Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

roberto carlos avusturya kampına katıldı...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

chester94

dünya FENERBAHÇE liler günü kutlu ve mutlu olsun.
yine ez yine şampiyon ol...

lp_mike_chester

bütün fenerbahçe ailesine kutlu olsun...

§ïяĝαиα

evt kutlu olsun..biz kimseyi ezerek şampiyon olmadık.
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

chester94

Quote from: §ïяĝαиα on Temmuz 19, 2007, 08:13:42 PM
evt kutlu olsun..biz kimseyi ezerek şampiyon olmadık.
tüm derbileri kazanarak uzun yıllar sonra ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyon olduk.

tome3.mpq

ayrıca galatasarayı her kulvarda yenerek (beraberlık bıle yok yane 6s fenerbahceyı hıcbır kulvarda alt edemedı ahah) ıyı bı ezişe imza attık

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

chester94

Quote from: tome3.mpq on Temmuz 20, 2007, 01:55:15 PM
ayrıca galatasarayı her kulvarda yenerek (beraberlık bıle yok yane 6s fenerbahceyı hıcbır kulvarda alt edemedı ahah) ıyı bı ezişe imza attık
bu sene her branşta yendik cincon u 14 de 14 .yüzmeyi saymıyorum bile.ayrıca gs bayan voleybol takımı küme düştü... ;D

tome3.mpq

ahauahaua mubahtır 6s fenerı en son yendıgınde lıseye gıdıodum ;D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

chester94

Quote from: tome3.mpq on Temmuz 20, 2007, 02:08:13 PM
ahauahaua mubahtır 6s fenerı en son yendıgınde lıseye gıdıodum ;D
abi ne lisesi ,, gs bizi en son yendiğinde daha medreselerde eğitim veriliyodu.. :D

tome3.mpq

artık bu mesele seçim vaadi bile oldu 6s lılerden oy kapmak ıcın 6s'nın fener karsısında galıbıyet almasını saglıycaz ahauahaua

gokhan

darısı bu seneye ınsallh ==)

Mr. MeTaLkiSS

Size acıyorum ya cidden zavallı insancıklar sadece galatasarayla uğraşıp tatmin olabiliyosunuz.. Bi ara size sizi tatmin edicek bişey vermek lazım.. chester94 ve tome3.mpq lütfen sadece kendi takımınızdan bahsedin.. Fenerbahçe-Galatasaray diye bi topic açılırsa onda istediğinizi diyebilirsiniz..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

tome3.mpq

eyw cagdas sen ıste hemen acalım bıdene senımı kırcam

lp_mike_chester

fenerbahçe de matheus de souza süper futbolcu yaa  bence kalmalı fenerde deivid gitmeli...

chester94

ya ölede deivid de şuan kampın yıldızı bu sene iyi geliyor,matheus u 1 sene daha kiralayıp daha iyi olmasını sağlıcaklar,yoksa harbi çok sağlam futbolcu olacak.