Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lakaplarınız

Başlatan click, Ağustos 12, 2007, 10:47:49 PM

Previous topic - Next topic

lp_s3rh@t

saçlarımdan dolayı bonus :)

Shot at 2007-07-09

lp_mike_chester

serhat senin ki bence bonus değil görkem sin sen... vede öle kalcaksın.. ;D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

shinoda06

8. snftayken mümik diolardı.annemler miniş derler genelde.en yakn ark.lardan biri mü derler.kankim yümine der.şmdi de okulda mümü diolar  ;D :D
LiNkİn     PaRk    !!!

meral

bana ilkokulda macır diolardı :D lisede Magaci daimi uçuk fln....
seni her sabah ilk görenin güneş olması ne acı.Oysaki seni her an görmeye can atan kalbimin varlığını bilseydi bi daha hiç doğmazdı...

//rocker//mike

gerçek adım büşra olduğu için büş yada büşürük derler sonra gitarım olmasada gitarlı amele derler  bide şimdi satanist diolar oysa siyahlar içinde hiç dolanmam ;D

Lord_sPider

aslinda arkadaslar lise de ilk gun bir spider dediler olece kaldi ama bazen giciklik etmek icin oruncek derler bazende bocuk felan ama 6 senedir hocalarim bile spider yada spidy derler

haruka

ay soldire diolar bana cok alakasız soyadımdan dolayı hatta bazen smilingsoldire diyip kahrediyolar... :D :D

Aquila

CS falan oynarken hep !Pl@yboy! yazıodum nickime şimdide adım playboy  kaldı arkiler arasında bazen ailemin yanındada oyle dıolar adımın burak oldugunu bilmedikleri için sorun oluo ama biyerdede hoşuma gidio:D
Bıktım Abisi!

neverforgivenangel

yeni lakabım "xxl" oldu ya hayırlısı... hemen diyete başladım:D

black_ece

tayfun saolsun "şuursuz"

hande shinoda

Lp biLmeyen sınıf arkadaşLarm satanist odam hep dağınık oLduğu içn efde tembeL derLr  :D
everyone feeLs so far away from me

Glsn

Ben lakabım yine GLSN ;D
GÜLSEN&MERT

Sumween

Quote from: black_ece on Ekim 25, 2007, 10:26:40 PM
tayfun saolsun "şuursuz"
O herkese Şuursuz diyo Ece kişisel algılama =P

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

sympathetic_lp

valla benim adım berkant.. ne alakaysa beko derlerdi zamanında, şimdide ole kaldı. bazen maclarda deco dediler.. aslında cok karısık neyse bosver...

BurciSh

ya bn bitter çikolatayı çok sevdiim için ark.lar bana bitter dio
üni.ye geçtm atamadım,çbkü bitter yiorm hala
dieri de Burcish zaten 11 yıllık ark.ım Burcish die başladı şmdi netlerde nickm oldu ;D ;D
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs