Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Photoshop-Fake

Başlatan b:shRa, Ekim 16, 2006, 08:44:52 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

önceki sayfalarda koymuştum bunu ben...gerçek bi şaheser =)

€roS

bu ilk zamanlarda yaptıım resim göz rengi van kedisi stili ;D

buda şimdiki geldiğim nokta zincir ve bayanı birleştirdim layer yöntemi iki ayrı resmi birleştirme böyle resimleri bıraktım sayılır artık şimdi linkin park için duvar kağıtları yapıorm :D ;)

Roswegas

gelişim süreci açısından sert bi geçiş :D

ben de van kedisi modeliyle başlayabilirim o zaman :D

Requiem

Quote from: €roS on Temmuz 02, 2007, 02:18:07 PM

buda şimdiki geldiğim nokta zincir ve bayanı birleştirdim layer yöntemi iki ayrı resmi birleştirme

Nasıl yani normalde o resimde zincir yok mu diyosun sen şimdi?

Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

€roS

evet resmin altına iyice bakarsanız zaten al tabanda oynamalar yaptım anlaşılıo yamuk bölgeler var zincir eklentidir layer yöntemi isterseniz şu siteye bakın nasıl yapıldığı yöntemi var
http://www.photoshopdersleri.net/index.php?option=com_content&task=view&id=164&Itemid=28 burdan nasıl anlatıldığı yazıyor resimli anlatım bende kendime göre bişiy yapayım dedim

Roswegas

ve işte ilk imalatım geldi :D

çok parlak olmasa da idare edin  :D

€roS

önder sanırım microfon gibi mike bişiyler eklemişsin ama keşke o resmi eklemeseydin onun haricinde hoş olmuş ::)

Roswegas

evt ben de sonradan fark ettim mikrofonu

mike ıma sıçrayan yaprakları siyahlatıyım derken orda şans eseri mikrofon oluşmuş :D

neyse ama destek için teşekkürler :)

Requiem

Bana sadece zincirin olduğu resmi pm ile atar mısın? Çünkü ilk yaptığınla 2. yaptığın arasında dağlar kadar fark var =) Merak ettim sadece
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Aperion

pek fazla bişey yapmadım aslında kendim çektim bu fotoğrfı gölgelndrmelerle oynadım sadce

muzzy

farklı bişi olmuş güzel..  =)

Quote from: €roS on Temmuz 02, 2007, 02:39:13 PM
evet resmin altına iyice bakarsanız zaten al tabanda oynamalar yaptım anlaşılıo yamuk bölgeler var zincir eklentidir layer yöntemi isterseniz şu siteye bakın nasıl yapıldığı yöntemi var
http://www.photoshopdersleri.net/index.php?option=com_content&task=view&id=164&Itemid=28 burdan nasıl anlatıldığı yazıyor resimli anlatım bende kendime göre bişiy yapayım dedim

ne diyon abi dalga mı geçiyon yaw...o zincir nası eklenir öle.. ohaa :S

gokhan

aperion resmın klasık olabılır ama cok derın bı ıfade =)

Aperion

hehe saol ya aslında kuzenle bunu şebeklik olsun die kendimizcce çekioduk sonra oynadım biraz böyle bişey oldu:)

§ïяĝαиα

eren abi süper yapmışın o zincir oynama gibi durmuyo mükemmel resmen mükemmel :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

€roS

bu matrix çalışmasını ilk zamanlarda öğrenmiştim hemen arkadaşıma uygulamıştım ;D

bu çalışmamda ilk zamanlardan neon yazı stili ::)

bu da kendime yaptığım karakalem çalışmam ::)