Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Şeytan Yemini

Başlatan lp167, Ekim 15, 2007, 02:31:44 PM

Previous topic - Next topic

lp167

Grangé, farklı bir bakış açısıyla kaleme aldığı "Kötülüğün Kaynağı" üst başlıklı üçlemesinin ikinci kitabı şeytan Yemini’nde soluk soluğa okunan şeytani bir kara kitap yazdı.
Polisiye gerilim gibi başlasa da insanın tüylerini ürperten metafizik unsurlar romanda öylesine güzel harmanlanmış ki tüm insanlığın ortak sorgulamaları olan iyilik, kötülük, şeytan, inanç, satanizm, din, arkadaşlık ve ölüm konularındaki zayıflıklarımız öylesine ince yerlerinden yakalanmış ki soluksuz bir okuma vaat ediyor.
Ölüm yolundan geri dönmeyi başaranlar deneyimlerinde hep aynı verileri anlatırlar. Uzun karanlık bir yol ve ucunda görünen parlak bir ışık.Ya o yolun sonunda parlak bir ışık yoksa?..
Öldükten sonra geri dönenler hep iyilikleri mi beraberlerinde getirirler?..
Ölüme Yakın Deneyim "diğer taraf"tan dünyaya neler taşır?..
Araf’a yapılan yolculuktan herkes eskisi gibi mi döner?..
Araf yolcularını dünyaya kim, hangi şartla yolcu eder?..
Grangé nefes kesen sayfaların arasına metafizik ürpertilerin yanı sıra entomolojiyi, tıbbi, farmakolojiyi, böcekbilimi, kısaca bilimi yerleştirmekle, gerilim kadar gerçeklik ve mantık dengesinde de mükemmeli yakalamış.

Abi kısacası harika bir kitap.15 saatte bitirdim kitabı.grangenin bğtğn kitaplarını okudum en çok bunu beğendim açıkcası.tavsiye ediyom okuyun ;D

ebru_91

ouw süper bişeye benzio yolla bana postayla  :P
cursedprincess

ShapeshifteR

kitap cok pahalı ama 520 sayfaymış merak ettim dorusu... korsanını bulabilirsem okurum  :P
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ebru_91

ne kadarmış merak ettim ben kurtlar imparatorluğuna 21 ytl saymıştım  ::)
cursedprincess

ShapeshifteR

ya fiyatını yazmayı unutmuşum pardon ;D... 25 ytl kitapyurdunda..

black_ece

normalde de öyle bana hediye geldi ki ben de bu başlığı açmayı düşünüyodum benden önce davranmışlar ='(

her neyse
kitap çok hoşuma gitti özellikle adamın teorileri ve bunları sıraya dizme düzenleme safhaları falan çok eğlenceli ama kitabın ortasına doğru sonunda ne çıkacağını anlıyosunuz =((
Gerçi anlatmak da istemem okumak isteyen birileri varsa çomak sokmiyim keyfine ama kesinlikle tavsiye ederim
zaten bu adama bitiyorum ben okuduğum bütün kitapları beni sardı aldı götürdü ..
Gerilim polisiye sevmiyosanız hiç bulaşmayın ama =))

lp_mike_chester

adana kitapsan mağazasında 17 milyon
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ebru_91

aldım 8 ytl ;D
cursedprincess

ShapeshifteR

Quote from: ebru_91 on Ekim 19, 2007, 08:37:16 PM
aldım 8 ytl ;D
fotokopisini çektirip bana yollasana 4 ytl fotokopi 4 ytl de kargo tamm 8 e de bana gelir :P

beanlie

param olsn alıcam :D

lp167

her yerde korsanı var.7 ile 8 yeteli arası ;D (napalım abi oda buakdar pahalı olmasaydı :D)

§ïяĝαиα

korsana hayır :P alıyoruz o ayrı..ben kitaba verdiim paraya acımam abi bunada saydım tıkır tıkır 21 ytl..jean'in tüm kitaplarını alıp böle polisiye-gerilim arşivvari bişi oluşturmak istiorum..nys.en sevdiim 2.kitabı olay örgüsü ve kahramanlar her zamanki gibi muhteşem..ztn daha azını beklemezsiniz jean'den..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

crazy_bennington

ya çok güzelmi bari onun hakkında bişey söyleyin :D
When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistake
Staring back at me.

Ruhumu YakaLayın çünkü o aRtıK uçMak iStiYoR

linkieboppers

Quote from: crazy_bennington on Mart 10, 2008, 06:16:09 PM
ya çok güzelmi bari onun hakkında bişey söyleyin :D
evet cok guzel bi kitap..=)

ßiLL

Param oLursa aLcam..:)

-Siyah biLe kaybetmiş asaLetini yokLuğunun karanLığında..-
-KaranLık bir ışıkLa dehşet verir asLında..çünkü yaLnız kaLamazsın..göLgen vardır yanında..-
-GüLmek bana yakışmaz..çehrem güLse ruh aLışmaz..-