Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

saw 4

Başlatan mustapha, Haziran 28, 2007, 10:04:46 AM

Previous topic - Next topic

mustapha

ya arkadaşlar galiba saw serisi devam edecek bi şey buldum sizlerle paylaşmak istedim
http://www.youtube.com/watch?v=1eKifSDgU48&feature=dir
burda bi video varda onla ilgikii

Mike989

ben de hürriyet gazetesinde okumuştum. gelecek sene cadılar bayramında (30 Ekim) Saw 4 gösterime girebilirmiş diye bi yazı vardı. ama emin değilim .

mthnLP

girsin girsin iyi olur.

android

bence dewam etcek etmelide umarım doğrudur bu haberler 4gözle beklıyorm

Darkshines

Çıkacak ve Jessica Alba oynayacak diye okumuştum.

matrax_zalim

bu video nun gerçek saw la alakası yok ki.ama devam edeceğini bende duymuştum.son bölümde herkes ölmüştü ve ben o adama bayılıyodum,onsuz nasıl olur bilmem
D R A U G A R

semchestertun yehu

evet testere 4 ün gösterim tarihi 26 ekim 2007(abd)testere efsanesi kaldığı yerden devam ediyormuş bina da kilitli kalan jeff kızını bulmak için çabalarken jigsaw a ait bi kaset bulmuş ve kapandan kurtulmak için tek şansı kasetteki ipuçlarını yorumlayabilmesiymiş yine aynı devam filmi klişeleri seride giderek zeka unsuru ortadan kalkıyodu 4. filmdede orjinallik ve zeka aramak seyirciyi hayal kırıklığına uğratabilir

click

ya 3. filmde testere ölmedi mi ? nasıl devam ettirecekler acaba filmi ? onun yanındaki kız yürütecek işleri galiba  ;D

ebru_91

hiçbirini izlemedim miğdemin kaldırıcağınıda sanmıyorum
cursedprincess

Requiem

Adam zaten 3. filmde düzeneğini kasetlerini onu bunu her şeyi ayarlamıştır.. (Filmin sonundaki kızı kapalı odada göstermesinden bahsediyorum) Bence ortada kimse olmicak.. Adam öldüğü halde önceden kurduğu düzeneklerle ortalığı birbirine katıcak =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

§ïяĝαиα

adam bi yapay zeka harikası yaw..bu arada click onun yanındaki kız yürütecek işleri galba demişsin..bence amanda'dan bişi bekleme fos çıktı o =) evt bence 4.sü de 3.sü kadar sarar..sarmayacak olsa bile devam etmesi lazım o adamın küççük kızını kurtarması lazım bence..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

LpNumB

Nan Katil kim olcak alala amma mirasçı bıraktılar he  ::)

click

Quote from: §ïяĝαиα on Temmuz 24, 2007, 03:05:27 PM
adam bi yapay zeka harikası yaw..bu arada click onun yanındaki kız yürütecek işleri galba demişsin..bence amanda'dan bişi bekleme fos çıktı o =) evt bence 4.sü de 3.sü kadar sarar..sarmayacak olsa bile devam etmesi lazım o adamın küççük kızını kurtarması lazım bence..
hımm fos mu çıktı dersin :D

lp_d!do

kesinlikle devam etmeli cok merak ediorum nolcak die...ayrıca bnce amanda fos cıkmadı
!!!kusursuz bir hatayım!!
[/b][/font]

click

bencede çünkü 3. filmde yardım etti falan bi bağlantı var gibi geliyor bana