Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

milliyetçilik

Başlatan ewrimcan, Şubat 04, 2007, 02:44:57 PM

Previous topic - Next topic

sizce milliyetçilik nedir?

türk oğlu türk'ü her şekilde korumak
6 (14.3%)
türk oğlu türk'ü insani değerler içinde korumak
5 (11.9%)
bu ülke ve türki cumhuriyetlerin vatandaşlarını her şekilde korumak
12 (28.6%)
vatandaşları insani değerler içinde korumak
14 (33.3%)
milliyetçilik sadece emperyalist bir oyundur
5 (11.9%)

Total Members Voted: 42

gokhan

tmm ıste helal sana guzel soyledın dewam et sende bızdensın...

ölü gelin

türkiye cumhuriyetinde miliyetçlik çok abartılıyor faşizanlık boyutuna geldi artık. atatürk millyetçiliğinden eser kalmadı kurtlar vadisi gibi abuk sabuk dizilerle aptalları gaza getiriyorlar  o gaza gelen aptallar düşünce insanlarını katlediyor ondan sonra da türklüğü kurtardık diye türk bayrağının önünde resim çektiriyorlar hepimiz milliyetçiliz elbette ülkemizi seviyoruz ama katil olarak insan öldürerek vatan millet korunmaz 

Sumween

kurtlar vadisi yasaklandı :twisted: nıhahaha kına hazırlıyorum başka kına yakmak isteyen varsa gelsin erkeklere serçe parmak :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

ben iki elime de yakarım...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ewrimcan

ifade ögürlüğünün kısıtlanması konusunda yanlış bulum. ancak birliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde ırkçılığı tetiklemesi bakımından milleti selameti için ii oldu.

işine geleni basan basına basalım

delilah

aslında insanlarımızın eğitim kalitesi biraz daha yüksek olsaydı bunların hiçbirine gerek kalmazdı bence..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

Quote from: delilah on Şubat 17, 2007, 07:14:12 PM
aslında insanlarımızın eğitim kalitesi biraz daha yüksek olsaydı bunların hiçbirine gerek kalmazdı bence..
brawo delılah soylemesı basıt ama cesaret ıstıyen gercek bı acıklama yaptın :) yanı bu acıklamayı dıer bu ulkede wardır topıcıne yazmıstım sorun bellı bızım ulkenın zıhnıyet kultur sewıyesı dusuk oldugu ıcın bu sorunları yasıyoruz...:(

ewrimcan

kurtlar vadisinden alıntı

kürt lider: siz bize gerekeni verin, benim halkım cahil, onları hallederiz.

abd yetkilisi: eğer senin halkın cahil olsaydı şimdi türkiye ırak'tan beter olurdu.

aslında tek eksiğimizin yenilik korkusu olduğunu düşünüyorum. yeniliğe karşı gözlerimiz kapalı, kulaklarımız tıkalı. bir de düeni değiştireceğiz diyenler başa gelince şu durum onları boğuyor: düzenin başındaki düzenin değişmesini istemez. çünkü kendi yanar..

işine geleni basan basına basalım

LpNumB

Son şık çok saçma silin bence çünkü millyetçilik atatürk ün bi ilkesi . .

gokhan

Quote from: LpNumB on Şubat 18, 2007, 02:32:34 PM
Son şık çok saçma silin bence çünkü millyetçilik atatürk ün bi ilkesi . .
atnın son ılkesıne karsı yazılmıs bısey diil ;) o baska amacla yazılmıs...

LpNumB

Anlamayanlar için mi : )

gokhan

Quote from: LpNumB on Şubat 18, 2007, 05:21:23 PM
Anlamayanlar için mi : )
oyle deme  oyle dersen sıtede kı dıer arkadsları rencıde etmıs olursun onlarla ılgılı deıl o konuyu farklı boyutta dusunmen yeterlı ;)

LpNumB

Tmmdır gokhan :):)

ugur-acikgoz

geçen hafta perşembe günü kurtlar vadisi yerine kan uykusu diye bir program vardı herkesin izlemesini tavsiye ederim tüylerim diken diken oldu keşke şu saçma sapan programlar yerine halkı bilinçlendirecek bu tür programlar yayınlansa ülkenin bunlara ihtiyacı var çünkü millet ayakta uyuyo herkesin titreyip kendine gelmesi gerekiyor artık

gokhan

sende bıze destek wer o zaman dandık basına hayır...:D