Official LPFT rock party highlights

Başlatan thanoth, Haziran 21, 2007, 09:22:11 PM

Previous topic - Next topic

thanoth

elbette ki bütün partiyi anlatma imkanım olmadığından (büyük bölümü çekildi gerçi) olan önemli olayları zaman sırasına göre hızlıca geçicem-

10:10-10:15 arası gelmesi gereken herkes geldi.bu önemli bişey değilmiş gibi gelebilir ama bizim için bir ilk.

11:50-11:52 arası meşhur peynirci servisinde kısa süreli bir kayboluş yaşandı.

12:10 civarı parti başladı.

parti başlangıcından içkilerin etkisini göstermesi arasında aslında çok da fazla şey olmadı.Tipik bir adet partiydi.

15:00-16:00 arası partiden 3 kişi "fena derecede sarhoş" ilan edildi. Bi kısmısı kendilerine neyin çartığını anlamadıklarını da belirtti.

16:20-16:?? sarhoşları görevi gereği koruma altına alan raines,gerçekten değerli işler yaptı ve elinden geldiğince 3 sarhoşu kontrol altında ve komadan ve\veya şımarıklıktan uzak tuttu.

16:43 raines bey sızmış olarak bulundu.

1?:??-21:10 arası thanatos'un giydiği pantolon patlaktı.

18:30-19:00 arası getyourgrooveonplease vaktiydi ve cehennem sıcağında club dansı nasıl yapılırmış öğrendi particiler.

18:43-18:50 arası ousan ve neverforgivenangel fazla yakın bulundu dans esnasında. :D

19:00 parti official olarak bitti.

19:07 bozkır yollarında bulduğu bir koltuğun üzerinde yalnız başına titanic'in en ünlü sahnesini canlandıran özgür69,şöbelenk diye düştü.

19:3? özgür69 kızlara laf attığı sebebiyle linç etme girişimine maruz kaldı.özgür69 canlı olarak otobüste alıkoyuldu. hayır gerçekten laf atmamıştı.

19:5? dmpfx?? bey ayrılıp evine doğru aceleyle koşarken ayağı yerden kesildi ve o da föşenk efektini kullanarak yerle bir oldu.

parti....MUHTEŞEMDİ. unuttuğum bişey olduğunu düşünürseniz,lütfen yazın

ayrıca yazıklarımın çoğu resimli medya kayıtlarıyla sabittir  ;D

edit:ayrıca tamamen bilmeden çağdaş beyle tam olarak aynı sözcükle ve aynı açık caps lock'la anlatmışız partiyi-o da ilginç (benim yukardaki MUHTEŞEMDİ yorumum)

ousan

eet MUHTEŞEMDİ dicem.. bidaha beni öyle kimse göremez :D

immortal

neydi o öyle ya.çiuuuu yaşamanız lazımda anlatılmaz:Dboynum tutuldu acaip bişidi ya danslar vs...müzikler için sayın metalkiss'e,içicek olayları için sayın thanatos'a teşekkür eder tutulmuş olan boynumla beraber hepnize veda ederim.evime gidiorum tatilimi yapıcam,muhtemelen nete giricem sürekli ama işe acıtasyon katmak istiorum.laynn özlücem sizi ben:P
ne biçim bi tayfadır bu LPFT tayfası ya.ilahi sizler yani.en kısa zamanda video ve fortoğrafları görmek istiyoruzzzzzzzz.....ousan ın performanslar süperdi cidden:D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ousan

yahu benmi dvd okuyan sürücümü bulamıyorum :(
laptopa format falan atmam lazım.. o da bozuk o okuyodu... 1 kaç güünü alcak :S

