Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

mike shinoda dan çizimler :)

Başlatan shimy, Ekim 11, 2006, 03:19:58 PM

Previous topic - Next topic

black_goal

bu adam mukemmel

lpbn

ya peki mike hiç bi filmde fln oynamış mı?bu kadar yetenek boşa gitmese bari:)
snowflake in my hand

C-A-D-I

gerçekten çok başarılı ya başka bi videodada gitarın üzerine çizdikleri vardı onuda çok beğenmiştim=)
bla bla bla ''hebele hübele''bla bla bla

lp_cansu_mike

ya bu adam gerçekten mükemmel belki de mükemmel olduğuna inandığım tek insan çok şeker yaaaa :D

lp_mike_chester

bu adam da her bok war cok yetenekli harikulade aslı görülmemiş bir insan...:):):):) mike ım benim....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Hasan-Can

FM'ın albüm kapağını kendi çizmiş oradaki resimleri birleştirmiş vatbe ama çok iyi çizimler

chaz_lp

çok yetenekli ya çizimleri süperrr

SheydA_mike_chester

İlginç...yorum yok :-X

akrep_kral

Garip Olabilir Ama mükemmel bir çizim Bende Çizerimde Çaktırmıyorum:):)

haruka

bencede cok yaratıcı ayrıca mike ın bu cizimleri yapma amacı cok güzel bikere :)

orrk

bu adamın yaşam tarzını seviyorum abi
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

nsa_mike

aşkım benim garip ama güzel resim çiziyo keşke onda olan yeteneğin birazı bende olsa  :'(

kahramanım benim...:D

BurciSh

tek kelimeyle inanılmaz çizio
keske satın alma imkanımz fln olsa,satısa sunulsa
yatak odamın basköşesine koyarm herhalde :P
muhtesemler
ayakkabı tasarımları da süpppperr.....*-*******'  '''' ''.... ....
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

haruka

zaten internetten satışa sunulmustu tabloları am bilmiyom hala dewam ediyomu...heartshapes gibi bişidi kampanyanın adı..parasıda yardım kurumuna bağıslanacaktı...sadece tablo diil kart falanda satıyolar ..onlar daha ucuz..istersen al..uardım etmişte olursun  :)  :) 

BurciSh

Quote from: haruka on Ekim 26, 2007, 07:47:31 PM
zaten internetten satışa sunulmustu tabloları am bilmiyom hala dewam ediyomu...heartshapes gibi bişidi kampanyanın adı..parasıda yardım kurumuna bağıslanacaktı...sadece tablo diil kart falanda satıyolar ..onlar daha ucuz..istersen al..uardım etmişte olursun  :)  :) 

ya inan adresleri pek blmıorm,okul işleri vs dersler fln nete fazla takılamadım...Bide kartın limiti brz beni zorladı birz beklicm galiba ama günün birind mutlaka almam gerek 7 yıldır mike bnde ;) :o
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs