Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sevdiğiniz filmler

Başlatan Requiem, Ocak 21, 2007, 03:04:00 AM

Previous topic - Next topic

beanlie

testere 1-2-3 we komşu kızı favori flimlerim :)

gokhan

geyık muhabetı  ;D

LpNumB

Amerikan Pastası 5 bence en komik serisi..Şu Stiflerlar tam benim kafa yaa : )

gabberhead

300 spartalıyı izledim bugün baya güzel film

C.o.HaN

Costantini tavsi ederim super bi flim

cennetle cehennem arasinda kalmis bi adami anatio ole iste keanu revees oynu matrix deki neo ;D  israrla tavsiye ederim

sonra testere 3 guzeldii
sora araf flimi guzel oda tavsiye edilir
sora 23 numara jim cary nin manyak bi flim
sonra silent hill flimi manyakk
sonra appocalipto super bi flime benzio onuda izlemek isterim daha cok flim var ama suan aklima gelmio sora yazicam dierlerini simdilik bukadar ....;D
iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

Mr. MeTaLkiSS

Abi sana dalaşıyo olarak algılama da en azından çalışmaları ve aktör isimlerini düzgün yazalım hani saygı fln açısından ya da arayan kişi isimleri bu şekilde yazdıında garip sonuçlarla karşılaşmasın :D
Costantin diil Constantine
Keanu Revees diil Keanu Reeves
Jim Cary diil Jim Carrey
Appocalipto diil Apocalipto
konuya dewam lütfen
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Chazzy

karayip korsanları 1 ve 2

yakında 3. filmde geliyo walla izlemek için sabırsızlanıyorum  :P

Mike989

Karayip Korsanları 1,2,3
Taxi 1,2,3,4
Ölü Ozanlar Derneği
Fight Club
The Matrix

Roswegas

LOTR
Truva
Fight Club       

ilk bakışta bunlar geldi aklıma

gokhan

gecen gun ask doktorunu ızledım sewdım fılmı guzel bı senaryo... :)

delilah

karayip korsanlarının üçüncü filmini merakla bekliyorum şu an en çok merak ettiğim film o.. geçen gün apokalipto ya gittim .. tavsiye ederim gerçi herkesin midesi kaldırmaz ama bence harika bir filmdi..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

C.o.HaN

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Nisan 04, 2007, 02:44:52 PM
Abi sana dalaşıyo olarak algılama da en azından çalışmaları ve aktör isimlerini düzgün yazalım hani saygı fln açısından ya da arayan kişi isimleri bu şekilde yazdıında garip sonuçlarla karşılaşmasın :D
Costantin diil Constantine
Keanu Revees diil Keanu Reeves
Jim Cary diil Jim Carrey
Appocalipto diil Apocalipto
konuya dewam lütfen
:D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D:D:D:D:D:D:D:D tamam cokk pardonnn bidaha olmassss:D:D:D ;) ;)
iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

birolq

LOTR tüm serısi manyak bı fılm
fıght club
one
bitirim ikili 1 2

delilah

geçen yaz değil ondan önceki yaz ve bi de ondan da önceki yaz her gün paso lord of the rings in savaş sahnelerini izlerdim.. fırsat olsa hala izlerim.. yaza kadar bütün dizi ve filmleri biriktireceğim ve sonra odamdan çıkmayıp onları izleyeceğim..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

C.o.HaN

dun kanli elmasi seyrettim bide 23  numarayi seyrettim ikisinide oneririm ama kanli elmas daha guzeldii