Penguenden uçan genç karikatüristler

Başlatan raines, Ağustos 13, 2007, 03:40:51 PM

Previous topic - Next topic

raines

Bildiğiniz gibi penguen adlı derginin en çok okunan yazarları ayrılma kararı almışlar.

Umut Sarıkaya, Ersin Karabulut, Yiğit Özgür, Memo Tembelçizer, Oky Gencer ve Uğur Gürsoy Penguen ile yollarını ayırdı.

Dün röportajlarını okudum şöyle diyorlar genel olarak ;
Hiçbir sorun yaşamadan ayrıldık. Ayrılma nedenimiz ne para ne anlaşmazlıklar. Bunu kendi evine çıkmak istiyen bir genç gibi düşünün diyorlar.

Bana penguenı aldıran yazarların cogu ayrılmıslar. Aslına bakarsanız pekte üzülmedim çünkü zamanında lemandan ayrılanlar penguenı kurmuslardı onlarda o zamanlar gençti ve lemana bir sürü yeni çizer gelmişti. Şimdi penguene gelcekler ve yeni karikatüristler tanımış olucaz. Ben böyle düşünüyorum.

Ayrıca bu kadroya cem dinlenmişin ve serkan altuniğnenin eklenmesini isterdim onlarda da genç ve çok başarılı karikatüristlerdir.

Neyse haber böyle yolları açık olsun ne diyelim

black_ece

eveeet yeni dergileri ne olcakmış ??
bu haftadaki penguende yazıyodu bazı çizerler diye ama isim yoktu öğrenmiş oldum merak ediyodum

thanoth

Vakti gelmişti olm.

Doqqyjuice

olagan bi durumdur... fazla endiselenmeyin... piyasanın penguen tekelinden kurtulması demektir bir diger acıdan... rekabet yasanıcak her durumda kazanan biz okuyucular olucak...
Remember remember the nineteenth of November...

delilah

ersin nirde ben orda ;D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Kozy_mac

röpörtajlarını okudum elemanların yeni derginin adı ne olcak diodu isimi satın alma hakkında yasal sorun olmasın die bişi söyleyemeyiz dioalr daha=)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

thanoth

Umut Sarıkaya :D

Espri çok da iyi değil ama çizim şeklini görün istedim

Tiplere dikkatli bakıp da gülmemenin imkanı yok

EBRU ?!

hahah  :D evt
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

linkieboppers

o kadar karıkaturıstın ayrılmasına rağmen ben hala severek ve hiç kaçırmadan alıp okuyorum penguenı basarılarından ve komıklıklerınden pek bişey kaybetmedıler bence..(=

Requiem

Umut Sarıkaya'nın bu haftaki Uzaylılara "cam açsana" diyen Türk karikatürüne gülmekten öldüm =)

Bi de Uğur Gürsoy'un küçük tüpte menemen yaparken laboratuvarı patlatan profösörüne auahsud
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!