Official LPFT rock party highlights

Başlatan thanoth, Haziran 21, 2007, 09:22:11 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

taam abi yetti bu resim bana :D dumur! ağlarım lan

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

oha ya ordan bende pörtlemek isterdim off amann nese çok süpersiniz hic bi sitenin böle eğlenceli buluşması olmamıstır ehahey lpft ilklern adresi :D

bi de baştan isimleri yazsa birisi ya böle tanımadıklarımız var:S

sadık

Kapıya dayanan kroyu unutmayın yaw çok gürültü yapıyoruz diye şikayet etmiş ama heç gelen filan olmadı

özgür69

o benmiyim be :S  tanıyamadım kendimi, resmen saçlarda uçmuş kafayla beraber bide profil vermişimki ;D
.                                      

makinacı

daha çok resim koyun amk
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

özgür69

örsancığım bi önceki sayfadaki yazıları okumadın heralde kıromusun sen yaa bekle koycaklar...
.                                      

selinkinpark

kıroluk ne demek ya
okumadı belki:L

makinacı

galeriye açıldı...

ölü gelin

Quote from: sadık on Haziran 22, 2007, 11:53:23 PM
Kapıya dayanan kroyu unutmayın yaw çok gürültü yapıyoruz diye şikayet etmiş ama heç gelen filan olmadı

evet ya abi millet zati hafif çakır örsan ben yeşim gittik adamın yanına dede bi girdi böyle gençler eğlenmenize karışmıyoruz ama çok gürültü var etraftan şikayet geldi

etraftan kasıt da dağınbaşı kimse yok gayet ıssız  :D nese yeşimle örsan sonradan ikna ettiler adamı ama örsan bütün gün yusf yusf şeklinde gezdi polis gelecek die :D

Mr. MeTaLkiSS

Polis gelse şarkı hazırdı polis geldikten sonra hala nezarete götürülmezsek Rage Against the Machine'den Fuck the Police adlı şarkıyı çalcaktım çok pis coşçaktık =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ölü gelin

uğur nezarete girince bile votka olmazsa ben gelemem hayalleri kuruyodu aynı hizmeti orda da versinler bana gerisi mühim değil geyiği yapıyodu :D

makinacı

Quote from: ölü gelin on Haziran 23, 2007, 12:06:29 PM
Quote from: sadık on Haziran 22, 2007, 11:53:23 PM

evet ya abi millet zati hafif çakır örsan ben yeşim gittik adamın yanına dede bi girdi böyle gençler eğlenmenize karışmıyoruz ama çok gürültü var etraftan şikayet geldi

etraftan kasıt da dağınbaşı kimse yok gayet ıssız  :D nese yeşimle örsan sonradan ikna ettiler adamı ama örsan bütün gün yusf yusf şeklinde gezdi polis gelecek die :D

örsan polis gelmicek olduunda da geç kalcam die yusuf yusuf die gezdi...adam stresten nefes alamıordu weheey ne dionuz siz :)

ugur-acikgoz

ama mekan süperdi ya valla insanın uyuyası geliydu evin önünde :) :)

makinacı

ama meyveleri kopartmak yasaktı :D

ölü gelin

ben de tam onu diyecektim ya otobüse bindik ve çağdaşın söylediği şey şuydu:

-millet meyvelere sakın dalmayın babam kızıyo :D

ardındam parti mekanına vardığımızda çağdaşın babası da ordaydı ve elinde birasıyla bize şu anonsu yaptı:

-çocuklar sizden tek bir ricam var meyvelere dokunmayım burada su sorunu var çok zor yetişiyor biz onlara bakarak içiyoruz hayır birer tane alın diycem ama çok kalabalıksınız :D