Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Cep Telefonları

Başlatan lp_jean, Temmuz 10, 2007, 12:00:27 PM

Previous topic - Next topic

lp_jean

hayatımızın neredeyse her anında yanımızda olan we elimizden düşürmediğmiz cep telefonlarımız....dünyada en çok cep telefonu kullanılan ülkelerden biri olarak görünüyoruz.(zatn yapılabilecek ne kadar gereksz şey warsa onda dünyanın ilk sıralarında yer alıyoruz!)cep telefonlarının bize çok yardımcı olduğu doğru. ama çoğu kimse cep telefonlarının bizi tembelleştirdiğini söylüyor. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz??
(cep telefonuyla ilgili ilginç anılarınız warsa anlatabilirsiniz ;D ::) )

black_ece

valla ben o kadar da bağımlısı olmadığım için sürekli bir yerlerde unutuyorum
o yüzden 5-10 dk de bir telefonum nerde acaba
bi yerde unuttum mu ki şeklinde ceplerime falan bakıyorum =)

lp_jean

walla bende geçen tatilden dönerken konya terminalinde unuttum  geri getirmek baya bi zor oldu

§ïяĝαиα

ahaha benim durumum da eceninki gibi..mesela oraya koymadım dediğim halde yastığın altından çıkar musluğun yanındaki dolaptan çıkar çıkar da çıkar ...çok da enteres etmiyo beni cep telefonu yaw olmazsa olmazım deil hatta olmasa daha rahat ederim
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

shimy

kullanmıyorum açıkcası 8) sattım gayette rahatım zaten radyasyon yayıyor ben büfelerdeki kontörlü telefonlarla işimi gayet hoş hallediyorum =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ebru_91

evin bi köşesinde duruyo kullanmıyorum pek
cursedprincess

lp_s3rh@t

bende kullanmıyorum kullanırken hiç rahat deilim dışarda istediim gib takılamıorum biraz gecksem annem anında arıo ewe gel geç oldu die hemde saat 9 da nese böle iyi kimse nerde olduumu bile bilmio shimy nin de deii gibi kontörlü telefonlar gayet kullanışlı ""

Shot at 2007-07-09

Mike989

Quote from: ebru_91 on Temmuz 10, 2007, 01:04:50 PM
evin bi köşesinde duruyo kullanmıyorum pek

aynı durum. zaten öyle kimseyle konuştuğum yok

raines

eskiden kalktığımda telim de şunları gorurdum

51456168 cevapsız arama
54545 msg
=))

lise zamanları tabi bunlar :)
böle hani ergen oldugumuz zamanlar telimizin caldıgında yuzumuzun guldugu zamanlar vs vs

şimdi bakıorum sabah kalkınca sunu goruorum
13:20

=)) yani şunu belirtiyorum cep telefonu bır amac deıl araç :p
şaka bi yana büyüdükçe teelfonun çokta matah bişi olmadıgını anlıosun
rehbere giriorum bazen işte kim var dıe bakıorum tanımadıgım 2374 tane adam war. gecenlerde özgür die biri caldırdı. kim bu die kaldım. aradım bende acmadı. msgım aynen şöle

ben : oo özgür naber olm görüşemiyoruz

karşıdan cevap gelmedı. demekkı cok samımı deılmısız :D

evet ilginç olaylar oluo nyse.

bu arada yukarda belırtılen rakamlar saatler sunlar bunlar sallamasyon. biri cıkıpta waooowwww ne cok arıyanı warmıs der falan :p
yanı onlar mübala için yapılmış atraksiyonlar.

ebru_91

:D evet ya yırtmıştım kendimi herkesin telefonu var benim niye yok diye eskiden hava atma aracıydı o dışarı çıkınca herkes birbirinin telefonuna bakardı....
cursedprincess

lp_ken_an

bazen sıklıkla kullanıyorum bazen hic kullanmıyorum
6 ay kontör yüklemedim diye 2 hattımda kapandı düşünün artık ne kadar kullanmısım telefonumu ama bide sey avr aveada 5bin cıktıktan sonra kullanmaya basladım msj atcak kişim var bide hic eksik olmuyor elimden su günlerde
ama sunu söleyeyım  kullandıgım telefonların hic birinde özellik aramamısmdır gereksiz bence. sıradan bi laf ama arıyormu kardeşim tmm o zaman kullanırım ben bunu diyip aldım.
bnm icin sadece bi arac oldu herzaman

shimy

hiç özenmedim açıkcası babam almıştı bana istemediğim halde ben de sattım eheeh :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

makinacı

2 tane birden kullanıorum yetmediği zamanlar oluyor...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Mr. MeTaLkiSS

Ben de 2 tane yanımda taşıyorum ama tekini çok nadir kullanıyorum.. Şayet ikisi de minnacık ve takoz sorun olmuyo yani..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

slmaky

Son günlerde hiç umrumda olmuyor bazen telefonun nerde olduğunu bile unutuyorum bi keresinde 2 hafta sonra yatağımın altında bulmuştum ;D