. bana göre omuz arkası fazla kibar oluyo..! :) koluma yaptırıcam (para bulursam tabi!) :D
   tekrar piercinge dönücem aslında kaşımı deldirmek istiyorum ama tabi aile sorun.. çeneyi de saklamak kolay olduğu için zırt bırt deliyodum hem de hoş duruyo eheh =) (tatilde Kıbrıs'a gidebilirsem muhtemelen kaşı delik dönücem nihaha)

I choose hush...

raines

cocukkeene etrafımda piercingi olan tipler gördüğümde derdim ki bunlar insan mı ya aa falan bi baktım sora bizde merak sardık yaptırdık bi tanecik burdan cıkartmamız gereken sonuc nedırrrr hıcbıseye onyargıyla bakmıcaksın arkadasss heyt be ne konustum ulan modluk ıstıorum kardesım

öööhmm

neysee dedıgım gıbı piercing gusel bi olay ama bokunu cıkartmamak lasım bazıları bole yanagına falan yaptırıo yazık gunah gözüyle bakıorum ben..

dövmeye gelınce günah bi kere yanii. değil mi amaaa? zuahuda
şaka bi yana dövmede gusel bı olay hatta reklamda yapıyım eskısehırde okuyanınız oturanınız warsa ve dövme yaptırmak ıstıosanızz ulasın bana p.m den numara verıyım yaptırın %50 ye hahah.. ciddiyim

ha diceksınız kı lan gavatt madem yaptırabılıon nıe yaptırmıon dıceksınız bılıom ben günahhhh.. yok be yok yaptırmak ıstemıorum sonumuz bellı deıl ılerde memur oluruz falann gomlek gıymemız gerekır kısa kollu olmaz yanı. bende dirseğime istiorum başka bi yere sevmıorum.. yaptırırsamda kaplumbağa yaptırcam dirseğime..

BECAAAAAAUSE : kaplumbağa sağlıklı ve uzun yaşamı temsil eden bir hayuuvandır. bu nedenleki kaplumbağa istiorum

Kozy_mac

ulan deldimioz yaylı küpe takıoz dövme desen geçici baya bi para gidio yani=)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

คг๔คг๔ค

bnde yok hiçbişi sadelik en guzeli

ShapeshifteR

en ii si sadelik ya zaten toplumumuzda hoş karşılamıyo
(ama piercing kızlara bayaa yakışıo :) yapmasalrda olur tabe)
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

blind_clown

aramızda piercing konusunda 3 piercingle ufuk önde sanırım:P o varken bize pek söz düşmez ama yaptırmak isteyenler varsa çok acımıyor o kadar korkacak birşey yok..ve baya zevkli oluyor sonrası için piercingle oynaması..güzel bence ya piercing,küpe falan..benim kaşımda var bi tane..bu yaz çeneme istiyorum ben bakalım..dövmeye gelince bi ara düşünmüştüm ama para biriktirmem lazım sanırım çok..biraz daha büyümek lazım bence karar vermek için çıkarması tam bir işkence çünkü..dövme konusunda farklı bişey istiyorsanız bi tanıdığım kasık bölgesine çim kesme makası yaptırmayı düşünüyordu:))aklınızda bulunsun derim..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

black_ece

ya iki kulağında sadece ve sadece iki delik bulunan sade bir insan olarak =)
yüzüme dokunmayı düşünmedim hiç
sadece çeneme belki ya da kaşıma ama dövme yaptırmam vücudumun herhangi bi bölgesinde çıkmayacağını bildiğim bir şey istemiyorum...

ousan

Quote from: black_ece on Mayıs 12, 2007, 05:13:40 PM
ya iki kulağında sadece ve sadece iki delik bulunan sade bir insan olarak =)
yüzüme dokunmayı düşünmedim hiç
sadece çeneme belki ya da kaşıma ama dövme yaptırmam vücudumun herhangi bi bölgesinde çıkmayacağını bildiğim bir şey istemiyorum...
inanmıyorum bende bile 4 tane var kulaklarda toplam.. 5 tide sevmedim çıakrdım :D

NEVERlandLP

nee?çok şaşırdım siz çenenizi mi deliyosununz?nasıl yapabiliyosunuz ya kendinize zarar veriyosunuz bence acımıyomu hiç?way be diyorum başka bişey demiyorum...

selinkinpark

bende su ana kadar hic acımadı kıkırdak dısında kulaklarımı da kendim deldim :)
bende sıkıldıkça çenemi delen bi insanım ki nazlıyla öle komik hikayelerimz de var :D aynı anda delmelr fln haha:)
çenemin ortasını 2 kere sağ tarafını bi kere deldim ama kalıcı olmadılar:)
bi kerede kaş deldima am baya kötü delmiştim :S :D

gokhan

dowmeyıde pıercıngıde cok sewıyom ama calısıtıgım ıcın bıde baba korkusu oldugu ıcın pıercıng yasak bana  :-\ ama muhtesem bı dowme yaptırıcam :) ama tabı kı askerden sonra :D

Sumween

eheh bugün dördüncü kez çenemi deldim :D komedi ya.. evet Selinle beraber delmelerimiz de ayrı olay =) kulaklarda da toplam 6 tane var.. burnumu da iki kez deldirmiştim ama sevmedim ya kapattm.. (amma delmişim ben de)

I choose hush...

lp_ken_an

ne dövmem var ne piercing  takıorum..suana kadar hic düşünmedim ama düşünebiliriim yane bir an aklıma girebilir şöle bi durumda var inş. girmez aklıma böle bi fikir..