Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Video Klip:Shadow Of The Day

Başlatan black_ece, Ekim 16, 2007, 04:21:35 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=L3nRs0M7Rlc[/youtube]

İzlemeye başladığımda aklıma admincanımız Ousan geldi onun çektiği kliplerin başına benziyo çünkü başı
devam ettikçe de From The Inside geldi aklıma onun klibi yani

ve bu klipten anladığım şey

Hımm emek harcanmış
hımm Chester da ne vücut varmış

Download Linki

http://lptimes.com/news2007/oct/video_SOD_Z100.html

www.lptimes.com

primula

bence çok güsel bi klip olmuş chester çok tatlı bu klipte yawwww (= :D

υηƒσяgινєη.

süperlp

ya download linki yokmu bunun yaa :)

black_ece

var olmaz mı ilk mesaja ekledim =))

NEVERlandLP

başını beğenmedim ben nedense...chazynin yaptığı göbek yüzündendir belkü yada kambur duruyodu! ;D ama devam ettikçe hoşuma gitmeye başladı...beğendim aslında galiba heralde ve de sanırsam!

LpNumB

Güsel olmuş.. From The Inside dan esinlenmişler dieblrz aslında..1 de Chaz i bu kadar uzun süre seyretmek de ayrı 1 zewkli  :)

ousan

yaw from the inside a benzemiş çok... ama başını görünce son yaptığım klibin başı ile neredeyse aynı.. şoka girdim o an :D
bunu izlememiştim... çaldın falan demeyin :D

hermione

ben çok beğendm klibi, şarkıda güzel zaten. :D
bi de gerçekten from the inside a benzemiş :)

raines

yorumlar mükemmel ya :)

ulen adamın göbeiyle burun kılıyla ilgileneceğinize adam ne yapıyor konu ne oturmus mu neyi eleştirmiş neler yapmak istemişler vurguluyabilmişler mi bunları konussanız?

daha mantıklı olur sanki ? evet öyle olur.
sitenin sloganı daha ciddi lp fanlarına. fakat böle güzel amaçla çekilmiş bir klibe yapılan yorumlar çok bomba yani :)

------

güzel bir klip. yaşanan onca kargaşada kendi hayatını yaşayan ve aldırış etmiyen bir insan. yani herbirimiz gibi. neler oldugunu bilmeden yaşadıgımız bılsekte dokunmadıgımız hatta zaman zaman içinde bulundugumuz olayların içinden yürüyüp çıktıgımızı bizlere anımsatan bi klip olmuş.

linkin parkın bu son hali hoşuma gidiyor.
bişeyler sölemek istiyolar bu çok açık.
ama söyledikleri nereye gidiyo arası muallak =)

ıllp

güzel bi klip ama b,i tek chester var ben diğerlerinide görmek isterdimmm :( :( :-[ :-[ :'( :'( :-\ :-* ;D

chaz_lp

ya niye tek chester var yaa uff keşke dierleride olsaymış ama olsn sevdim klibi
linkin park vidyosu deil de chester park vidyosu sanki=)

ercell

vays chesterın kulak delikleri büyümüş
nasıl takıyolar o küpeleri bende çok istiom

haruka

bence diger lp videolarından farklı ama güzel olmus...yorumlara katılıyom from the inside benzemiş biraz ama yinede güzel..chezde manyak olmus bu arada..bide chez donla dolasıyo die gülüyolardı mtm nın yapım aşamasındaki görüntülerde o geldi aklıma izlerken :D

aysetein

herkes dooru solems ama cddn chazde de ne vucut warms ;D bayldm chazn donlu haline ;) ayrca klip süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :o

ShapeshifteR

klip süper olmuş gerçekten ama chazin o vucudunu gorunce midem bulandı desem yeridir :D bide göbeğini kaşısa tam süper olacak  :D baştan çırılçıplak sandım ama diilmiş cok sükür..  :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.