Harry Potter Ve Ölümcül Takdis( kitap hakkındaki ipuçları)

Başlatan delilah, Mart 23, 2007, 08:04:35 PM

Previous topic - Next topic

Mike989

Quote from: hermione on Temmuz 10, 2007, 02:19:01 PM
bu kitapta 2 kişi ölcekmiş...kim olacağına dair fikri olan var mı??
genel olarak söylenen de voldemort ve harry nin birlikte öleceği :(

bence Voldemort ile Ron veya Hermione den biri gider.

ebru_91

hermione ölcek bence ...
cursedprincess

§ïяĝαиα

ya size mantıksız gelebilir ama lupinle voldemort diycem ben..ronla hermione de iice birbirlerine yakınlaşırlar diyorum..haa bide bonus olarak ginny de ölebilir hani sevenleri ayırmak açısından :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ebru_91

=) güzel teori ama herkes harrynin ölmesini bekliyo
cursedprincess

hermione

Quote from: ebru_91 on Temmuz 10, 2007, 03:17:35 PM
hermione ölcek bence ...

hermione ölmesin ya..ron ve hermione evlensin :D

ebru_91

ölüceeekkkkkk!!! yaşasın kötülük hahaha!!  :P ;D
cursedprincess

lp_s3rh@t

bence de serinin sonunda ron we hermonie ewlenicek we küçük peltek kırmızı kafa muggle ler yapıcaklar :D

Shot at 2007-07-09

Mike989

size şunu diyorum. kesinlikle Harry ölmeyecek. ulan yıllardır okuttu bize kadın (hele normalde ilk kitap 1993 de mi ne yazılmış)eğer öldürürse Harry i ne anlamı kaldı o zaman onca yılın?

hermione

Quote from: Mike989 on Temmuz 10, 2007, 05:12:54 PM
size şunu diyorum. kesinlikle Harry ölmeyecek. ulan yıllardır okuttu bize kadın (hele normalde ilk kitap 1993 de mi ne yazılmış)eğer öldürürse Harry i ne anlamı kaldı o zaman onca yılın?

bencede ya senelerdir okuyoruz.yazarın bize yapacağı en kötü şey olur bu.hem harry nin annesiyle babasının intikamını alması gerekir.voldemortla snape ölsün.iyiler kazansın :D

Mike989

işte bu da 7. kitabın önlü arkalı birlikte görüntüsü. öbürünün Voldemort olduğu belli. yalnız kafama takılan bir şey var o da ikisinin yan yana iken böyle göğe doğru niye baktıkları??

ebru_91

evet ya bide nerdeler of ya çok merak ediyorum!!!!
biyerde okuduğum bi teori var oda harrynin hortkuluk olduğu şey demişler hani hortkuluk yapmak için birini öldürmek gerekiyo ya voldemort da son cinayetini işlemişti lilyi öldürerek vede şuna dikkat çekmişler dumbledore hep demezmiydi voldemort istemeden senn içine kendinden bişeyler koydu diye..
bazı çılgın pottercılar harrynin kendini feda edeceğini ve snape in voldemortu öldüreceğini savunuyolar böylece 2 kişi ölmüş oluyo...
cursedprincess

bilbo baggins

Quote from: ebru_91 on Temmuz 10, 2007, 07:15:02 PM
evet ya bide nerdeler of ya çok merak ediyorum!!!!
biyerde okuduğum bi teori vat oda harrynin hortkuluk olduğu şey demişler hani hortkuluk yapmak için birini öldürmek gerekiyo ya voldemort da son cinayetini işlemişti lilyi öldürerek vede şuna dikkat çekmişler dumbledore hep demezmiydi voldemort istemeden senn içine kendinden bişeyler koydu diye..
bazı çılgın pottercılar harrynin kendini feda edeceğini ve snape in voldemortu öldüreceğini savunuyolar böylece 2 kişi ölmüş oluyo...
SPR TEORIIIII!!!!!!!=PPP
the road goes ever on and on
down from the door it began
now far ahead the road has gone
and i must follow if i can
pursuing it with eager feet
until it joins some larger way
where many paths and errands meet
and whither then?i cannot say...

Mike989

harbiden ha teori çok gerçekçi geldi. ama inşallah ölmez

Mr. MeTaLkiSS

Değişik bi inanış ama snape iyiliğini kanıtladıktan sonra ölcek.. Ya da o öldükten sonra eer ölmediyse dumbledore onun yaptığı yararları söylüycek.. Ama kesinlikle snape'in iyi olduuna inanıyorum..

Ki bu kitapta da en sewdiğim karakter şüphesiz snape karizmasıyla olsun davranışlarıyla laf oturtmalarıyla hoca olsam kesin böyle bişi olurdum yani..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

black_ece

=) ya bende severim snape benim bina başkanlarına karşı inanılmaz zaafım var gryfindor olsun slytherin olsun hufflepuff olsun ravenclaw falan severim tüm başkanları ama şimdi snape dumbledore u öldürünce bi hani bu iyiydiiii niye öldürdüüüü olmuştum