'Transformers' ın fragmanında WID & "Second To None" (featuring M.Shinoda)

Başlatan [lp]_endLeSs, Mayıs 18, 2007, 05:55:27 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Linkin Park'ın "What I've Done" şarkısı Transformers filminin fragmanında kullanılmış..

Burdan izleyebilirsiniz..
yada burdan..
http://movies.yahoo.com/feature/transformers.html

Transformers filminin müzikleri açıklandı ve Linkin Park'ın yeni müziği, Styles of Beyond, Julien-K ve daha fazlasını içeriyor..

1. Linkin Park "What I've Done"
2. Smashing Pumpkins "Doomsday Clock"
3. Disturbed "This Moment"
4. Goo Goo Dolls "Before It's Too Late (Sam and Mikaela's Theme)"
5. The Used "Pretty Handsome Awkward"
6. HIM "Passion's Killing Floor"
7. Taking Back Sunday "What It Feels Like To Be A Ghost?"
8. Styles Of Beyond "Second To None" (Produced by & featuring Mike Shinoda)
9. Armor For Sleep "End Of The World"
10. Idiot Pilot "Retina and the Sky"
11. Julien-K "Technical Difficulties"
12. Mutemath "Transformers Theme"

Mike Shinoda, Styles of Beyond'un, "Second 2 None" şarkısında performans sergilemiş ve albümün prodüktörlüğünü üstlenmiş..

Filmin müzikleri 3 Temmuzda Warner Bros. tarafından yayınlanıcak..Film ise 4 Temmuzda çıkıcak..
http://www.marketwire.com/2.0/release.do?id=746343

Bu siteden Mutemath "Transformers Theme", Goo Goo Dolls "Before It's Too Late (Sam and Mikaela's Theme)" ve Linkin Park "What I've Done" ı dinleyebilirsiniz..
http://www.transformersalbum.com/

Transformers: The Movie
[2007 Live Action]
Original Soundtrack
Format:  CD
Release Date: 05/29/2007
Record Label: Warner Bros.
Genre: Soundtrack

Transformers filminin müziklerini içeren bir albüm yayınlanıcağını söylemiştim..Albümdeki parçalardan kesitleri burdan dinleyebilirsiniz:
http://www.fye.com/viewproduct.htm?productId=14004512

8. Second to None - Shinoda, Mike / Styles Of Beyond: DİNLE

§ïяĝαиα

ee ben şimdi koydum bunu...aynı anda koyduk heralde...:D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

muzzy

saol..başında kullanmışlar biraz...film de çok saçma görünüyor..bilindik amerikan saçmalıkları..

Sumween

ya böyle bildiğim müzikler filmlere sound olarak kullanılınca nedense çok gözüme batıyo yani sanırım dikkat müzikte yoğunlaştığı için görüntüye uymadığını sanıyorum.. (!)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mike989

izledim. film de güzel. çok güzel olmuş. paylaşımın için teşekkürler :)

ebru_91

sevmiyorum ben şu transformers'i uymamış ya
cursedprincess

NEVERlandLP

ben de filmde reklamlarda gördüm güsel ya konuya uymuş bence

makinacı

yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

[lp]_endLeSs

Filmde kullanılan müzikler ve çıkış tarihini yukarıya ekledim..

§ïяĝαиα

Transformers filminin Los Angeles'ta galası varmış ve lp de ordaymış..daha sora vidyo ve fotoğraf eklencekmiş..
burdan resimlere bakabilir burdan röportajı indirebilirsiniz..röportaj chaz ile yapılmış..sanırım chaz bu transformers ın oyuncaklarını çok mu sevmiş ne çünkü onlar için the coolest toy diyo..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

[lp]_endLeSs

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 29, 2007, 04:18:22 PM
Transformers filminin Los Angeles'ta galası varmış ve lp de ordaymış..daha sora vidyo ve fotoğraf eklencekmiş..
burdan resimlere bakabilir burdan röportajı indirebilirsiniz..röportaj chaz ile yapılmış..sanırım chaz bu transformers ın oyuncaklarını çok mu sevmiş ne çünkü onlar için the coolest toy diyo..

MTV'de de bu video var..
Video'nun açıklamasında: "Chester Bennington 80'lerin çizgifilm şarkısını bağıra bağıra söyledi." yazıyo =)
"Sanırım 5 yada 6 yaşındaydım ve ilk Transformer oyuncağımı almıştım..En güzel oyuncaktı..Hala da öyle!" - Chester

Rob'da sabahları okula gitmeden önce bunun çizgifilmini izlermiş hep =)

Bu arada dikkatimi çekti Mike yok galada..yani en azından videoda ve resimlerde görünmüyo..

lp_fm_mania

Filmi merak ettim zati dakka başı reklamı çıkıo e işin içinde lp de olunca iice insan merak edio doorusu  ;D ;D

chaz_lp

paylaşım için saol:)

[lp]_endLeSs

Sanırım LPTimes'ın sahibi dün gece Transformers filmine gitmiş ve mükemmelmiş! What I've Done 2 kere çalmış filmde..İlk yarım saat içinde çalmış ilk önce..sonra adam (LPTimes'ın sahibi) "bitti..bu kadardı" diye hayal kırıklığına uğramış..ama filmin sonunda WID yine çalmış ve sonda yazılar falan çıkarken yine çalmış..

Transformers album'ün web sitesinden filmdeki sahnelerde kullanılan müzikleri eşlendiği bi oyun var. (filmi izlemeyince bi anlamı yok tabi =) )

Filmin soundtrack CD'si 3 Temmuzda çıkıyor..

lp_fm_mania

oyun mantıklı olmuş bölece film de ne zaman lp çalıcağını da öğrenmiş oluorus :D