Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Türkçemiz !

Başlatan ugur-acikgoz, Ekim 28, 2006, 05:54:30 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

kımse bısey almıyo wermıyo ya cok pahalı :)) tmam tamam ıgrenc bı espırıydı bılıyorum neyse ya arkadslar ıngılızce kelımeler dısında ıstedıgınız harfı degıstırın anlarız :)

lp_rockgirl

ya anlamak isteyince her şey anlaşılıyor meslela ben düzelmeden önce zor da olsa birazcıkta olsa anllıyordunuz beni :cool:

black_ece

şahsen ben anlamıyorum patates tarlasına dönen yazılardan

Sumween

ya ben dedim bak arada kısaltmalar yapabilirsiniz... ''gidiyor'' yerine ''gidiyo'' filan da yazabilirsiniz... çok bozmadığınız sürece idare eder... ama şu ''i'' kullanımına alışın lütfen, İngiliz alfabesiyle konuşmayın diyeceğim ama öyle olsa ''ı''yerine ''i'' yazardınız! ''i'' yerine ''ı'' yazmak ne için ...?

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_rockgirl

valla size bişe sölimmi beni tamamen düzgün konuşmaya alıştırdığınız için ben kelimeleri olduğu gibi (zorda kalmadıkça kısaltmıyorum) yazıyorum yazmayanlarınkini bazen ne dio die bakıp baya bi zaman geçtikten sonra anlıyorum ama anlıyorum sonuçta neyse ya gerilmesin ortam devam :S

shimy

Quote from: gokhan on Ocak 24, 2007, 08:46:23 PM
hadı bakalım oyle yapalım ama turkcemız diyoruz sıtede kayıtlı uyelerın coğu isimleri yabancı yanı bılmemıcem artık  :lol: :lol:
ben şahsen böyle yerlerde ismimin deşifre olmasını istemiyorum sitedekilerin çoğu bilir adımı ama ondan önce  bayağı bir süre beni erkek olarak tanımışlardı  burda :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

bızde bılıyoz merak etme :))

ZongiR

biz yaptıgımızda barbarlık diyen serefsizler kendi ülkesinde yapılınca bazı seyleri korumak için gerekli derler.bu sadece fransa ile sınırlı değil avrupa da bulunan bütün büyük sayılabilcek devletlerde gecerli.sadece bununla sınırlıda değil yasaklar...herkes kendi kültürünü gecmişini koruma derdinde.biz de kendi elimizle yok edelim.

Fransa'da televizyon kanalında İngilizce kullanma yasağı

Times Gazetesi'nde yer alan haberlerde Fransa'daki televizyon kanallarına "La Star Academy" ve "Popstars" gibi programların isimlerindeki İngilizce kelimeleri Fransızca'ya çevirmeleri gerektiği duyurulduğu bildirildi. Haberlerde bunun Fransa'nın dil kurumlarının İngilizce'nin Fransızca üzerindeki olumsuz etkisini azaltmak için ortaya koyduğu yeni bir önlem olduğu belirlendi.
    Sözkonusu duyuru, Fransa Görsel İşitsel Üst Kurulu tarafından yayımlandı. Fransa televizyon kanalları arasında görülen programlara İngilizce isimler koyma modası, kurul üyelerini çok kızdırdı. Kurul, bunun için yaptığı açıklamada meydana gelen sonucun bazı insanların kafalarında mevcut olan, İngilizce'nin daha seçkin olduğu düşüncesine bağlı olduğunu, buna bazı Fransızların Fransızca'yı küçümsemesi, Fransızca konuşurken hiçbir İngilizce kelime kullanılmasının çağdaşlık dışı olduğu görüşünün yol açtığını belirtti. Fransa Görsel İşitsel Üst Kurulu üyeleri, televizyon ve radyo programları, çalışma yerleri, ürün ve reklamlardaki tüm yabancı kelimeleri Fransızca'ya dönüştürme yasasında ısrar edilmesi gerektiğini belirttiler.

http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

gokhan

aynen oyle zongır, ama bızde cogu kelımemızde ıngılızce kelıme kullanmaya cok meraklıyız..

folligue

böle adamları indircen abi yere insan sinir oluyo ya...

''Hadi dostum gel bi drink yapalım azcık???'' :evil:

Onu bırak ben davul'a bateri diyenlerede sinir oluyorum...Bateri'nin türkçe hali sözlüklerde davul olarak belirtiliyor lütfen buna dikkat edelim... :evil:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

gokhan

sen bunlara bakarsan cook takılırsın o kadar da dııl be ;)

black_ece

bateri ne ki ona zaten drum denmiyo mu orijinalinde en azından ben öyle biliyorum :)

folligue

ingilizce dillerini kullanan müzisyenler genelde aralarında yani aralarında derken müzikci dili olarak bateri'yi kullanıyorlarmıs...Türkceye ordan geçmiş bildiğim kadarıyla link yollıcam ama burdan müsade edilmiyor üzgünüm... :neutral:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

black_ece

ya ben onu ingilizce drum türkçe davul olarak bildiğimden =) bateri dememeye çalışıyorum

delilah

mlilet grekçten iglniç dgliemei .:=)Burda ne yaziyor peki?..!

Bir ignliiz üvnsertsinede ypalin arsaitramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn
hnagi
sridaa yzalidkilrai ömneli dgeliims. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain
yrenide omlsaimyis. Ardakai hfraliren srisai kriaisk oslada ouknyuorums.
Çnükü
kleimlrei hraf hraf dgeil bri btüün oalark oykuorumusz.

ama bu tabii ki de dikkatli yazmamamıza bir bahane değil değil mi..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!