shimy

bir site buluşması böyle olmalı ... sıcak karşılamalar bir iki görüşmeyle adeta dost olan insanlar :)
sabah saat 9.30 da dost un önünde yoplaşmaya başladık ben gittiğimde gökhan çağdaş burak ve çağdaşın komşusu olan bir arkadaş vardı.. gizemin gelmesiyle sandviçleri almaya gittik..
döndüğümüzde tüm üyeler dökülmüştü :) 22 kişi bir anda iç içe ...
=)
konutkente giden otobüse bindiğimizde kopmanın doruk noktasındaydık zaten =)
yolculuk boyunca espriler eşşek şakasından bozma şakalar...
yaklaşık yarım saatlik yolculuktan sonra nihayet indik marketten biraz alışverişten sonra marketin servis aracıyla ıkış tıkış (şaka değil 22 kişi) nihayet o küçük ama çok sevimli ve her şey dahil süper lüks klübeye vardık =)
veeee parti başladı
akşama kadar nonstop eğlence kopuş vs vs... sarhoş olanlar sarhoş olnaları ayıltmaya çalışanlar( ki yiğit harap oldu sağolsun :) )
yorgunluktan ölüyorduk ama o enerjiyle hiçbir şey hissetmiyorduk
heleki kahve adı altında kakaladığım o şeyi nasıl içtiler hayret ediyorum çok tebrik ediyorum :D
herneyse ayrılma vaktine yakın çağdaş club şarkılarıyla  hepimizi çoşturdu ki parti boyunca hiç oturmadı yavruuumm =(
ve o club şarkıların özellikle satisfactionda tepinmekten ayaklarımız mahvoldu :D
ve ayrılma zamanı =(
bir türlü ayrılamayan 21 dost (Dost diyorum çünkü artık arkadaşlığın çok ötesine geçtik bu site sayesinde)

tüm arkadaşlara özellikle ÇAĞDAŞA çok teşekkür ediyorum muhteşem bir gündü unutlumayacak bir site buluşması... :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

darklord

uff boynum çok agrıyo.burkulmuş mu artık ne olmuş anlamadım :Dama değmezmi?

shimy

bence değer =) ben çok eğlendim unutulur mu abi ya =)

Mr. MeTaLkiSS

Yani abi diycek bişi bulamıyorum gelen ve kalbi orda olan herkese bütün minnetlerimi sunarım. Hayatımın en güzel perşembe günüydü.. Ne ağlarım ilerde görüntüleri fln izlediimde ha zırıl zırıl boynu ağrımayan varsa başvursun buraya lütfen merak içersindeyim var mı diye..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ousan

yoktur heralde :D

raines

benim agrımıyo abi ne kasıldı bu boyun olayı ya :D

shimy

benim de hiçbi ağrım yok harbiden sadece yorgunum :S en çok tepinenlerden biri de bendim halbuki :D

immortal

terbiesiz shimy:P ağrımıomuş biyeri ahahah dizlerim,boynum.. düşünürken bile ağrı hissediyorum.hahah pis coştuk ya.puff iyiki kalmışım yaaa party için.kaçırmak istemiyceniz bir hayat deneyimiydi..(aman abartırızda abartırız şimdi eheheh)
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

shimy

abartılacak olay abi :D başka hangi forumda var höt dediğinde 8 kişi toplayan her dakka buluşan bu buluşmaların arasına da bi parti serpiştiren serpiştirdiği parti de olay olan :D

ölü gelin

la ne derseniz diyin manyak bişeydi bi de gelmiycem diye tribe girmiştim iyki çağdaş beyin işkencesi yaptı da çenesinden bıktığım için geldim çok güzeldi bi daha istiyorum çağdaaaş :D

selinkinpark

sizin adınıza çookk sevindim her site böle büyük bi organizasyon yapamaz.
aklımız(en azından ben ve nazlının)hep oradaydı ki zaten öğle saatlerinde telefonla bağlanıp hepinizle değil ama belirli kişilerle konustum ve o anda tek isteğim sizinle birlikte olmaktı ama maalesef olamadım ama bilinki hepinizi çoookk seviorum=)