Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

türkleri sevmiyorlarmış

Başlatan mi_numetal_sa, Şubat 18, 2008, 04:19:09 PM

Previous topic - Next topic

mi_numetal_sa

arkadaşlar her yerde lpnin türkiyeyi sevmediğini duyuyorum doğrumu bişey bilen varsa söleyin ltfn ???
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

primula

türkiyeyi sevmiyorlarsa o zamn neden gelsinlerki buraya

υηƒσяgινєη.

mi_numetal_sa

gelmiyorlarki zaten
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

primula

Quote from: mi_numetal_sa on Şubat 18, 2008, 04:23:04 PM
gelmiyorlarki zaten

haziranda geliyorlardı hani yalan habermi  ???

υηƒσяgινєη.

mi_numetal_sa

gelmek için 2 milyon dolar yemek kalcak yer paraları hariç bu yüzden gelmemşler bugüne kdr

ANTİ TOKİO

linkieboppers

açıkcası ben o gelcekleri haberinin doğruluğuna inanmıyorum.. :-\
turkleri sewmediklerine gelince neden sewmesinler ki bu kadar hayranı yok sayamazlar.. :-\

Ash-iie

Bu haber doğruysa çok soğutur bu beni gruptan,bu kadar hayranlarına karşılık nasıl böyle diyebilirler ki ? Doğru bir haber mi ?
Hiç bir grup yada şarkıcı o kadar fanlarına karşılık böyle diyemez bence. :-\

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: linkieboppers on Şubat 18, 2008, 07:58:52 PM
turkleri sewmediklerine gelince neden sewmesinler ki bu kadar hayranı yok sayamazlar.. :-\
bnce de yani o kadar fanı var Türkiye de

Eternal_Scream

Quote from: InnOCenT_SiNNeR on Şubat 24, 2008, 10:50:55 PM
Quote from: linkieboppers on Şubat 18, 2008, 07:58:52 PM
bnce de yani o kadar fanı var Türkiye de
Bende size katılıyorum ama konser için Türkiye'ye gelecekleri yalan haber sanırm yhaa... :-\
Mike'm japoN ßaLığım <3 <3 <3

sheyda

yalanmı değilmi bilmem ama kendi sitelerinde daha birşey yok hemen kapılmasak iyi olur  :'(
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»

MT

isterseniz bunu öğrenebilirim...
|v|

linkieboppers

Quote from: MT on Mart 02, 2008, 03:02:38 PM
isterseniz bunu öğrenebilirim...
neyi??ve nasıl oğreneceksın?? ???

MT

işin aslını öğrenirim. nasıl öğreneceğimi söylesemde inanmazsın zaten  :) o yüzden kalsın bilader...
|v|

primula

Quote from: MT on Mart 02, 2008, 11:47:48 PM
işin aslını öğrenirim. nasıl öğreneceğimi söylesemde inanmazsın zaten  :) o yüzden kalsın bilader...

öğren öğren  :)

υηƒσяgινєη.

black_ece

anlamadım ben şimdi hakkaten kafam da karıştı yani...
ben aylarca linkipark.com a işte lptimes a myspace lp ye falan girdim çıktım cıcık cıcık ettim  hiç böyle bir propogandayla karşılaşmatım grupla ilgilenmediğim şu son 4 ayda (belki daha azdır ya da fazladır bilmiyorum) mı ortaya çıktı bu ?? çıktıysa nasıl çıktı ??
spekülasyon mu grup üyelerinden açıklama falan mı ?? şimdi merak ettiğim aslında LP nin Türkleri sevip sevmediği değil... bu kanıya nasıl varıldığı ?? özellikle konuyu açan kişi nerden duymuş ?