Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bradford philip delson

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:00:32 PM

Previous topic - Next topic

shimy

geyiklik bi durum yok bence abartmayın gayette normal bir konu :neutral:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ewrimcan

ya ben bişi sorcam. rockniskenderun die bi site var. ben orda lp ye msj attım filan. biiler oldu adamın biri brad ii gitar çalamio, aramızda ondan çok daha iyi çalanlar var. dedi.   brad bu kadar köyü çalıyor olamaz dimi? :neutral: :( :cry:

işine geleni basan basına basalım

Sumween

yahu ewrim ne diyosun LP dinlemiyomusun olm yaw adamın nası çaldığını biliyosundur, onu diyen biraz kendini beğenmişlik mi etmiş ne? zuhaha geliyim üye oliyim ortalaığı dağıtiyim LP lehinde sloganlar atıp kaçiyim mi :D wardır ya öyleleri haha =P

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

ya o kişiden kişiye değişiyo tabi :D
adamı kiminle karşılaştırdığına bağlı.
bizim aramızda ondan daha iyi gitar çalan vardır diyo olabilir belki de doğrudur :)
ama bence fena gitarist değil ya :)
a place for my head için ibanez de gitar aramış baya sonra bulmuş falan :D
bi de solosunu duysam gam yemicem

ewrimcan

ya ama şarkılarda gitarın yapması gereken -yapabilecei- işleri joe yapio. bu da beni 'acaba?' ya itti.  ama doğru, faint, don't stay filan war.

black_ece

ya o brad in kötü çalmasından değil şarkıya efekt katmaktan kaynaklanıyo :)
onun dışında brad zaten kulaklıklar kafada yanluş falan çalmıyo diye biliyorum ben

ewrimcan

zaten faint filan ii şarkılar.
brad yanlış çalio demiorm ama eksik mi demek istemiştim. tarz da deişiomoş dier sayfada var, yetersiz kalabilir mi, sorun oydu.

black_ece

zaten sen yanlış çalıyo diyosun diye demedim onu kötü gitarist olsa yanlış da çalardı maksadındaydı :)
bilmiyorum ya ama bence yapar yetersiz görürse de çalışır öyle salıcak bir elemana benzemiyo biret :D

bradddd

adam solo gitar çalmıo arkadaşlar ritim gitar çalıo... ve adam santanadan birlikte çalma teklifi almıştır..

muzzy

ii ek bilgi için saol.. :)

Ra[P]uNzEL

Quote from: Littleches on Ekim 04, 2006, 02:20:27 AM
Quote from: mupez on Eylül 11, 2006, 01:33:45 AM
yaaa bu adamla ilgili bu sorum olcaktı :soru: 

bu adam niye kulaklık takıyo merak ediyorum acaba yatarkende takıyormu o kulaklıkları  :soru:

tonLarı kontroL edebilmek için , normal anfide duyduğu ses farkLı geliyo , kulağına gelen ses sadece kendi gitarının tonLarının sesi .. BöyLece hata yapmıyo ;)
gercektn saol bir de bir şey sorcam gitaristmisin bunu bılıosun yoksa hani okudnmu bır yerde?

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

sümeyye

en sevdiğim linkinpark üyesii : )
BBB
...kendime sarılır donarım!!!...

Umut neredesin,yine bittin,nerelere gittin...Ben seni göremeden!!!

ousan

ilginç bi şey.. gnelde en sevilenm olmaz :D

delilah

israili boykot edip lp den israilli birini sevmek bence daha ilginç ama tabii ki de o bradi boykot etmiyor israilin müslümanlara yaptığını boykot ediyor....sadece dikkatimi çekti :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ebru_91

brad kes şu saçlarını ya ne güzel yüzün var...
cursedprincess