Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Buluşmalar vs vs

Başlatan raines, Temmuz 20, 2007, 07:56:41 PM

Previous topic - Next topic

raines

Bu ankara yada istanbul buluşma topiclerinde kimi üyemiz başka şehir isimleri sölüyerekten bizde isteriz bizim neyimiz eksikkkk die isyanlardalar onları da haklı bularaktan kapsamlı bir organize düzenliyelim diyorum.

Atıyorum batmandan hüdaverdi isimli arkadaşımız bana dedi ki ben burda buuluşma istiyorum bunu organize edebilir misiniz?

-ederiz güzel kardeşim ederiz

Nasıl mı?

Şimdi bunu biraz açıklayalım iyice açıklama yapalım ki iyice açıklanmış olsun. Açıklanmamış bir şey kalmayacak

Neyse arkadaşlar şimdi alanya önde olmak üzere bir çok ilimizde buluşma isteniyor.
Alanya ilmi lan dingil demeyin hemen papua yeni ginenin başkentinin port moresby olduğunu bilecek kadar genel kültür seviyesi yüksek bir kişiliğim.   :o

evet şaka bi yana dursun biz devam edelim. Alanyadan başlayaraktan bunu bölee bütün anadoluya sonra avrupaya sonra endonezyaya kadar uzatalım istiyorum. Var ordan da arkadaşlarım hah yok tabi ne arar.

Olay şöyle olucak. Buluşma istiyen üyelerimiz bize yani yönetime p.m ile ulaşıcaklar. Bunun için biz bir kaç kişi görevlendiririz zaten şüpheniz olmasın. Yani p.m attım cavap gelmedi halbu ki ben burada insanlarla buluşcaktım tanıscaktım kanka olcaktık butun hayallerım suya düştü allahın belaları gibi isyanlar duymucaz çünkü attığınız an o bölgenin duyurusu yapılcak orda buluşmaya katılcak üyeler birbirleriyle haberleşicekler.

Atıyorum ardahanda yapıyoruz buuluşmayı ordan osmanı görevli yapıcaz o organize etcek burda biz orda o. Her şey kapsamlı bi şekilde ilerler ama hani 2 kişi için de buluşma düzenlenmez diye düşünen biri oldugumdan dolayı kararı size bırakırım. Yok biz 2 kişide olsa buluşcaz diyorsanız saygım sonsuzdur. Yine size bırakırım. Hatta tek başınıza bile buluşabilirsiniz kendinizle. oturursunuz çay içersiniz bizi ararsınız muabet ederiz telde resım cekersınız kendi resimlerinizi böyle ne güzel dimi haha olmaz tabi en az 2 diyorum ben

Evet arkadaslar p.mlerinizi beklıyoruz. Sizlere de yardımcı olalım istiyoruz.
Sadece ankara istanbulla sınırlı kalmıyalım istiyoruz. Ne güzel birşey yapıyoruz oysa ki.

Bağımsız Aday reynııııııs.

shimy

allah razı olsun yiğit ya :D her başlıkta açıklama yapmaktan yorulmuştum :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Forever LP

sana bi şey sorabilir miyim? :)

shimy

buyur sor bari :D

Forever LP

LP nin en çok hangi şarkılarını we en çok hangi grup üyelerinin seviyorsun? :)

raines

kime sordugunu anlamadım aslında ama konuyla alakasını anlamamam daha ağır basmakta korkarım ki

shimy

sanırım bana sordun? her neyse bak canım arkadaşım mesajlarını yazmadan önce hangi başlığa yazdığına bakıcaksın =) mesela şu yazdığın mesaj bu başlıkla alakalı değil =) ha bana mı sormak istiyorsun profilime giriyorsun bana özel mesaj atıyorsun =) anladın mı?

raines

doğru diyo evet.

§ïяĝαиα

evet ben orduda buluşma düzenliorum şahsen kendim tek başıma size de ayrıntılarını atarım :P
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

makinacı

sayın raines alanya yı belirterek belki kimi üelerin tepkisini çekmiştir ama, şu bikaç günlük sürede gerek ousan la gerek özgür le gerek hep beraber o kadar manyak zamanlar geçirip o kadar manyak anılarımız oldu ki...yani keşke 3 5 kişi daa da gelseydi de yaşadıımız şaşırtıcı güzellikler,utandırıcı rezillikleri daha çok kişiyle paylaşabilseydik...

ousan yarın dönecek, özgür de yakında dönecektir...ben de 1 ay sonra ankaraya gidicem işalla...yani ne diyim seneye yazın gelin yine coşalım...elimden geldiğince evsahipliği yapmaya gayret ederim...ama özgür örneğinde olduğu gibi kuzeniniz falan disko saiplerini tanıorsa siz de gayet hoş evsaipliği görevini üstlenirsiniz...

1 ay içinde alanyaya gelen arkadaşları başımın üzerinde ağırlarım...olmaz ise seneye yazın beklerim...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

black_ece

öhöm ağustosa doru bi buluşma ayarlamayı planlıyorum istanbulda ehe =)

§ïяĝαиα

öhm sonlarına doğru olsun bende gelecem..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

bilmiyorum artık yiğit ne zaman gelirse .)

gokhan

isatnbul sorumlusu benım  8)

shimy

Quote from: gokhan on Temmuz 24, 2007, 04:54:41 PM
isatnbul sorumlusu benım  8)
her buluşmanın sorumlusu yöneticilerdir hayatım sen değilsin yani orda (afedersin ece) eşşek kadar black_ece var =)