Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korn

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:19:57 PM

Previous topic - Next topic

lnknqark_!rew

bence dedim zaten... :P

defKoRnes

harbiden de :D

Littleches

Quote from: lnknqark_!rew on Mayıs 29, 2007, 10:20:15 PM
bence dedim zaten... :P

Sence mi.? EAHHEAHHE. Manowar gibi bir gruba da muhtemelen black metal diyeceksin.! Sizin gibi bi sik bilmeden konuşan 15 altı tayfası genelde böle oluyo.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

süperlp

ben  ya'll vanna single say f**k that e bitityorum
klip de çok güzel ama klipte dağıtıp yerlere attıkları albümlerin içinde insallah lp nin albümü yoktur ;)

defKoRnes

ne saçmalıyosunuz siz ya ? KoRn hakkında konuşulmucak ne kadar şey varsa buraya yazılmış gördüğüm kadarıyla ! Kimse grubun şuan içinde olduğu durumu Ya da yaşadığı gelişmeleri yazmıyor. Çünkü alakanız yok grupla ! İşte bu yüzden KoRn cular için olumsuz eleştiriler gelir hep. Yok gazdı yok metal değildi. Şuraya adam gibi şeyler yazında konuşmaya deyecek bişeyler olsun !

Littleches

Quote from: defKoRnes on Mayıs 31, 2007, 08:09:46 PM
ne saçmalıyosunuz siz ya ? KoRn hakkında konuşulmucak ne kadar şey varsa buraya yazılmış gördüğüm kadarıyla ! Kimse grubun şuan içinde olduğu durumu Ya da yaşadığı gelişmeleri yazmıyor. Çünkü alakanız yok grupla ! İşte bu yüzden KoRn cular için olumsuz eleştiriler gelir hep. Yok gazdı yok metal değildi. Şuraya adam gibi şeyler yazında konuşmaya deyecek bişeyler olsun !

Korn hakkında ne konuşayım ki 2 sayfa mı okudun sen ne yaptın.? Tüm sayfaları oku herkes elinden geldiğince eleştiriyor grubu işte. Bildiğin KoRn , açıklama yapmaya gerek yok KoRn hakkında konuşacak pek fazla şeyde yok sözegerek yok yani son albüm hariç KoRn KoRn'dur.

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: defKoRnes on Mayıs 31, 2007, 08:09:46 PM
Bi topici okurken önce ilk sayfalarını okuyun insanlara garip ithamlarda bulunup çıldırtmayın.. Bazı bi bok bilmeden ötenler var bu topicte ama herkes diil..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

[lp]_endLeSs

neyse konuya dönelim (:
korn un 31 Temmuzda yeni albümü çıkıyo biliyosunuzdur..Albümde 12 parça olcakmış..albümün adı belli değil ama ilk single çıktı..adı "evolution" ben beğendim ama gitara fazla yer verilmemiş sanki..şarkının konusu küresel ısınma.. Jonathan Davis, bu şarkı hakkında "Politik bir şarkı değil. Sadece ileride çocuklarımızın yaşayabilecekleri bir yer olup olmayacağını merak ediyorum." demiş..

Korn un MySpace sinden dinlenebiliyo "Evolution"..bide yeni bi şarkı daha var albümden "I Will Protect You"..onuda dinleyebilirsiniz..
http://myspace.com/korn

Evolution un sözleri:
http://www.onlylyrics.com/song.php?id=1008765

Evolution 'un yapılışı..
http://www.youtube.com/watch?v=IPN-k7gTu_U

Bu da Evolution canlı performans (KROQ 2007)
http://www.youtube.com/watch?v=pcDrU2BYKlA

eskisi gibi değil bu şarkılar bence..gerçi çok fazla korn dinlemem ama..(:
yine de evolution güzel gibi..

edit: albümün bi adı olmıycakmış..(LPForums da öyle diyolardı yani :))

rammsteın

sana sonuna kadar katılıyorum ama sende şunu bıl rock çoluk çocugun elıne düşmüş bılende bılmeyende laf salatası dolsun dıye konuşup duruyor burda herkez şapkasını önüne alıp düşünmelı bence

4LinKiN

ßen korn un fucK thath sarkisini severim bir tek onu dinlerim korn dan baska korn dinlemem korn u kafam estihinde kopmak istedihim zaman dinlerim
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

selinkinpark

bu arada joey jordison da 5 ay korn a eşlik edecek=)
sonra slipknot ın yeni albümü icin stüdyoya qirecekler=)

black_ece

Quote from: 4LinKiN on Haziran 13, 2007, 06:24:17 PM
ßen korn un fucK thath sarkisini severim bir tek onu dinlerim korn dan baska korn dinlemem korn u kafam estihinde kopmak istedihim zaman dinlerim

o şarkının ismi y'all want a single

Littleches

Quote from: selinkinpark on Haziran 13, 2007, 06:45:06 PM
bu arada joey jordison da 5 ay korn a eşlik edecek=)
sonra slipknot ın yeni albümü icin stüdyoya qirecekler=)

Nasıl yani slipknot dağıldı yahu yada yeni vokal buldular corey çünkü açıklama yaptı. O adamdan ses çıkmıyor artık stone sour'da devam edeceğini sölemişti. Slipknot'ın rock am ring 2006 performansını izleyin bu kadar berbat olamaz.

selinkinpark

valla derqide okudum röportaj qibi biseydi joey kornda cok calmak istediğini dile qetirdiğini ve 5 ay calıp sora slipknot yeni albümü icin calısmalara başlayacağız diyodu derqiyi bulursam söylerim hanqisi olduğunu=)

lp_ken_an

did my time  sarkılarını sevıyorum..