Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sevdiğiniz filmler

Başlatan Requiem, Ocak 21, 2007, 03:04:00 AM

Previous topic - Next topic

D-Wade

Bitirim ikili 1 ve 2
Sınav
Kaya
şimdilik aklıma gelenler bunlar

sfeX

Amelie
İngiliz Hasta
Kırmızı Keman
Çikolata
........

LpNumB

Veee Türk Yapımı adalet sistemimizi süper gösteren bir film "Pardon" Aslında zorla izledim cnm sıkılıo falan die ama hikayesi güzeldi...

Darkshines

28 Days Later

selinkinpark

LOTR
karayip korsanlari 1-2 ki 3u de merakla bekliyorum..
dun aksam alpha doq u 'zledim ve beyendim(=

DarKSpideR

LOTR Serisi,
Riddick Serisi,
Karayip Korsanları Serisi,
Transporter Serisi,
Crank.

Daha o kadar çok var ki. Hiç birini hatırlıyamıyorum o derece :p
GanTz... 4Ever...

LinkinBerk

"300 Spartalı" süper bi film ya ne savaş sahneleri var hasta oldum o filme

hhe spider man serisi var bide nası unuttum üçüncüsüde gelmiş en kısa zamanda izlicem

Unuttuğunuz şeyler için bi zahmet "değiştir" seçeneğinden mesajlarınızı editleyin lütfen..

uNReLiEveD

karayip korsanları,spiderman ve testere serilerini seviyorum.harry potter de eh işe idare eder dediklerimden...

Requiem

Bugün arkadaşım Spiderman 3 hakkında pek güzel şeyler söylemedi bana.. Sürekli bi güldürmeye çalışma, çocuklara binalarda süzülürken alçalıp el çakma gibi atraksiyonlarla iyice çocuk filmi gibi olmuş dedi.. ki zaten normalde çizgifilminin tüm senaryosunun yarısı, Spiderman'in tüm olayı olan Venomu ise 10 dakika da alt ettiğini öğrenince iyice yıkıldım.. Aranızda gidip, beğenen var mı?
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

uNReLiEveD

Ya öyle mi?...Ben gitmedim sinemasına daha...eğer arkaladaşlarının bahsettiği gibiyse bence de iyice çocuk filmi gibi olmuştur...

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: Requiem on Mayıs 05, 2007, 03:20:59 PM
Bugün arkadaşım Spiderman 3 hakkında pek güzel şeyler söylemedi bana.. Sürekli bi güldürmeye çalışma, çocuklara binalarda süzülürken alçalıp el çakma gibi atraksiyonlarla iyice çocuk filmi gibi olmuş dedi.. ki zaten normalde çizgifilminin tüm senaryosunun yarısı, Spiderman'in tüm olayı olan Venomu ise 10 dakika da alt ettiğini öğrenince iyice yıkıldım.. Aranızda gidip, beğenen var mı?
Yapma be.. Ben de üzüldüm şimdi ozman 2. çok güzeldi diye buna hevesleniyodum haftaya haftasonu gidicem bakalım beenirsem. Haa bi de kusursuz yabancıya gitçem ne zamandır bruce wills'in yeni bi filmini izleme fırsatım olmuyodu.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Requiem

Ben de sırf Venom için gitmeyi düşünüyorum yine de..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

gokhan

spıderman 3 rekora hasılat rekoruna kosuyomus ama :S

LpNumB

Evt bu hafta sonu bnde qidiorm...

gokhan

Quote from: LpNumB on Mayıs 08, 2007, 09:28:15 PM
Evt bu hafta sonu bnde qidiorm...
acıkcası gıtmeyı dusunmuyorum bu tur fılmler bana basıt gelır...