Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

kitap önerileri...

Başlatan Sumween, Ocak 17, 2007, 02:09:01 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 28, 2007, 08:43:47 PM
haha ben bikaç tanesini yaptırdım arkadaşa hehe kendi cinsime ilgi duymaktan çok uzak olduum çıktı her defasında =] ya deamlı cinsel şeyler yazarak okuyucuyu eğlendirip satmaya yönelik yazmışlar bence kitabı..
cidden öyleydi öle bi soru sormuşlar yanıtı cinsellikle ilgili ki 5 ten fazladır saçmaydı ya eğlemedim fazla =)

ebru_91

jean cristophe grange:kurtlar imparatorluğu,siyah kan,taş meclisi süper kitaplar
cursedprincess

mthnLP

kaşagı-ömer seyfettin  :P

black_ece

kızıl nehirler - kesinlikle

shimy

hahah evet kızıl nehirleri de okudum ben acayip sürükleyici en başkta mistik olağan üstü olaylar olan bir kitap sanıyorsunuz ama sonunda zekice işlenmiş cinayetler serisi olduğunu anlıyorsunuz :D ama filmi beş para etmez kitaptaki çoğu karakter yok artı olayların yerlerini değiştirmişler
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

emre kongar, tarihimzle yüzleşmek
bize lisede öğretilen kendini imparatorluk sanan osmanlı muhtarlığının dandik tarihini ve yakın tarihimizi -12 eylül darbesi gibi- çok net ve tarafsız anlatıyor 

lp_jean

agatha christienin tüm kitaplarını önerebilirim
lp fanlarının bu kitapları mutlaka okuması gerektiğini düşünüorum
çözülmeyi bekleyen esrarengiz cinayetleri okudukça insanın pratik zekası gelişio walla ;D

§ïяĝαиα

jean-christophe grange'in tüm kitaplarını öneririm..bu arada agatha'nın 11 kitabını okudum hepsi de aynı..ii hoş da 11.den sora sıkıyo adamı lo :D ama jean grange başka..olay örgüsü züper..ama gene de bikaç kitabı okunabilir düzeyde..büyük dörtler,ve perde indi falan filan..daha güzelleri de var tabe.
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ebru_91

dün ''yerim seni öss'' adlı kitabı bitirdim ve herkesin okumasını tavsiye ederim insanın hayatını değiştirebilecek bir kitap bence :D
cursedprincess

mthnLP

o şekerin tadını merak ediom ben.okunmuş şekermi acaba :)

ebru_91

yok ya :D hafızayı 3 saat canlı tutuomuş şekeri dayanamayıp yerseniz bi tane haşlanmış patates yersiniz aynı şey dio :D
cursedprincess

shimy

Quote from: ebru_91 on Haziran 19, 2007, 08:47:31 PM
dün ''yerim seni öss'' adlı kitabı bitirdim ve herkesin okumasını tavsiye ederim insanın hayatını değiştirebilecek bir kitap bence :D
çok aptal bi kitap bence hayatımda gördüğüm en götten yazılmış (hatta bir saat içinde yazıldığına dair bile iddaya girebiliri) kitap hiç bir getirisi yok şekeri dışında öss bu ülkede takılacak bi olay bu tür kitaplarla rant sağlamaya çalışanları kınıyorum hıh
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

LunaPark

çekim yasası-nil gün bi de tabiki adamım dostoyevski nin ölüler evinden anılar ı,balzac ın goriot baba sı(bu kitap çok etkileyiciii) son olarak yine balzac ın eugenie grandet i
önümde yürüme takipçin olmayabilirm
arkamda yürüme öncün olmayabilirm
yanımda yürü böylece ikimiz eşit oluruz

slmaky

Çanakkale Mahşeri
Mehmed Niyazi'di galiba savaşı çok güzel anlatıyor bütün savaşı yaşıyorsun Tek 1 kişiyi deil bütün herkesi anlatıyor diyebilirim çok hoşuma gitti tavsiye ederim...

Mrs.BENNINGTON

Dan Brown- melekler ve şeytanlar
J.C.Grange - kurtlar imparatorlugu

elimden bırakamamıştm bu kitapları..