Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Zlatan İbrahimovic

Başlatan raines, Ağustos 24, 2007, 06:12:56 PM

Previous topic - Next topic

raines

Herkesin muhakkak favori bir futbolcusu vardır.
Benimde bu adam işte.
Bileklerine öyle bir hakimki o boya rağmen öyle bir çevikki karşısında kimler kimler oynadı durduramadı.

Bi kaç vidyo koyuyim dedim futbolun göz zevkine hitap eden bi kaç vidyo

[youtube=425,350]1KeoU2EdK8s[/youtube]
bu vidyo genel bir klip niteliğinde.

[youtube=425,350]ukLGRHngbK4[/youtube]
buda sakız çiğneyen bir futbolcunun sakızla napabileceğini gösteren vidyo

Adam tek kelimeyle müthiş.

lp_mike_chester

ilk görüntüyü biliyorum vitesse ye mi rodayamı attığı gol kaç kişiyi çalımlıoo öle  hakkaten bileklerini cok hakim bir oyuncu top cambazlığı da war bu adamda sewerim bu adamı:):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Requiem

Yiğit'le pes atarken defansıma kök söktüren adam =)Bu ne böyle tanrı gibi forvet yapmışlar oyunda diyodum ama hakkaten yediğim bazı gollerin üstteki videodakinin aynısı olduğunu görünce hak verdim =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

Aynı şekilde benimde favorimdir. Pes oynayacağımız zaman genelde karşıma oturmazlar ibrahimovic'le leblebi gibi adam geçiyorum tabi bu biraz da oyunda ki güç değerlerinden kaynaklanıyo stamina 98 olunca adam yorulmuyor. Bir o kadar da teknik olunca durdurmak hakkaten inanılmaz sayılabiliyo nerdeyse.

Birde Adriano var ki tam bir ayı yavrusu hödük deriz biz ona orta saha olsun ileride olsun at gibi koşup topa sanki degaj vurur gibi şut atan bir oyuncu. Bugüne kadar pes serilerinde adriano şutları dışında gol olduktan sonra topun tekrar kale dışına çıktığına şahit olmadım.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Darkshines

Bu herif maç seçiyo ve maçına göre oynuyo.. 1 maç var 1 maç yok ondan sevmem.

raines

Quote from: Littleches on Ağustos 24, 2007, 09:24:25 PM
Aynı şekilde benimde favorimdir. Pes oynayacağımız zaman genelde karşıma oturmazlar ibrahimovic'le leblebi gibi adam geçiyorum tabi bu biraz da oyunda ki güç değerlerinden kaynaklanıyo stamina 98 olunca adam yorulmuyor. Bir o kadar da teknik olunca durdurmak hakkaten inanılmaz sayılabiliyo nerdeyse.

Birde Adriano var ki tam bir ayı yavrusu hödük deriz biz ona orta saha olsun ileride olsun at gibi koşup topa sanki degaj vurur gibi şut atan bir oyuncu. Bugüne kadar pes serilerinde adriano şutları dışında gol olduktan sonra topun tekrar kale dışına çıktığına şahit olmadım.

İbrahimovicin staminası 98 değil bu arada. Body balance 98. Yani o da power olarak yansıyor. Kısacası yıkılmıyor ama staminası da yüksek o da yorulmamasını etkiliyor tabi.

Bu arada ibrahimovicle leblebi gibi adam geçiliyor çok doğru ama ben çok insan gördüm interi alıp ibrahimovici oyundan cıkarıp crespoyu alan. Biraz da ibrahimovici sevmekle alakalı sanırsam onunla oynuyabılmek =)

Littleches

Quote from: raines on Ağustos 25, 2007, 05:46:56 PM
Quote from: Littleches on Ağustos 24, 2007, 09:24:25 PM

İbrahimovicin staminası 98 değil bu arada. Body balance 98. Yani o da power olarak yansıyor. Kısacası yıkılmıyor ama staminası da yüksek o da yorulmamasını etkiliyor tabi.

Bu arada ibrahimovicle leblebi gibi adam geçiliyor çok doğru ama ben çok insan gördüm interi alıp ibrahimovici oyundan cıkarıp crespoyu alan. Biraz da ibrahimovici sevmekle alakalı sanırsam onunla oynuyabılmek =)

Kesinlikle ibrahimovici sevmekle alakalı ama 3-4 pas yapıp Inter'i ibrahimovic'den ibaret sananlarda var. Bu arada benim pes 6 da Stamina 98 (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

lp_mike_chester

kendine güvenen varsa oynuyalım abi pes 5 pes 6 farketmioo benim için adanada turnuvasında 2.oldum ps 2 ve ödül verdiler... :)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !