Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Türkçemiz !

Başlatan ugur-acikgoz, Ekim 28, 2006, 05:54:30 PM

Previous topic - Next topic

lp_rockgirl

bisim burda mersinde pozcu die bi hadise war bu pozcu alem we ortam denebilcek hatta denecek bi semt her türlü cix her türlü oooo........ war burda we oraya doru yaklaştıın zman kızların tipleri deişiyo yüslerinde bir iki kilo makyajjj ayaklarında  kendi boylarından uzun topuklu ayakkabılar ağzında ne annama geldiini bile bilmedikleri bir kaç garip kelime kollarında tipine her daim gülebilecein kafalarındaki saçlarda garip şekiller we kızlarda bile komik duran röfle renkleriyle gezinen erkekler altlarında son model arabaaalar we konuşmalarına gelince türkçe adı altında bir dil ama TÜRKÇE DİİİL EMİNİM TÜRKÇE DİİL YANE dersanem malesef ki pozcuda we her gün o irençlerle iç içeyim bazen beana bile bulşaır die korkuyla yürüyorum yolda yha kelimelerii duysanız şok olursunuzzz :mad:

black_ece

bana senin forumdaki yazıların bile yetiyo aman onlar eksik kalsın :)
gerçekten şu yazını bi düzgünleştirsen iyi olucak bazen anlamakta güçlük çekiyorum
onlar her yerde var bu arada iğrençler başka bişey demiyorum

selinkinpark

cidden sen önce forumdaki yazılarını düzelt kızım okumak icin binbir türlü hale qiriyorum :D

Sumween

ben okuyamıyorum yarıdan bırakıyorum itiraf edeyim :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_rockgirl

düzzelttim düzelttim rahat olsun içiniz ee edebiyattan yüksek not aldık hyakkını vermek lazım ama dimi :wink: :lol:artık örenğide ben olmam dimi bü türkçe katliamının :razz:

Requiem

Ben de şimdi "site hakkında yorumunuz" başlığında ki yazını okudum ve tek okuyuşta anlayınca bi duygulandım :D Tam oraya yazıcaktım ki burada düzelttim dediğini gördüm. Tebrik ederim =) Hep böyle kal..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

lp_rockgirl

:wink:kahretsin hep böyle çabuk değişirim ben zaten şaka şaka saol cnm tabi burda türkçeyi katledenlerden bahsediyoruz bahsetmek de dieğil laf söylüyoruz ee bizimki düzgün olmazsa onlara nasıl laf söyleyebilirim ki :redface:

lp_rockgirl

bu arada türkçemizden bahsediyoruz  ama en sevdiğimiz nete girer girmmez kimi için ilk iş kimi için msnden sonra ilk iş olarak gelldiği forumumuzun da yazıları ingilizce kızmak yok ama :rolleyes:

matrax_zalim

yok ben buan inanmam şimdi düzelttim der
yarın öbür gün yine eskiye döner.beni hayal kırıklıına uğratırsan alnından öpcem
D R A U G A R

lp_rockgirl

benle uraşmasan şaşardım canım zaten :wink:

matrax_zalim

tamam geyiği keselim.konumuz türkçe.ben ortaya yazdım sana vermedim cevabı zaten
D R A U G A R

lp_rockgirl

hıhhh kokmuş  sende ben düzelttim işte sanane allala yhaaa :cry: :cry:

selinkinpark

üstteki mesajına edit yapsan iyi olur bence...
koray aynı duyquyu ben nazlı ece ve bi cok üye de yasadı :D

lp_rockgirl

arkadaşlarrrrrr düzelttim derken ciddiydim gerçekten düzeldi türkçem !!!edebiyatçımız sağ olsun :lol:ama varya çok zor oldu benim için hala yazışmalarımda bazen kayıyor :S hatta biriyle normal konuşurken aklıma harflerin klawyedeki yerleri geliyor sonra çık çık çık ordan yazışmaya bşlıyorum hayalimdeeee bööööööööööö:S:S:Snoluyorsa artık :lol: :rolleyes:

Sumween

hmm iyi o zaman... bi de ünlemleri azaltırsan tam olacak bak ''rrrrrrrrr,böööö,sssssss'' vs... yani okunmasını zorlaştırdığı için diyorum,tabi atraksiyon yapmadan edemem diyosan sen bileceksin orasını :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!