Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Franz Ferdinand

Başlatan Sumween, Eylül 11, 2007, 02:09:21 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Franz Ferdinand Glasgow'da kurulan İskoç bir indie rock grubudur. Grubun ismi, Avusturya-Macaristan Arşidükü'nün isminden gelmektedir. Franz Ferdinand, 2006 yılı itibariyle Alexander Kapranos (ana vokal, ana gitar), Robert Hardy (bas gitar ve back vokal), Nicholas McCarthy (ritim gitar, klavye, back vokal) ve Paul Thomson (davul, back vokal) dan oluşmaktadır.Rockn Rock da da görev alırlar.

Grup İskoçyalı olarak bilinse de, gruptan bir tek Paul Thomson İskoçya doğumludur. Diğer üç üye İngiltere'de doğmuş, daha sonradan İskoçya'ya taşınmışlardır.

Grup şimdiye kadar 2 albüm ve 8 single yayınlamıştır.

Stüdyo Albümleri
Franz Ferdinand - 9 Şubat 2004
You Could Have It So Much Better - 3 Ekim [2004]

Single
Franz Ferdinand Albümünden Çıkanlar:
Darts of Pleasure - 2003
Take Me Out - 2004
The Dark of the Matinée - 2004
Michael - 2004
This Fire - 2004
You Could Have It So Much Better Albümünden Çıkanlar:
Do You Want To - 2005
Walk Away - 2005
The Fallen - 2006
Eleanor Put Your Boots On - 2006

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

...nem!!..

ya arkadaslar franz ferdınandın take me out sarkısını dınlemedıysenız mutlaka dınleyın zaten rock'n coke reklamın da calan manyak gsl sarkı o  :D
İmZA yOk PaRmaK baSsaM

shimy

i said don't you know you said you don't know falanı diyorsan hayatımda duyduğım en saçma şarkı :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

I_am_free

tek kelimeyle take me out süper

click

Quote from: *irem** on Eylül 11, 2007, 04:05:07 PM
ya arkadaslar franz ferdınandın take me out sarkısını dınlemedıysenız mutlaka dınleyın zaten rock'n coke reklamın da calan manyak gsl sarkı o  :D
katılıyorum ya en iyi indie rock gruplarından biri franz ferdinand . do you wanna mı ne devamını unuttum öyle bi sarkısı vardı o da iyidir

Darkshines

Rakınkokun yaktığı gruplardan biri adamlar sadece reklam şarkılarıyla biliniyo.. :DDdd

ShapeshifteR

take me out klibi çok hoşuma gitti şarkı da gösel

Quote from: shimy on Eylül 11, 2007, 04:05:59 PM
i said don't you know you said you don't know falanı diyorsan hayatımda duyduğım en saçma şarkı :D

gerçekten saçma ama eğlenceli gelio, türkçeye çevirip sölesek nolur acaba :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Sumween

Açıkçası ben de RNC sayesinde tanıdım ve Take me out hoş bi şarkı, tam kafa sallamalık..(bu yorumumdan dolayı 500 adet ''yuh'' alabilirim, ama ben böyle tangırdak bi şekilde kafa sallamayı seviyorum, kopukmuş gibi değil!)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

ben bi 2-3 senedir biliyordum sanırım ama hiç bir şarkısı bana cazip gelemdi çok bayıklar huh
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Arrive1907

Franz Ferdinand ın sadece ben Take me Out u biLiyorum :D

Mr. MeTaLkiSS

lsdkfşsdşlfksdlfşsdflş osmanla 3 sene önce çok tartışırdık Franz Ferdinand mı The Hives mı diye Take me out ve this fire iyidir =] ama aynı tarzdaki The Hives bunları döver :P
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ölü gelin

mümkünse bütün müzik alemi elden geçirsin sıfatsızları adıyla geberesice tipsizler :D :D

lp_jean

take me out süper şarkı ;D ;D

lnknqark_!rew

franz ferdinand çok iyi bi grup bnce )kesinlikle bu grup çok  güzel,ve çok başarılı  :)

Heart Attack

Take me out dışında pek beğenmedim . Popüler bir indie rock grubu olmalarına rağmen pop olduklarını iddia ediyorlarmış  :P
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...