Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Mike X-GAMES'de.!

Başlatan [lp]_endLeSs, Ağustos 03, 2007, 01:31:40 AM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Mike Shinoda, X-Games için Mega Ramp daki 3. büyük turnuvada eleştirmen olarak Danny Way'e eşlik edecek..

Canlı TV programı için burayı ziyaret edin..

*Danny Way; profösyonel bir kaykaycı..
*X-Games; her sene yapılan bir spor oyunları etkinliğidir. Daha çok hareketli sporlar üzerinde yoğunlaşır..

Kaynak: www.MySpace.com/LinkinPark

[lp]_endLeSs

Yorum yazılmadığı için edit kuralını bozucam..

Mike, 2 gün önce yukarıda da dediğim gibi Danny Way ile birlikte X-Games deydi.
Mike ve Danny aynı zamanda hayranlarıyla chatleşti..Burdan orjinal metine bakabilirsiniz..

Mike:
"Danny geçen gece PR şovuna geldi ve X-Games için Mega Ramp'e gelip gelemeyeceğimi sordu..Ve bu benim es geçemeyeceğim bir teklifti."

LinkinParkU:
"Mike Shinoda'nın Transformers'daki parçası 'Second To None' ı gerçekten çok sevdim"

Mike:
"Çok güzel! O parça yeni Styles of Beyond albümü Rocket Surgery de yer alıcak.."

Beth:
"Merhaba Mike! x-games deki en çok beğendiğin olay ne?

Mike:
"Kaykay en beğendiğim oyun. Çünkü hep kaymayı istemiştim ama hiç kaymadım. Bu çok eğlenceli..bu adamları benim performansımı izlemeleri için davet etmiştim ve çok eğlendiler..şimdi ise onlar beni davet etti ve gerçekten çok eğleniyorum."

Kenneth:
"Bu yıl Japonya'ya tekrar gelicek misiniz.?"

Mike:
"Sanırım Kasım ayında ordayız..Aynı zamanda Avustralya ve Asya'ya da gelicez."

Alex:
"Mike, turlardan sonra yeni bir LP ya da FM albümü gelicek mi acaba?"

Mike:
"Kendi adıma konuşmak gerekirse yeni bir FM albümü hakkında hiç bir fikrim yok. Linkin Park'a gelince de, şu anda canlı performanslara odaklanmış durumdayız. Şu ana kadar yaptığımız en iyi ve de en uzun parça listelerini hazırlıyoruz. Gruptakilerle konuştum ve her şov kaydediliyor..Tura katılanlar için 11 dolara satışa sunuluyor.."

"Bizimle zaman geçirdiğiniz için teşekkürler! Hayranlarımızla konuşmak her zaman mutluluk verici bir şey. Siz olmasaydınız bizlerde burada olamazdık! Teşekkürler.!" -Mike..

Littleches

Ben ne düştüğünü gördüm nede aya kalktığını EHAHEHAHE.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

[lp]_endLeSs

^video kaldırıldığı için olabilir tabi :p neyse mesajımdan da kaldırdım videoyu =)