>Styles of Beyond'un verdiği bu download linkinde Mike Shinoda 'nında performans sergilediği "Hey You" adında bir parça var..ayrıca "Second To None" bonus parça olarak yine bu linkde var..Sadece "Hey You" ve "Second To None" ı indirmek için buraya tıklayın.. >>Hey You parçasında Mike'ın bölümü:             (Hey you) You're running out of time       (Hey you) I came to take what's mine       (Hey you) If you think I'm stepping aside Then you're losing your mind, losing your mind"> >Styles of Beyond'un verdiği bu download linkinde Mike Shinoda 'nında performans sergilediği "Hey You" adında bir parça var..ayrıca "Second To None" bonus parça olarak yine bu linkde var..Sadece "Hey You" ve "Second To None" ı indirmek için buraya tıklayın.. >>Hey You parçasında Mike'ın bölümü:             (Hey you) You're running out of time       (Hey you) I came to take what's mine       (Hey you) If you think I'm stepping aside Then you're losing your mind, losing your mind">

Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

"Hey You" - SOB feat. Mike Shinoda - Razor Tag

Başlatan [lp]_endLeSs, Ağustos 01, 2007, 08:22:37 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

>>Styles of Beyond'un MySpace'inden bi mesaj..:

Styles of Beyond - RAZOR TAG (Free Download)

"Rocket Surgery" yi bitirmeye çalışırken, aynı zamanda sizin için "RAZOR TAG" adında yeni küçük bir şey hazırladık..

İndirmek için tıklayın.!

DJ Green tarafından sizlere sunuluyor.....Aynı zamanda MIKE SHINODA'yı da içeriyor.....

Umarım seversiniz..

ROCKET SURGERY çok yakında gelicek!

>>Styles of Beyond'un verdiği bu download linkinde Mike Shinoda'nında performans sergilediği "Hey You" adında bir parça var..ayrıca "Second To None" bonus parça olarak yine bu linkde var..

Sadece "Hey You" ve "Second To None" ı indirmek için buraya tıklayın..

>>Hey You parçasında Mike'ın bölümü:

(Hey you) You're running out of time
       (Hey you) I came to take what's mine
       (Hey you) If you think I'm stepping aside Then you're losing your mind, losing your mind

shimy

ana sayfaya da hügoladık hadi hayırlı olsun :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

chaz_lp

Second To None fena deil ama hey you yu henüz dinlemedim

haruka

bence ikiside güzel ritimleri harika :d

lp_mike_chester

ikiside güsel işin içinde mike olunca hersey güsel zaten...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

nsa_mike

katılıyorum sana...

kahramanım benim...:D

kmkzefrvr

ritim olarak iyi ama pek  kulaa hoş gelmio sizce
dominator