Rock'ı müzik tarzı olarak görmeyene lp dinletme sorunsalı...

Başlatan MT, Mart 01, 2008, 11:02:31 AM

Previous topic - Next topic

MT

Kaçınız yaptı bu işi merak ediyorum.  Varsa anılarımız bu konuyla ilgili paylaşalım.Neticede rock sevmeyen arkadaşımıza nu-metal dinletince ne kadar işe yaradı onu da yazarsınız herhalde... he birde varsa öyle bir arkadaşınız şu an ne dinliyor hala nu-metal mi ? toplam 3 soru yeter heralde anket için di mi sayın adminler ? aha 4 oldu :D

anket olduğu için böyle bir başlığı buraya yazmayı uygun gördüm sayın adminler hemen sövmeyin :)
iyi anketler...
|v|

Joe_HahN

ya ne diyosun ben 12-13 yaşındaki küçük kuzenleri lpci yaptım:D

ousan

bu konun grupla hiç bir alakası yok... (konu da zaten gereksiz..)
taşındı...

deathwax

kuzenimi, 6 yaşındaki kardeşimi, birçok arkadaşımı lpci yaptım. teşekkür ediyolar bana şimdi  :)

black_ece

ous taşıdına göre bana silmek düşmez =))
ki madem yazdım anladığım kadarıyla soruları da toparlamaya çalışim ...

hımm gayet pop ve piyasa şarkı dinleyen arkadaşım LP de dinliyo ki LP de bi piyasa grubu aslında yani 50 cent hayranıdır kendisi aynı zamanda da in the end falan söyler beni de fazla ırgalamaz şahsen fekat ben dinlettiydim sanırım LP yi ona öyle işte .. =))

bi de Hepsi hayranı olan minik kuzenime breaking the habit söletmiştim yaz tatilinde hatta klipleri falan hızlandırdıydık fekat bu sadece pc deki diğer kliplerin silinmöiş olmasındn kaynaklanıyodu nitekim eğlenmiştik de yani =))